oaie cu ceapa

Alte cautari:

  • Supa de dovleac si salvie

    Supa de dovleac si salvie

    O supa care se potriveste foarte bine cu zilele reci de toamna este cea de dovleac si salvie. Deoarece pe piata romaneasca au patruns noi soiuri de dovleci, diferiti ca forma si gust fata de cei traditionali, trebuie sa stiti cum sa-i alegeti pe cei mai buni si gustosi.

  • Durerile de gat

    Durerile de gat

    Durerile de gat pot fi uneori insuportabile. Dar cu ajutorul unor remedii naturale le putem ameliora si chiar elimina.

  • Tratamente naturiste utilizate in cosmetica

    Tratamente naturiste utilizate in cosmetica

    Plantele folosite ca remedii naturiste pentru ten au proprietati diferite in functie de tenul pentru care sunt recomandate. In principal, sunt 4 moduri de utilizare: - lotiuni ale fetei cu infuzii sau decocturi de plante; - comprese cu infuzii...

  • Bors de ciuperci

    Bors de ciuperci

    Ingrediente: 1 l apa 1/2 l bors 300 g ciuperci 1 ceapa 1 morcov mic...

  • Salata de fasole

    Salata de fasole

    Ingrediente 0,5 kg fasole boabe, 1 pastarnac, 2 morcovi, 1 ceapa, sare, 4 linguri de ulei, 2 linguri de otet, 1 lingura de mustar, verdeata tocata.

  • Gogosari cu fasole boabe

    Gogosari cu fasole boabe

    Ingrediente Jumatate litru ulei, zece cepe potrivite, 20 gogosari, un kg fasole boabe, un litru bulion, sare, piper, foi de dafin, frunze de telina

  • Super fructe si legume

    Super fructe si legume

    Unele fructe sau legume sunt mai bune decat altele pentru valoarea nutritionala. Iata cateva dintre acestea.

  • CLATITE MEXICANE

    CLATITE MEXICANE

    CLATITE MEXICANE servite alaturi de garnituri din salate sau soteuri de morcovi dulci.

  • Loboda se poate semana si toamna

    Loboda se poate semana si toamna

    Loboda este o planta anuala care se inmulteste prin semintele care apar in luna august. Datorita rezistentei la temperaturile reduse, se poate semana si toamna si primavara. Frunzele se pot conserva peste iarna in borcane, asezate strat peste strat, peste care presara sare de bucatarie

  • Bamele au nevoie de multa lumina

    Bamele au nevoie de multa lumina

    Cand cultivam bame in gradina vom avea grija sa alegem o parcela in plin soare. In luna mai, spre sfarsit, se semana semintele pe brazde inaltate, de 1 metru inaltime. Vom lasa intre randuri o distanta de 70 cm, iar intre plante 20-25 cm. Pe masura ce se dezvolta se uda periodic si se indeparteaza buruienile

  • Materialele textile naturale si sintetice

    Materialele textile naturale si sintetice

    Atat materialele naturale cat si cele sintetice au calitati pozitive. Rezistenta materialelor depinde, de cele mai multe ori, de calitatea tesaturii si de eventualele tratamente aplicate ulterior...

  • Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa este atat de puternic, incat nu poate fi consumat decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in combinatie cu miere sau cu alte sucuri, ca de exemplu cel de morcov.

  • Tarta cu varza acra

    Tarta cu varza acra

    Ingrediente 200 g de faina, 120 g de margarina, patru linguri cu apa, un varf de cutit cu sare, un varf de cutit cu zahar, 100 g de cartofi fierti in coaja, 100 g de ceapa, 250 g varza acra, doi catei de usturoi, sare, piper, chimen si maghiran.

  • Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz

    Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz

    Cuscusul, un aliment de baza in tarile arabe, a patruns cu succes si in bucatariile europene. Produs de obicei din semolina (grau dur macinat grosier), dar si, in unele regiuni, din orz sau mei, cuscusul este considerat astazi de nutritionisti ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente provenite din cereale.

  • Cartofi cu ciuperci la cuptor

    Cartofi cu ciuperci la cuptor

    Cu cateva ingrediente obisnuite, cartofi, smantana, ciuperci din cutie, branza rasa sare si piper, puteti prepara o mancare rapida, pentru orice gust...

  • Chiftele cu peste

    Chiftele cu peste

    Chiftelutele cu peste sunt delicioase atunci cand cele traditionale nu va mai multumesc.