FUGABELLA SCUBA - CHIT DE ROSTURI KERAKOLL

FUGABELLA SCUBA - CHIT DE ROSTURI  KERAKOLL Pret: 39.50 RON FUGABELLA SCUBA  KERAKOLL
 

Chit de rosturi profesional monocomponent cu tehnologie WRT - Water Resistant Technology , finisaj neted cu efect polisat, duritate ridicata, impermeabil, hidrorepelent, recomandat pentru chituirea de inalta rezistenta de la 0 la 5 mm a placilor ceramice, gresie portelanata, gresie marmorizata, mozaic vitrificat, si pietre naturale.

 

DURITATE GARANTATA Tehnologia FUGABELLA SCUBA dezvolta duritate ridicata, hidrorepelenta si rezistenta la compresiune, cerinte esentiale pentru a garanta durabilitatea rosturilor profesionale ale placarilor ceramice supuse agresiunilor de mucegai si bacterii.

 

TEHNOLOGIA WRT WATER RESISTANT TECHNOLOGY Placarea ceramica in industria alimentara, saune, bai, cabine de dus, bucatarii, vestiare si piscine. Chitul de rosturi trebuie sa faca fata la puterea eroziva a apei. Inovatia tehnologica WRT Water Resistant Technology actioneaza exclusiv prin intermediul polimerilor hidrofobizanti impotriva tensiunii de suprafata al chitului de rosturi garantand o hidrorepelenta superioara cu efect de picatura , rezistenta totala la actiunea ploii, vaporilor de apa, spalarii frecvente si a presiunilor inalte.

    PENTRU ORICE INFORMATII SUPLIMENTARE NU EZITATI SA NE CONTACTATI !
  Reprezentant oficial   Kerakoll        - ing. Rares Bradeanu    tel. 0734265295


Contact ANGEL COMPANY SRL

Alte produse din Placari, finisaje