Acte pentru instalare centrala de apartament

Documente necesare:

- cerere specifica

- acord asociatie locatari/proprietari cu numele presedintelui si administratorului, semnaturile acestora (cu precizarea ca sunt de acord cu instalarea centralei termice de apartament) si stampila asociatiei

- buletin de indentitate si, dupa caz, act de proprietate (copie)

- taxa in lei si, dupa caz, taxa referat - serviciul tehnic, in lei

Comentarii:

eenolai postat pe 08 Noiembrie 2012
centrala termica
buna ,as avea si eu o intrebare poate ma poate ajuta cineva...am o centrala termica ferroli care dupa 5 ani trebuie schimbata fiind fisurata schimbatorul de caldura si una noua m ar costa cam 1100ron.la achizitionarea unei centrale noi trebuie refacute toate hirtiile(proiect iscir)?

CVUYITERqRdaqrocl postat pe 09 Iunie 2012
BxcVRVhaIGUVfyiYXl
Hej, de enda hotellen vi har orndat specialpris pe5 e4r Scandic Uplandia och Scandic Uppsala Nord. Scandic Uplandia e4r tyve4rr fullt, men vad jag vet finns det plats pe5 Scandic Uppsala Nord det ligger ju dock lite le4ngre bort fre5n stan, men det finns bussar som ge5r.Har tyve4rr inte ne5gra prisuppgifter pe5 de andra hotellen./ Gustav

Gigi postat pe 10 Decembrie 2009
Aprobare de la locatari?
Vin si eu cu o intrebare, daca nu exista teava de gaze separata iar cineva doreste sa isi monteze centrala la ultimul etj. nu trebuie sa ceara abrobarea tuturor locatarilor pt a sparge fiecare etj in vederea bransarii lui la noua coloana de gaze (teava platita din buzunarul lui) separata ?

huza dorin postat pe 03 Noiembrie 2009
documente ptr centrale termice
La documentatia enumerata mai sus nu trebuie sa am si acordul Proprietarului de Tronson in cazul in care exista pe scara ,iar eu nu am participat la plata lucrarilor?..si ajunge doar tabelul nominal de scara cu locatarii?

jalique postat pe 18 Octombrie 2009
aprobare centala
adica, daca vecinii mei nu sint de acord- si nu sint, ca nu vor sa plateasca gaze individual!- eu nu pot sa-mi pun centrala?

costin postat pe 24 Septembrie 2009
Instalare Centrala Termica
Si nu este necesara debransarea de la RADET?