GARD DIN PVC PENTRU CASA GRADINA, MODEL COLORADO

Gard din PVC pentru casa gradina, model Colorado Pret: 479.00 RON   Profilele Americasa sint fabricate din PVC la care se adauga si alte ingrediente importante cum ar fi inhibitori UV si alte substante care dau rezistenta la impact. Formula materialului din care sint fabricate produsele noastre se bazeaza pe o experienta de peste 12 ani pe care producatorul o are in industria de profil. Aceasta confera produselor din PVC durabilitate pe termen lung, flexibilitate, rezistenta la intemperii si temperaturi extreme si cost scazut de intretinere. Deasemena folosirea unui inalt continut de dioxid de titan (TiO2) confera elasticitate si previn proprietatile casante, iar inhibitorii pentru razele ultraviolete protejeaza produsele noastre impotriva ingalbenirii si imbatrinirii.


Producatorul asigura o garantie pe viata a materialului, in conditiile instalarii si folosirii in conditii normale.



Costul initial al gardului din PVC este putin mai mare sau similar in comparatie cu cel din material lemons, depinde de calitatea lemnului.


Aspectul care ii da superioritate daca se calculeaza investitia pe termen lung este faptul ca nu necesita intretinere, nu necesita vopsire, nu putrezeste, iar aspectul se pastreaza zeci de ani, ridicind valoarea proprietatii pe care este folosit.



Contact AMERICASA SRL

Alte produse din Accesorii casa