ceapa cultivare

Alte cautari:

  • Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa este atat de puternic, incat nu poate fi consumat decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in combinatie cu miere sau cu alte sucuri, ca de exemplu cel de morcov.

  • Delicatese din gradini: sparanghelul

    Delicatese din gradini: sparanghelul

    Sparanghelul este o leguma scumpa, rara si pretentioasa atat la cultivare cat si la gatit. Este considerat o delicatesa iar retetele pe baza de sparanghel sunt rafinate si necondimentate, pentru a pune in valoare gustul sau unic asemanator cu al conopidei

  • Ceapa de apa

    Ceapa de apa

    Ceapa de apa, numita si ceapa Caba, se cultiva prin rasaduri. Allium cepa face parte din familia Liliaceae, iar ceapa de apa este o varietate a acestei specii.

  • Supa frantuzeasca de ceapa

    Supa frantuzeasca de ceapa

    Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.

  • Excesul de apa la plante

    Excesul de apa la plante

    Una din conditiile esentiale de cultivare a oricarei specii de plante este asigurarea necesarului de apa. O planta udata la timp si pulverizata in momentele propice se va dezvolta rapid si sensibil mai bine fata de alta a carei udare a fost neglijata

  • Plante si legume pentru tratarea conjunctivitei

    Plante si legume pentru tratarea conjunctivitei

    Conjunctivita este inflamatia membranei mucoase care afecteaza partea interioara a pleoapelor si globului ocular pana la marginea corneei. La tratarea conjunctivitei se folosesc galbenelele, musetelul, macesul, ceapa, morcovul...

  • Supa crema de broccoli

    Supa crema de broccoli

    Aceasta supa este usor de preparat si este delicioasa. Ingrediente: 300g broccoli congelat sau 2 cesti broccoli proaspat, 2 catei usturoi, o ceapa medie tocata

  • Supa de dovleac

    Supa de dovleac

    Ingrediente: un dovleac mediu ca marime, 2 cepe dulci, 2 catei de usturoi, 2 cesti de piept de pui mixat, 1 ceasca smantana, 1/2 pachet unt, ulei de masline, sare, piper, ceapa verde taiata.

  • Rosii grecesti

    Rosii grecesti

    Ingrediente (pentru 8 portii): rosii, ceapa rosie, masline, branza feta, oregano, ulei de masline, otet...

  • Spaghetti cu orez

    Spaghetti cu orez

    Ingrediente: ulei de masline, spagheti, orez, 3 fire de ceapa verde, putina apa, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust...

  • Ciorba naturista

    Ciorba naturista

    1 morcov, 1 sfecla mica, 2-3 fire ceapa verde, 1-2 fire usturoi verde...

  • Supa crema

    Supa crema

    3/4 litru de apa sau lapte, 1 ceapa tocata, putin usturoi (tocat...

  • Zacusca

    Zacusca

    Ingrediente: 5 vinete 5 gogosari 7 ardei grasi 2 kg rosii 400 g ceapa ulei

  • Salata americana

    Salata americana

    Ingrediente: 800 g cartofi 2 oua 200 g maioneza 1 ceapa, feliata...

  • Bors de ciuperci

    Bors de ciuperci

    Ingrediente: 1 l apa 1/2 l bors 300 g ciuperci 1 ceapa 1 morcov mic...