TOP EXPO CRACIUN 2007- Targul cadourilor de Craciun

Expozitia va avea loc in Bucuresti, la Sala Polivalenta, in perioada 19-22 decembrie 2007 si este un targ general de bunuri din toate domeniile adecvate sarbatorilor de iarna. Vizitatorii au ocazia sa completeze cumparaturile de Craciun cu participarea la concertele rock organizate la Sala Polivalenta.

Organizatorul Alto Grup Srl are deosebita placere de a va invita sa participati la TOP EXPO CRACIUN 2007, in calitate de expozanti sau de vizitatori. Targul se adreseaza publicului larg, care doreste sa ofere cadouri celor dragi si sa le aduca in case spiritul sarbatorilor de iarna. Sacul lui Mos Craciun se poate umple aici cu toate cele dorite de copii, dar si de adulti.

Am ales ca loc de desfasurare a evenimentului Sala Polivalenta, pentru conditiile deosebite si localizarea ce faciliteaza accesul vizitatorilor. Expozantii si vizitatorii au la dispozitie gratuit peste 1000 de locuri de parcare. Pentru acces, vizitatorii beneficiaza de multiple linii de transport in comun.

Tematica acestui eveniment: articole pentru copii, jucarii, cadouri si suveniruri, bijuterii, ceasuri, cosmetice, parfumuri, decoratiuni de Craciun, obiecte de arta, moda, imbracaminte, incaltaminte, lenjerie, marochinarie, blanuri, haine din piele, bauturi fine, accesorii pentru fumatori, dulciuri, audio-video, electrocasnice, telefoane si accesorii GSM, computere si accesorii IT, articole sportive si de agreement, accesorii auto-moto, scutere si miniatv-uri, banci, asigurari si credite, carti, edituri, presa si publicatii.

Tarife: adulti-3 lei si pentru copii gratuit si program de vizitare:

Miercuri 19 Decembrie: 11-20

Joi 20 Decembrie: 11-20

Vineri 21 Decembrie: 11-20

Sambata 22 Decembrie: 10-19

Duminica 23 Decembrie: 10-19

 

sursa www.targurisiexpozitii.ro

Altheate

12 dec 2007

Comentarii:

SemErFqHguwJzJ postat pe 21 Octombrie 2012
Chrihtsj
Dragi prieteni de peste an, acum vă spun La multi ani! Să aveţi sarbători cu bine şi een anul care vine! Moşul să vie eencărcat şi de n-o fi cu bănat , să aducă een case la noi doar trfoii cu 4 foi, una pentru fericire, una numa pentru iubire, una pentru sănătate şi alta pentru dreptate sau pentru cele ce vreţi, c-aveţi voie s-alegeţi! Să vă fie casa plină de iubire şi odihnă! La mulţi ani!