Fitinguri de baie de la Romstal

ROMSTAL a introdus pe piata romaneasca cei mai mari si mai buni producatori din intreaga lume, incercand mereu sa imbunatateasca prin propunerile sale de produse standardul nostru de viata. Astazi ROMSTAL ne propune produsele IDEAL STANDARD.
IDEAL STANDARD lider mondial in productia de fitinguri de baie (baterii) si a obiectelor sanitare, in general,

Prin cele doua functii speciale (controlul volumului si temperaturii apei), cartusul click te ajuta sa economisesti 63.000 litri de apa /an ceea ce insemna aproximativ 50% din consumul normal intr-un an de zile.

CLICK inseamna confort. Prin cele sapte optiuni de reglare a temperaturii apei calde, nivelul acesteia poate ramane neschimbat indiferent de cursa parcursa cu manerul de actionare. Datorita acestei functii, sunteti siguri ca aveti copiii protejati impotriva fluctuatiilor de temperatura care pot aparea la o baterie normala.
CLICK inseamna longevitate. Datorita unei constructii speciale a discului ceramic, cartusul click rezista la o temperatura de pana la 90۫C si o presiune a apei de pana la 90 bari. Proiectat ca un cartus normal, cartusul click poate fi montat pe orice baterie veche Ideal Standard.

IDEAL STANDARD, cu o experienta de peste 30 de ani in proiectarea discurilor ceramice, garanteaza intreaga sa gama de produse. Noul cartus click este asamblat pe o linie deplin automata care ii garanteaza functionarea perfecta. Fiecare cartus este testat cu aer sub presiune inainte de a parasi fabrica, iar calitatea este verificata prin teste sistematice de ciclu de viata, in conformitate cu standardele internationale.

Mai multe informatii: romstal.ro
Sursa: casasi biroul.ro

Comentarii:

gTyzZQHRq postat pe 16 Martie 2012
WgPHnOMRKNJ
Whoever edits and publishes these articles rellay knows what they're doing.