MOCHETA

Mocheta Pret: 1.00 RON


1. TISCA lider in productia de carpete ( mochete) cu o traditie de 50 ani   asigura :
 
individualitate si confort,
o         reducerea zgomotului si energiei.
o         mentin igiena aerului ,
-           protejeaza articulatiile si coloana vertebrala
-           reduce riscul de accidente,
 
Sunt tesute sau brodate , din lana , polyamida sau amestec.
 
TISCA are trei game de produse Wilton STANDARD , SUPERIOR , DE LUXE si permite fiecărui client sa creeze un design individual de décor . Covoarele WILTON sunt   bazate pe 70 de culori standard. TISCA este un expert in producerea covoarelor (mochetelor) care ofera cu ultima tehnologie, sfatul competent în realizarea de design personalizat.
2.
Expertii in designul interior ai companiei Ulster Carpets   identifica o cameră de podea ca unul dintre cele mai importante caracteristici și pardoseală ales ca unul dintre cei mai influenți factori în stabilirea a succesul final de decorat.      Cald, moale si primitor, acest covor instantaneu creează o atmosferă primitoare pentru orice cameră.
Covorul in general scade   nivelul de sunet,are izolare termică și de absorbție fata de alt tip de pardoseală, plus ca este ușor de întreținut și durabil.      Covoarele companiei Ulster se evidentiaza in special prin : calitate, culori diverse, texturi sau modele instantanee si diferite si pot reflecta personalitatea.      Pentru termenul lung al aspectului unui covor este dependent de o serie de factori: destinatia preciza a covorului; selectarea corespunzătoare pentru coloranții de condițiile de trafic, culori predominante de sol din zona; aspect profesional și de instalare și foarte important modul de intretinere.
 
     Pentru detalii suplimentare in alegerea corecta a unui model destinat exact spatiului dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.
 
Contact TEHNOFLOOR SRL

Alte produse din Covoare / Mocheta / Tapet / Perdele