preparatele antialergice

Alte cautari:

  • Cartofi frantuzesti la cuptor

    Cartofi frantuzesti la cuptor

    Sofisticate si gustoase, preparatele frantuzesti sunt cunoscute peste tot in lume. Bucataria franceza are la baza principiul simplitatii, mancarea este usoara si saraca in grasimi si saruri, iar gatitul este mai putin laborios. Se folosesc doar ingrediente naturale.

  • Pui la cuptor cu gutui

    Pui la cuptor cu gutui

    Mancarea de gutui le trezeste unora amintiri placute din copilarie iar altora curiozitatea, caci nu toata lumea a gustat din preparatele ce au drept ingrediente principale puiul si gutuia.

  • Supa frantuzeasca de ceapa

    Supa frantuzeasca de ceapa

    Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.

  • Ceaiul rooibos sau ceaiul rosu african

    Ceaiul rooibos sau ceaiul rosu african

    Cercetatorii au descoperit ca ceaiul rooibos are proprietati antialergice, antibacteriale, antispasmodice, antivirale, antioxidante, previne imbatranirea prematura, are putin tanin.

  • Propolisul

    Propolisul

    Propolisul este farmacia albinelor si in acelasi timp marea speranta a apiterapiei. Desi este cunoscut si folosit de peste 5.000 de ani pentru proprietatile sale conservante, cicatrizante, antiinfectioase, antitumorale, etc., natura lui este si astazi invaluita in mister.

  • Rubarba - Rheum rhabarbarum

    Rubarba - Rheum rhabarbarum

    Rubarba sau revent, pe numele ei stiintific Rheum rhabarbarum sau Rheum officinale, este de fapt o leguma folosita in preparatele culinare si in medicina...

  • Florile, elemente decorative si in farfurie

    Florile, elemente decorative si in farfurie

    Ati incercat vreodata gustul florilor? Petalele lor multicolore ne incanta privirea iar mireasma lor simtul olfactiv. Putin stiu insa ca florile ne pot incanta chiar si papilele gustative. La fel ca si legumele si fructele, florile au un continut crescut de minerale, vitamine si enzime.

  • Cum decoram de Valentine`s Day

    Cum decoram de Valentine`s Day

    Dragostea este cea care ne infrumuseteaza sufletele in fiecare clipa si cu atat mai mult in fiecare an, pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor. Si pentru a celebra asa cum trebuie aceasta zi, intrata deja in traditia romanilor, este indicat sa va infrumusetati

  • Lacramioarele (Convallaria majalis)

    Lacramioarele (Convallaria majalis)

    Lacramioarele fac parte din familia Ruscaceae, genul Convallaria, fiind plante erbacee, perene, care prezinta in sol un rizom, din care se formeaza 2-3 frunze bazale. Tulpinile florale apar primavara, in lunile aprilie-mai, iar florile albe, mici

  • Macrisul, deopotriva leguma si medicament

    Macrisul, deopotriva leguma si medicament

    Pe nedrept neglijat in ultima perioada de consumatori si de cultivatori, macrisul ramane una din plantele legumicole valoroase atat prin calitatile sale culinare cat si pentru cele medicinale

  • Ciupercile

    Ciupercile

    Ciupercile comestibile sunt legume care provin din culturi proprii sau care cresc singure. Ele se deosebesc de celelalte legume prin faptul ca sunt lipsite de clorofila, de aceea pot trai la intuneric....

  • Mirodenii si plante medicinale

    Mirodenii si plante medicinale

    Trebuie sa facem deosebire intre mirodeniile proaspete si cele uscate. Daca este posibil, este bine sa consumam mereu din cele proaspete. Sunt o serie de mirodenii si plante medicinale care pot fi cultivate si in gradina...

  • Cum tratam bulimia in mod natural?

    Cum tratam bulimia in mod natural?

    Bulimia este o dereglare alimentara cronica, cu accese de foame in timpul carora bolnavii maninca pe ascuns cantitati mari de hrana intr-un timp scurt.

  • Levantica in bucatarie

    Levantica in bucatarie

    Levantica este o planta aromatica excelenta folosita tot mai des in bucatarie. Frunzele si florile acestei plante pot fi folosite atat proaspete cat si uscate. Puteti sa asezati levantica in zahar si dupa cateva saptamani sa folositi acest tip de zahar aromat pentru diverse retete de prajituri, briose si sufleuri.

  • Insecticidul verde

    Insecticidul verde

    Piretrina extrasa din florile crizantemei este principiul activ al unor preparate comerciale precum Biocid, Florestin sau Sanoplant. Aceste preparate au alaturi de actiunea eficace si o alta proprietate importanta...

  • Salata mielului, planta anti-stress

    Salata mielului, planta anti-stress

    Salata mielului (Valerianella olitoria), denumita si fetica, este o planta apreciata indeosebi in Italia. Frunzele sale, bogate in acid folic si vitamina C, sunt folosite la pregatirea salatelor si a supelor. Preparatele din fetica au proprietati anti-stress recunoscute, fiind recomandate pentru prevenirea insomniilor si oboselii.

  • Gala

    Gala

    Din ce in ce mai multi cumparatori cauta mere din soiul Gala la sfarsitul luni august. Cu nuanta lor deosebita, rosu-portocalie cu pete galbene, merele Gala sunt usor de distins, iar pentru textura lor...

  • Braeburn

    Braeburn

    Tip: pom fructifer semi-pitic Expunere: plin soare Sol: usor drenabil Soiul Braeburn are mere dulci, cu aciditate moderata. Fructul are o textura fragila...

  • Pagina 1 din 1