CORBEANCA, PARTICULAR, POZITIE EXCELENTA PE ACCESUL SECUNDAR (ASFALTAT) CATRE PARADISUL VERDE

Corbeanca, particular, pozitie excelenta pe accesul secundar (asfaltat) catre Paradisul Verde Pret: Euro, negociabil



Imobilul are 4 camere + mansarda + 3 bai, 270 mp spatioasa, ideala pentru familie numeroasa ; Constructia fiind din caramida cu acoperis de tigla si garaj, va ofera izolare termica si fonica sporita, precum si ajutor pentru o intretinere economica a casei si a autoturismului. Terasa de la parter (29 mp) este izolata cu tigla pentru confort termic.


Suprafata curtii va fi la cererea dvs., functie de necesitate; In gradina exista sistem de irigatii pentru udarea plantelor, ramane ca dvs doar sa va bucurati de ele, fara grija de a le uda. Finisajele exterioare exista, s-a folosit polistiren de 10 cm pentru o izolare eficienta a casei, iar cele interioare vor fi finalizate in concordanta cu dorinta si gustul cumparatorului, dand astfel personalitate casei dvs. prin detalii cum sunt gresia, faianta sau parchetul.


Toate utilitatile sunt proprii, confortabile; Accesul este asfaltat si facil; exista multiple centre comerciale in apopiere, gradinite si scoli private sau de stat.


Zona este linistita, iar locatia ofera intimitate spre deosebire de cele din cartierele rezidentiale unde vecinatatile sunt extrem de aproapiate. Comunitatea este noua cu oamenii placuti. 


 


Pretul este flexibil in functie de suprafata de curte pe care o doriti cat si de nivelul final de finisare dorite. 


 


Pentru a stabili o intalnire sau pentru alte detalii, va rog sa ma contactati la 0742 264 084 sau ro_crisa@yahoo.com


Contact Mirela Cristina

Alte produse din Imobiliare