mancare spanac

Alte cautari:

  • Spanac cu orez

    Spanac cu orez

    Ingrediente 1,5 kg spanac, 1/2 kg ceapa verde, marar, 1/2 ceasca mare orez, suc de lamaie, sare, ulei de masline.

  • Pachetele de primavara la cuptor

    Pachetele de primavara la cuptor

    Un preparat chinezesc foarte raspandit in restaurantele cu specific asiatic sunt pachetelele de primavara. Cunoscute si sub denumirea din limba engleza de Spring Rolls aceste pachetele sunt preferate in special de vegetarieni. Pachetelele de primavara pot fi servite atat ca aperitiv, cat si ca fel principal de mancare, alturi de o garnitura.

  • Supa frantuzeasca de ceapa

    Supa frantuzeasca de ceapa

    Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.

  • Clatite cu branza dulce la cuptor

    Clatite cu branza dulce la cuptor

    Clatitele se numara printre cele mai consummate deserturi din intreaga lume. Dar, in functie de umplutura, clatitele pot fi servite si ca aperitiv, uneori chiar si ca fel principal de mancare. Clatitele umplute cu branza dulce pot fi insa servite atat ca desert cat si ca gustare.

  • Masa din bucatarie

    Masa din bucatarie

    De cand emisiunile culinare difuzate la televizor au devenit din ce in ce mai cunoscute si mai indragite, interesul fata de tot ceea ce inseamna retete, feluri de mancare, amenajare, ustensile sau accesorii de bucatarie. Astfel cresc si pretentiile

  • Aranjarea mesei

    Aranjarea mesei

    O masa festiva are nevoie atat de accesoriile decorative, cat si de vesela si paharele potrivite. In cazul in care meniul servit contine mai multe feluri de mancare va trebui sa asezam mai multe feluri de farfurii si de tacamuri. Aranjarea si folosirea corecta reprezinta

  • Cum sa gatim inteligent

    Cum sa gatim inteligent

    Va prezentam in continuare 9 moduri de a taia, praji sau fierbe mai bine si mai inteligent carnea si legumele, astfel incat acestea sa nu isi piarda substantele nutritive si vitaminele...

  • Regimul supei pentru o saptamana

    Regimul supei pentru o saptamana

    Avantajul regimului supei rezida din calitatile sale nutritionale (este un fel de mancare foarte bogat in vitamine si minerale) si din durata sa scurta: niciodata mai mult de 7 zile (pentru a pierde intre 4 si 6 kilograme).

  • Vitamina B9

    Vitamina B9

    Necesitatile corpului nostru sunt pe deplin satisfacute printrşo alimentatie echilibrata: legume verzi, sparanghel, spanac, varza, ca si porumb, morcov, fa sole verde, caise, banane, portocale, mazare

  • Magneziu

    Magneziu

    Acest mineral, cu un aport vital in numeroase functii metabolice, este prezent cu preponderenta in tesutul osos, dar se gaseste si in muschi, inima...

  • Sarea si celelalte condimente

    Sarea si celelalte condimente

    Ideea conform careia o mancare fara sare nu are gust si ca sarea este elementul principal care da savoarea, este insa cat se poate de gresita. In acest articol vom demonstra acest lucru...

  • Vitamina C

    Vitamina C

    Vitamina C, cunoscuta si sub numele de acid ascorbic, este o vitamina solubila in apa. Ca si celelalte vitamine de acest fel, excesul nu este asimilat in organism, ci este eliminat. Ca antioxidant, vitamina C protejeaza corpul prin distrugerea radicalilor din fluidele corpului. Este sensibila la caldura si oxigen, pierzandu-si calitatile prin gatire.

  • Salata, o arma eficienta anti-kilo

    Salata, o arma eficienta anti-kilo

    Pentru a scapa de cateva kilograme nu este obligatoriu sa renunti la mancare. Dimpotriva, este suficient sa mai adaugi o salata la meniul preferat.

  • Anorexia

    Anorexia

    Numita si inapetenta sau lipsa poftei de mancare, anorexia reprezinta una dintre bolile civilizatiei fiind determinata initial de degenerarea florei bacteriene a faringelui si a intestinului si complicata ulterior prin componente de natura psihica si comportamentala.

  • Gulii umplute

    Gulii umplute

    Acest fel de mancare este foarte gustos si extrem de sanatos pentru cei care au probleme cu stomacul.

  • Mancare de gulii

    Mancare de gulii

    2 gulii rase, 2 castraveti mici taiati felii, 5 ridichi de luna...

  • Salata primavara

    Salata primavara

    Ingrediente: 300 g spanac 1 mango curatat si feliat 1 avocado mediu, curatat si feliat 1 ceapa rosie mica, taiata fin 2 cesti cu bucati mici de pui prajit sau fiert 2/3 ceasca otet rosu

  • Cima alla Genovese

    Cima alla Genovese

    ulei de masline, o ceapa taiata julien, un morcov, un dovlecel, un ardei gras, 2 frunze de spanac, o mina mazare verde sau fiarta, sare, piper, 8 oua, 100 gr parmezan, 100 gr sunca

  • Salata naturista

    Salata naturista

    O excelenta salata care nu trebuie neaparat sa fie mancata cu alt fel de mancare.

  • Orez florentin

    Orez florentin

    Ingrediente: 200 g spanac 1 lingura unt sau margarina 1 ardei gras

  • Isopul

    Isopul

    Efecte benefice: antiseptic bronsic, antispetic pulmonar, vasodilatator arterial, stimuleaza pofta de mancare, sudorific, bronhodilatator, stomahic, factor lipotrop ...

  • Lasagna

    Lasagna

    Ingrediente Un pachet lasagna (500 grame), o frunza dafin, o ceapa taiata, 1/4 ceasca ulei, doi catei usturoi taiati, doua lingurite oregano, patru lingurite busuioc uscat, o conserva suc de rosii, o conserva rosii in suc propriu, taiate, un virf de lingurita scortisoara, 500 grame branza foarte moale sau smantana grasa, doua oua batute, jumatate pahar branza Parmezan, 500 grame ciuperci proaspete taiate, 500 grame spanac taiat, doi dovlecei taiati, 500 grame branza mozzarella

  • Florile comestibile

    Florile comestibile

    Unele flori sunt nu numai frumoase dar si bune de mancat. Acestea sunt consumate din timpuri mai vechi. Inca exista reticente la unele persoane care daca vad un fel de mancare ornamentat cu flori proapete pentru ca nu stiu daca sa manance sau nu si decorul.

  • Cartofi frantuzesti la cuptor

    Cartofi frantuzesti la cuptor

    Sofisticate si gustoase, preparatele frantuzesti sunt cunoscute peste tot in lume. Bucataria franceza are la baza principiul simplitatii, mancarea este usoara si saraca in grasimi si saruri, iar gatitul este mai putin laborios. Se folosesc doar ingrediente naturale.

  • Pui la cuptor cu gutui

    Pui la cuptor cu gutui

    Mancarea de gutui le trezeste unora amintiri placute din copilarie iar altora curiozitatea, caci nu toata lumea a gustat din preparatele ce au drept ingrediente principale puiul si gutuia.