cura propolis

Alte cautari:

  • Cura de slabire si vitalitate

    Cura de slabire si vitalitate

    Aceasta cura dureaza o saptamana si inainte de a va spune ce trebuie a consumati in fiecare zi a saptamanii trebuie sa va amintim ca este important sa tineti cont de utmatoarele sfaturi

  • Cura cu apa fiarta

    Cura cu apa fiarta

    Aceasta cura are efect dubli : va ajuta sa slabiti si in acelasi timp va dezintoxifica organismul.

  • Cura de struguri

    Cura de struguri

    Este recomandata cura de struguri de 1-2kg/zi. Strugurii reprezinta un excelent diuretic, laxativ, elimina acidul uric. Cura de struguri este indicata contra dermatozelor si in cazul unor tipuri de tuberculoza pulmonara. Cei mai indicate struguri pentru a face cura sunt: pineau, pineau negru, de Burgogne, pineau alb, Riesling, petit gris. Chiar si in tratarea obezitatii, contra parerii ca strugurii aduc un aport caloric ridicat, se recomanda ca o zi din cinci sa se consume exclusive struguri (1-1,5 kg).

  • Cura cu pepene rosu

    Cura cu pepene rosu

    Miezul pepenelui rosu este un cocktail de apa (aproape 95 la suta) si zaharuri naturale, avand un gust aromat si extrem de favorabil, condimentat cu o multitudine de substante miraculoase.

  • Cura cu oua de prepelita

    Cura cu oua de prepelita

    Ouale se administreaza dimineata, in loc de cafea (la care trebuie sa renuntati in timpul tratamentului, pentru acel moment al zilei), inainte de micul dejun.

  • Cura cu clorofila

    Cura cu clorofila

    In ciuda aparentei simplitati a procedeului, efectele sale asupra organismului sunt foarte puternice.

  • Remedii naturale pentru afectiuni renale

    Remedii naturale pentru afectiuni renale

    Rinichii mentin echilibrul delicat al fluidelor, acizilor si componentelor alcaline din organism, prin acumularea de cantitati suplimentare de apa, sodiu, potasiu si alte elemente. Functionarea necorespunzatoare a rinichilor poate duce la anemie, slabirea oaselor, hipertensiune si la un risc ...

  • Cura de pepene rosu

    Cura de pepene rosu

    Miezul pepenelui rosu contine apa, aproape 95 la suta, si zaharuri naturale. Sunt extrem de favorabile substantele continute cum ar fi anumite enzime, acizi organici sau licopina (o substanta cu efect antioxidant si regulator imunitar.

  • Eficienta sistemelor de iluminare cu leduri in gradinarit

    Eficienta sistemelor de iluminare cu leduri in gradinarit

    Unul dintre factorii importanti care contribuie la cresterea si dezvoltarea plantelor este lumina. Aceasta reprezinta sursa principala de energie pentru plante. Cantitatea de lumina necesara dezvoltarii unei plante difera in functie de specie, unele plante avand nevoie sa se afle in bataia directa a soarelui.

  • Mirosul inchis al mobilierului din lemn

    Mirosul inchis al mobilierului din lemn

    In functie de cat de veche este mobila si de tipul de lemn din care este fabricata aceasta, indepartarea mirosului inchis poate reprezenta o adevarata provocare. Sursa modului in care mobila primeste mirosul dicteaza, de asemenea, daca procesul va

  • Maslinele in alimentatie

    Maslinele in alimentatie

    Pe plan mondial se produc anual 860.000 tone de masline si peste 1.600.000 tone de ulei de masline.

  • Tinctura de arnica

    Tinctura de arnica

    Principiile sale active, care stimuleaza imunitatea, sunt inrudite cu cele ale echinaceei, insa are cateva calitati care o individualizeaza si care o fac un ajutor nepretuit pe perioada sezonului rece.

  • Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea)

    Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea)

    Dozele repetate de echinacea sporesc imunitatea organismului dumneavoastra la marea majoritate a bolilor infectioase, pornind de la cele respiratorii si pana la la cistite, anexite etc.

  • Tincturile simple

    Tincturile simple

    Tincturile simple sunt cele realizate dintr-o singura planta.Tincturile sunt extracte naturale hidroalcoolice obtinute prin macerare naturala in alcool de 40° dintr-o singura planta sau din combinatii de plante medicinale, in functie de...

  • Sucurile de fructe

    Sucurile de fructe

    Sucurile de fructe sunt extrem de benefice pentru organism, mai ales daca sunt consumate inainte de mese.

  • Sucul de varza

    Sucul de varza

    Sucul de varza este obtinut prin stoarcerea prin centrifugare a frunzelor de varza proaspete si bine spalate anterior.

  • Sucul de sfecla rosie

    Sucul de sfecla rosie

    Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera sucul de sfecla rosie drept unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei.

  • Sucul de ridichi negre si rosii

    Sucul de ridichi negre si rosii

    Sucul obtinut din ambele tipuri de ridichi are un miros destul de greu de suportat, din cauza unor substante sulfuroase care se disperseaza in timpul prepararii acestui suc.

  • Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa este atat de puternic, incat nu poate fi consumat decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in combinatie cu miere sau cu alte sucuri, ca de exemplu cel de morcov.

  • Sucul de cartofi

    Sucul de cartofi

    Sucul de cartofi se obtine la fel ca si celelalte sucuri : prin centrifugarea tuberculilor foarte bine spalati in prealabil.

  • 3 solutii de drenare

    3 solutii de drenare

    Fitoterapia Frunzele de coacaze negre, au proprietati diuretice si stimuleaza circulatia limfatica si venoasa

  • Cura cu grau incoltit

    Cura cu grau incoltit

    Pentru a observa primele efecte ale consumarii graului incoltit este necesara trecerea a 3 sau chiar 4 saptamani. Stabilizarea efectelor apare, insa, dupa 2-3 luni si 6-12 luni in cazul persoanelor care sufera de afectiuni grave.

  • Hraneste-ti corpul in mod sanatos

    Hraneste-ti corpul in mod sanatos

    Energia noastra principala, primara, cea care ne permite sa ne miscam, sa invatam, cea care ne ajuta sa crestem si care ne vindeca, o obti­nem, inainte de toate, din hrana. De cateva ori pe zi, corpul nostru ne cere sa-l hranim. Imediat ce il lipsim de doza sa necesara de energie, problemele incep sa apara: ne simtim sla­biti, ine­ficienti, deseori suntem cuprinsi de du­reri de cap sau de indispozitii difuze

  • Propolisul

    Propolisul

    Propolisul este farmacia albinelor si in acelasi timp marea speranta a apiterapiei. Desi este cunoscut si folosit de peste 5.000 de ani pentru proprietatile sale conservante, cicatrizante, antiinfectioase, antitumorale, etc., natura lui este si astazi invaluita in mister.

  • Macrisul, deopotriva leguma si medicament

    Macrisul, deopotriva leguma si medicament

    Pe nedrept neglijat in ultima perioada de consumatori si de cultivatori, macrisul ramane una din plantele legumicole valoroase atat prin calitatile sale culinare cat si pentru cele medicinale

  • Pagina 1 din 2
  • 2