fasole aurie de bacau

Alte cautari:

  • Fasole verde

    Fasole verde

    Se seamana in primavara, mai tarziu, cand temperaturile incep sa creasca (sfarsitul lunii aprilie, inceputul lunii mai).

  • Ceapa de apa

    Ceapa de apa

    Ceapa de apa, numita si ceapa Caba, se cultiva prin rasaduri. Allium cepa face parte din familia Liliaceae, iar ceapa de apa este o varietate a acestei specii.

  • Ceapa

    Ceapa

    Contine multe substante hranitoare: zaharuri, vitamine si substante active care omoara microbii.

  • Salata de fasole

    Salata de fasole

    Ingrediente 0,5 kg fasole boabe, 1 pastarnac, 2 morcovi, 1 ceapa, sare, 4 linguri de ulei, 2 linguri de otet, 1 lingura de mustar, verdeata tocata.

  • Plachie de fasole

    Plachie de fasole

    - reteta de post - Ingrediente: 500 g fasole boabe 200 ml ulei 3 cepe 2 capatani ...

  • Fotoliul Bean Bags sau

    Fotoliul Bean Bags sau "sacul de fasole"

    Cum multe lucruri se schimba in decursul anilor, tot atatea raman neschimbate. O piesa de mobilier aflata in tendintele anilor ’60-’70 este si astazi prezenta in locuintele multora dintre noi.

  • Supa de rosii

    Supa de rosii

    Ingrediente: 1 ceapa 1 conserva de boabe fasole( o conserva mai mica --500 ml) 1 legatura cimbru 500 grame rosii 2 linguri ulei de masline 4 linguri pasta de rosii sare, piper 4 linguri smantana

  • Gogosari cu fasole boabe

    Gogosari cu fasole boabe

    Ingrediente Jumatate litru ulei, zece cepe potrivite, 20 gogosari, un kg fasole boabe, un litru bulion, sare, piper, foi de dafin, frunze de telina

  • Amenajarea zonei de dining

    Amenajarea zonei de dining

    Zona de dining este de obicei locul in care ne primim invitatii, si ne dorim astfel ca spatiul sa fie cat mai primitor si confortabil. Sunt locuinte in care zona diningului este atent planuita, de la spatiul generos pana la cele mai mici detalii.

  • Decoratiuni pentru petrecerea de Revelion

    Decoratiuni pentru petrecerea de Revelion

    Noul An se apropie cu repeziciune, iar pregatirile pentru petrecerea de Revelion sunt in toi. Decoratiunile si ornamentele specifice acestui eveniment transforma atmosfera din orice incapere intr-una speciala.

  • Cateva sfaturi pentru decorul de sarbatori

    Cateva sfaturi pentru decorul de sarbatori

    Cu ocazia sarbatorilor de iarna fiecare dintre noi incearca sa-si decoreze casa intr-un fel unic si creativ. Iata cateva sfaturi care v-ar putea ajuta in demersul dvs, astfel incat familia si prietenii sa se simta confortabil si sa petreaca un timp cat mai placut

  • Cura de slabire si vitalitate

    Cura de slabire si vitalitate

    Aceasta cura dureaza o saptamana si inainte de a va spune ce trebuie a consumati in fiecare zi a saptamanii trebuie sa va amintim ca este important sa tineti cont de utmatoarele sfaturi

  • Dieta in functie de grupa sangvina

    Dieta in functie de grupa sangvina

    Una din cele mai de succes abordari in intelegerea starii de sanatate, din punct de vedere nutritional, este cea a doctorului Peter D'Adamo, numita dieta corecta in functie de grupa sangvina...

  • Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta

    Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta

    Ingrediente: 350g creveti sau scoici proaspete (sau congelate), 1 cartof mic decojit si taiat bucatele, 1 ceasca ciuperci sau vinete cubulete, 85g fasole verde, 3 cepe verzi si 3/4 ceasca patrunjel, ulei pentru prajit, ou batut, 1 ceasca faina si 1 ceasca apa.

  • Tort de banane

    Tort de banane

    Ingrediente: 1/2 cana unt 1 1/2 cana faina 1 1/2 lingurita praf de copt...

  • Legume cu macaroane

    Legume cu macaroane

    Ingrediente doua cepe, 500 g macaroane scurte, patru rosii, un morcov, o conserva cu fasole verde, o conserva cu boabe de porumb si 50 g alune prajite.

  • Cassoulet

    Cassoulet

    Ingrediente 500 g fasole alba (uscata), cinci cepe, sase cuisoare, 100 g sorici, trei crengute cimbru, trei fire patrunjel, doua foi de dafin, sase catei de usturoi, 250 g carnati (usturoiati), 500 g carne de miel, 400 g ceafa de porc, 100 g costita, patru linguri untura, sare, piper, trei rosii mari (circa 500 g), doua-trei linguri de pesmet.

  • Maghiranul, parfum de Mediterana

    Maghiranul, parfum de Mediterana

    Maghiranul - Majorana hortensis, creste ca o tufa de mici dimensiuni si este o planta decorativa potrivita pentru gradinile insorite care nu dispun de foarte mult spatiu. In combinatie cu busuiocul, cimbrul, mararul si cimbrisorul, se obtine un colt feeric care va parfuma gradina si va indeparta tantarii.

  • Virozele vitei de vie

    Virozele vitei de vie

    Virozele sint boli cu caracter infectios, provocate de agenti patogeni, numiti virusuri. In tara noastra au fost semnalate, la vita de vie, o serie de viroze...

  • Frumos de Voinesti

    Frumos de Voinesti

    Pomul are vigoare mijlocie-mare cu coroana deasa este destul de sensibil la rapan. Fructele de marime mijlocie si mare, au pielita ceroasa...

  • De Husi

    De Husi

    Este un soi de gutui autohton raspandit in centrul pomicol Husi. Pomul este viguros, cu coroana globuloasa sau invers conica...

  • Umberto

    Umberto

    Pomul de vigoare mijlocie, formeaza o coroana globuloasa, deasa. Fructele sunt mari, ovoidale, cu pielita groasa, galbena-aurie...

  • Flacara

    Flacara

    Este un soi de piersic obtinut la noi in tara, cu fructe mari sau foarte mari, sferice, usor alungite. Pielita este galben-aurie cu rosu-grena...