ETAJERA DE RIGIPS, RIGIPS-DESIGN,AMENAJARI DE LUXIN CASA DUMNEAVOASTRA

etajera de rigips, rigips-design,amenajari de luxin casa dumneavoastra Pret: 100.00 RON

Un colectiv bine pregatit, cu experienta, de designeri interior va sta la dispozitie pentru a gasi in casa sau sediul dumneavoastra , unde s-ar potrivi cel mai bine, un spatiu floral sau o biblioteca cu un design unic. Un loc unde se pot regasi amintiri, fotografii sau o lumina.     Oricare din aceste lucruri le puteti avea. Praful de la glet si rigips ramane la noi si lucrul finit la dumneavoastra. Aveti placerea de a comanda etajera de rigips in culoarea dorita, o biblioteca completa doar daca va doriti acest lucru.
    Acum gasiti la noi o gama larga de etajere din rigips de toate dimensiunile si culorile pe comanda . Un singur lucru aveti de facut sa comandati piesa dorita si noi va onoram comanda in cel mult 3 zile. Puteti alege orice tip de polita de rigips si noi o construim asa cum ati dorit-o.     O trimitem la dumneavoastra...montajul e foarte simplu. Prinderea politei de rigips intr-un diblu sau doua dupa caz. La comenzi mari venim noi, curieratul si montajul il aveti gratuit.
    Cea mai buna oferta de DESIGN INTERIOR care nu va streseaza cu praful de la finisarea gletului si durata lucrarii. E foarte placut sa va modernizati casa sau sediul intr-un timp foarte scurt si aproape fara nici un deranj.     Puteti chiar trimite o schita cum v-ati gandit sa arate ca forma etajera de rigips sau o incadrare a unei aplice. www.rigips-design.ro
Contact Bianc-Flor

Alte produse din Constructii