PARCHET SI AMENAJARI INTERIOARA

Parchet si amenajari interioara Pret: 29-300 RON
Decolandia este site-ul specializat pentru amenajari interioare care va ofera pardoseli de interior cum ar fi parchet de bambus orizontal,densificat, cu click sau cu nut si feder,parchet clasic de stejar,parchet special pentru incalzirea in pardoseala sau paparchet laminat si pardoseli de exterior,decking compozit ,toate de calitatea A.


Tot la Decolandia veti putea gasi amenajari din sticla fie ca este vorba de pereti de sticla,usi sticla,scari sau pardoseli de sticla sau copertine si iluminatoare si sisteme inovative pentru inchiderea balcoanelor si teraselor cu sticla.


Aparatele pentru masurarea si controlul umiditatii ,atat de necesare pentru umidificare atunci cand aerul este uscat sau dezumidificare la un aer umed sau pentru uscarea rapida a sapelor fiind cel mai recent domeniu pe care Decolandia il acopera si unde va putem ajuta indiferent de suprafata sau tipul problemei de umiditate.


Pentru aceste amenajari sau pentru alte idei de amenajari si produse vizitati site-ul www.decolandia.ro si veti primi asistenta specializata,consultanta si suport in achizitionarea produselor chiar si in rate fara dobanda.


Contact Decolandia

Alte produse din Placari, finisaje