PARDOSELI DIN CAUCIUC PENTRU AMENAJARI EXTERIOARE SI INTERIOARE

Pardoseli din cauciuc pentru amenajari exterioare si interioare Pret: 1 Pardoseli din cauciuc (dale din cauciuc) utilizabile in amenajarea suprafetelor constructiilor civile, industriale, zootehnice.
Produse, de ce mai inalta calitate, obtinute prin intermediul tehnologiilor avansate de temobaropolimerizare.

Vindem si promovam in Romania inca din anul 2003, pardoselile din cauciuc obtinute prin folosirea celei mai noi tehnologii de fabricare.

Alegerea atenta a materiilor prime precum si tehnologia de ultima generatie folosite in procesul de fabricaie sunt cateva aspecte importante care situeaza produsul nostru pe primul loc in ceea ce priveste calitatea si-l diferentiaza detasat de celelalte pardoseli fabricate, din aceeasi gama.

Durata lunga de viata si stabilitatea sunt aspecte ale calitatii, de o importanta majora in domeniul outdoor. Produsul nostru are toate proprietatile necesare pentru a rezista oricaror solicitari la care sunt supuse in orice conditii meteorologice extreme.

Firma noastra are ca obiectiv prioritar satisfacerea cu profesionalism si promptitudine a cerintelor clientilor si partenerilor sai.

Pentru a primi oferta noastra va rugam sa ne contactati pe email.

Echipa pardoselicauciuc.ro
http://pardoselicauciuc.ro

Contact Aquator

Alte produse din Pardoseli