cancer colon

Alte cautari:

  • Painea alba creste riscul de cancer

    Painea alba creste riscul de cancer

    Conform unui studiu recent, consumul de paine alba in cantitati mari are ca efect cresterea riscului de imbolnavire cu un tip de cancer care ucide mii de oameni anual.

  • Broccoli si sanatatea

    Broccoli si sanatatea

    Cu totii stim cat de sanatos este consumul de legume. Ne referim acum la varza si legume inrudite, broccoli, conopida.

  • Reteta coreeana contra cancerului

    Reteta coreeana contra cancerului

    In Coreea de Nord nu se moare de cancer. Motivul este extrem de simplu, si anume o reteta contra cancerului care este folosita de toti cei care au ghinionul sa sufere de aceasta boala teribila. Reteta este urmatoarea:

  • Un mar pe zi tine doctorul departe

    Un mar pe zi tine doctorul departe

    Fraza aceasta s-a dovedit a fi adevarata si in laboratoarele cercetatorilor. Nu numai ca merele au putine calorii si multe fibre, dar nutritionistii si oamenii de stiinta au descoperit ca merele previn unele probleme de sanatate...

  • (P) Atentie la azbestul din cladirile demolate!

    (P) Atentie la azbestul din cladirile demolate!

    Azbestul este un mineral fibros din grupa silicatilor si a fost unul dintre materialele miraculoase intens folosite, deoarece putea fi prelucrat sub forma de fire si tesuturi si putea rezista la temperaturi inalte, de peste 5000C, la actiunea acizilor

  • Sanatatea in fiecare locuinta: materiale inovative

    Sanatatea in fiecare locuinta: materiale inovative

    Materialele de constructie, culorile si mobila pot emana diferite substante pouante, din cauza carora aerul din incapere sa fie incarcat cu bacterii, care pot avea urmari grave asupra sanatatii in timp. O alternativa a renovarii complete dar costisitoare sunt

  • Super fructe si legume

    Super fructe si legume

    Unele fructe sau legume sunt mai bune decat altele pentru valoarea nutritionala. Iata cateva dintre acestea.

  • Vitamina A

    Vitamina A

    Este bine de stiut ca 100 g de pulpa de dovleac asigura aproximativ 71% din necesarul zilnic de vitamina A.

  • Fals sau adevarat despre ardeiul iute

    Fals sau adevarat despre ardeiul iute

    Puteti sa va testati cunostiintele in materie de dieta raspunzand la urmatoarele intrebari. Subiectul ales este ardeiul iute, fie ca este rosu, verde sau galben.

  • Tratamente naturiste cu aloe, echinacea, usturoi

    Tratamente naturiste cu aloe, echinacea, usturoi

    Crestem plante pentru ca ne place si pentru ca ele ne infrumuseteaza gradina, casa si, de ce nu, viata... In afara de asta, ele ne pot fi si aliati in lupta cu anumite stari de discomfort sau chiar boli...

  • Ceaiul verde si boala Alzheimer

    Ceaiul verde si boala Alzheimer

    Conform unui studiu recent ... un component al ceaiului verde, despre care cercetatorii cred ca are un rol important in lupta impotriva cancerului, ar putea proteja creierul de distrugerile provocate de boala Alzheimer...

  • Sucul de varza

    Sucul de varza

    Sucul de varza este obtinut prin stoarcerea prin centrifugare a frunzelor de varza proaspete si bine spalate anterior.

  • Laptele si sanatatea

    Laptele si sanatatea

    Nu toata lumea cunoastele avantajele unei alimentatii bogate in lapte si produse derivate din acesta.

  • Cura cu grau incoltit

    Cura cu grau incoltit

    Pentru a observa primele efecte ale consumarii graului incoltit este necesara trecerea a 3 sau chiar 4 saptamani. Stabilizarea efectelor apare, insa, dupa 2-3 luni si 6-12 luni in cazul persoanelor care sufera de afectiuni grave.

  • Vitamina B12

    Vitamina B12

    Vitamina B12 se gaseste doar in alimentele de origine animala: carne - mai ales in ficat, lapte, produse lactate, oua, precum si in fructele de mare: crabi, stridii, scoici

  • Vitamina B9

    Vitamina B9

    Necesitatile corpului nostru sunt pe deplin satisfacute printr­o alimentatie echilibrata: legume verzi, sparanghel, spanac, varza, ca si porumb, morcov, fa sole verde, caise, banane, portocale, mazare

  • Crom

    Crom

    In ciuda prezentei sale mai mult decat discrete, cromul este un element fara de care organismul nu ar exista, pentru ca el este implicat intr-­o multime de functii metabolice.

  • Intretine-ti corpul

    Intretine-ti corpul

    Corpul uman este o masinarie complexa, acest lucru a fost spus si repetat. Si, ca orice masinarie, are nevoie de un mi­nimum de ingri­jire pentru a functiona normal si pentru a se achita de muncile pe care este nevoit sa le indeplineasca...

  • Hraneste-ti corpul in mod sanatos

    Hraneste-ti corpul in mod sanatos

    Energia noastra principala, primara, cea care ne permite sa ne miscam, sa invatam, cea care ne ajuta sa crestem si care ne vindeca, o obti­nem, inainte de toate, din hrana. De cateva ori pe zi, corpul nostru ne cere sa-l hranim. Imediat ce il lipsim de doza sa necesara de energie, problemele incep sa apara: ne simtim sla­biti, ine­ficienti, deseori suntem cuprinsi de du­reri de cap sau de indispozitii difuze

  • Ceaiul verde si sanatatea

    Ceaiul verde si sanatatea

    In domeniul tratarii bolilor, virtutile ceaiului verde nu au fost nici pe departe epuizate, desi in ultimii zece sau douazeci de ani s-au facut numeroase studii privind eficienta sa. Ceaiul verde este un aliment natural cu multe rezultate promitatoare in lupta impotriva anumitor maladii si afectiuni.

  • Dieta in functie de grupa sangvina

    Dieta in functie de grupa sangvina

    Una din cele mai de succes abordari in intelegerea starii de sanatate, din punct de vedere nutritional, este cea a doctorului Peter D'Adamo, numita dieta corecta in functie de grupa sangvina...

  • Kiwi

    Kiwi

    In ultimul timp oamenii sunt din ce in ce mai interesati de alimentatie si de rolul acesteia pentru sanatatea lor. Conform unor studii recente, kiwi este fructul cu cele mai multe substante nutritive din categoria fructelor importante; de exemplu, kiwi contine mai multa vitamina C decat o portocala.

  • Ce stim si mai ales ce nu stim despre vitamine

    Ce stim si mai ales ce nu stim despre vitamine

    Desi vitaminele si mineralele obtinute pe cale sintetica au dat rezultate bune, nu inseamna ca folosirea lor in cantitati mari nu poate fi daunatoare pentru sanatate. Suplimentele de vitamine sint in cea mai mare parte inutile si de foarte multe ori toxice pentru organism, iata rezultatele unor anchete, care ne demonstreaza acest fapt. Explicatia este una singura: luate in cantitate foarte mare, suplimentele de vitamine pot deveni toxice. Chiar daca analizele chimice arata aceeasi compozitie si structura, cele naturale sint mai eficiente, deoarece, prin natura lor, sint mult mai complexe.

  • Pagina 1 din 2
  • 2