SILUET - R ( 400 G ) PENTRU SLABIRE

SILUET - R  ( 400 g ) pentru slabire Pret: 13.28 RON



SILUET - R  ( 400 g ) pentru slabire
Descriere:
Supliment alimentar care ajuta la slabire stimuland arderea grasimilor si eliminarea colesterolului din organism. Înlatura senzatia de foame datorita continutului mare de fibre naturale care, ajunse in stomac, in contact cu sucul gastric, isi maresc volumul, creand senzatia de „SATUL“. Ajuta sistemul imunitar si are efecte anticancerigene datorita continutului de antioxidanti.
Mod de utilizare:
Se prezinta sub forma de pudra cu gust de cacao. O masura contine 35 g si se amesteca cu 200-250 ml apa sau alte lichide. Se administreaza, cate o portie de 2-3 ori pe zi (sau ori de cate ori apare senzatia de foame). Cele mai bune momente ale zilei pentru administrare sunt: cu 30 minute inainte de masa (pentru a reduce cantitatea de alimente consumata) sau intre mese pentru a ajuta astfel la reducerea numarului de mese dintr-o zi.
Val. energetica/portie: 115 kcal (480 kj).
Recomandari:
Pudra instant cu un continut mare de fibre vegetale. Datorita fibrelor, se reduce asimilarea grasimilor si se favorizeaza eliminarea lor.Odata ajunse in stomac, fibrele isi maresc volumul si astfel se reduce numarul si volumul meselor zilnice. Fibrele vegetale au si rol de detoxifiere a stomacului si de reglare a traficului intestinal. Se recomanda pentru reducerea stratului adipos si controlul greutatii.
Suplimentul alimentar contine proteine, fibre naturale expandate, minerale, vitamine. Suplimentul alimentar asigura o parte din necesarul zilnic de proteine, glucide, minerale, antioxidanti si vitamine aflate in mod natural in produs sau adaugate sub forma de ingrediente pure in proportii prestabilite.
Din acest motiv, el poate fi consumat fara a prejudicia in vreun fel functionarea normala a organismului, permitand sa fie utilizat perioade indelungate.
Ingrediente:
Maltodextrina, faina de porumb si grau expandat, izolat proteic din soia, concentrat proteic din lapte, fructoza, vit. C, pudra de cacao si arome alimentare..
NOTA:     Produsul este un SUPLIMENT ALIMENTAR. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta.
 Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor mici si nu se recomanda diabeticilor. Produsul se pastreaza in ambalajul original in locuri ferite de caldura si umezeala.
Compozitie nutritiva:
Informatii nutritionale/portie(35 g)- o cupa     0 -carbohidrati     18,54 g -fibre     6,82 g -grasimi     1,40 g -proteine     7,00 g -vitamina C , mg     43,00 mg 72%DZR
Producator:
REDIS
Contact TERAPLANT.ro - Magazin cu produse naturiste pentru sanatate si frumusete

Alte produse din Produse naturiste