Login utilizator Cont nou gratuit Comunitatea incasa.ro

propolis -preparare

Calamar umplut cu legume Calamar umplut cu legume Calamarii sunt fructe de mare tubulare, foarte gustoase, care se disting prin modul rapid de preparare. Calmarii folositi in alimentatie au dimensiuni mici si sunt gasiti sub forma de inele. Are numeroase proprietati nutritive si este foarte bogat in fosfor, proteine, vitamina B12 si riboflavin.
Propolis - Antibioticul natural Propolis - Antibioticul natural Propolisul are calitati deosebite terpeutice si antimicrobiene.
Bull shot Bull shot Ingrediente: 3 cl vodka 7 cl sos worcestershire (tabasco) Preparare: Ingredientele se amesteca...
Ecstasy Ecstasy Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl whiskey 2 cl vermouth Preparare: Amestecati...


Like in the movies Like in the movies Ingrediente: 5 cl brandy 1 cl sirop de afine 15 cl tonic Preparare: Puneti gheata...
Bird Bird Ingrediente: 4 cl brandy 2 cl triple sec Preparare: Se toarna ingredientele intr-un...
B 52 B 52 Ingrediente: 2 cl Kahlua 2 cl Bailey's 2 cl Cointreau Preparare: Turnati...
Cape Cod Cape Cod Ingrediente: 6 cl. vodka 6 cl. suc de afine o felie de lime Preparare: se amesteca...
B & B B & B Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl benedictine Preparare: Se amesteca toate ingredientele...
Fuzzy Navel Fuzzy Navel Ingrediente: 6 cl Schnapps de piersica 9 cl suc de portocale Preparare: Ingredientele se amesteca...
Balalaika Balalaika Ingrediente: 2 cl suc de lamaie 2 cl Cointreau 3 cl vodka Preparare: Amestecati toate ...
Black Sun Black Sun Ingrediente: 2 cl rom alb 4 cl Cointreau Preparare: Turnati ingredientele intr-un pahar...
Greyhound Greyhound Ingrediente: 6 cl. vodka 6 cl. suc de grapefruit Preparare: Intr-un pahar cu gheata se amesteca...
Godmother Godmother Ingrediente: 4,5 cl vodca 2,3 cl amaretto Preparare: Toate ingredientele se toarna direct in pahar
Gimlet Gimlet Ingrediente: 4 cl gin 2-3 cl suc de lime Preparare: Mixati toate ingredientele intr-un shaker cu gheata. Turnati
Mint Julep Mint Julep Ingrediente: 6 cl bourbon 5-6 frunze de menta 1,5 cl sirop Preparare: Puneti frunzele de menta si siropul intr-un pahar Collins si amestecati-le cu o lingura. Adaugati 3 cl bourbon. Umpleti cu gheata...
Highland Fling Highland Fling Ingrediente: 3 cl espresso 3 cl scotch whisky 3 cl cream 6 cl lapte condensat Preparare: Laptele condensat de toarna intr-o cana incalzita
Gin Rickey Gin Rickey Ingrediente: 6 cl gin sucul de la 1 lime 24 cl apa minerala Preparare: Intr-un pahar cu gheata se amesteca ginul si sucul de lime. Se toarna intr-un pahar inalt si se adauga apa minerala rece.
Zacusca cu peste Zacusca cu peste Preparare: 1/2 kg ulei 1 1/2 kg ceapa 1 1/2 kg morcov
Coacazul rosu si galben - lucrari de intretinere Coacazul rosu si galben - lucrari de intretinere Coacazul este pretuit in gradinile de langa casa in primul rand pentru ca rodeste timpuriu si regulat, pentru ca nu are pretentii la spatii extinse, putand fi plantat in orice coltisor din gradina, precum si pentru diversele moduri de preparare.
Prajitura cu miere si nuci Prajitura cu miere si nuci Pe masa de Paste suntem obisnuiti sa avem in fiecare an traditionalul cozonac si pasca. Cu toate acestea, simtim nevoia si de un altfel de desert, mai simplu si mai usor. Daca nu ati folosit toate nucile la cozonac, va propunem sa incercati prajitura cu miere si nuci.
Pachetele de primavara la cuptor Pachetele de primavara la cuptor Un preparat chinezesc foarte raspandit in restaurantele cu specific asiatic sunt pachetelele de primavara. Cunoscute si sub denumirea din limba engleza de Spring Rolls aceste pachetele sunt preferate in special de vegetarieni. Pachetelele de primavara pot fi servite atat ca aperitiv, cat si ca fel principal de mancare, alturi de o garnitura.
Trufe de ciocolata Trufe de ciocolata Ciocolata, desertul preferat al multora, este si ingredientul ce sta la baza celor mai delicioase prajituri. Mult timp ciocolata a fost considerata de medici si nutritionisti un pericol pentru sanatate, insa, cercetarile recente demonstreaza ca amestecul de cacao, zahar si lapte nu este atat de periculos pe cat se credea.
Moelleaux au Chocolat Moelleaux au Chocolat Cei care au avut ocazia sa savureze desertul frantuzesc Moelleaux au Chocolat cu siguranta au ramas cu impresia unei prajituri fine si sofisticate, greu de preparat. Este intr-adevar un desert rafinat insa nici pe departe unul complicat.
Supa de rosii coapte Supa de rosii coapte Bogate in vitamine si minerale, rosiile sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente. Consumate fie in stare naturala fie ca adaos in mancaruri, rosiile aduc numeroase beneficii organismului. Aceasta leguma este adesea recomandata de catre nutritionisti in curele de scadere a colesterolului si in curele de slabire.
Lichior de portocale Lichior de portocale Lichiorul de portocale, cunoscut si sub denumirea de Triplu Sec sau Cointreau, este un lichior fin realizat din coaja de portocale. Lichiorul este cunoscut peste tot in lume si are o istorie de peste 160 de ani. Povestea sa a inceput in 1949 cand fratii Cointreau au construit o distilarie in orasul Angers pentru a fabrica bauturi spirtoase folosind fructe locale.
Desert traditional austriac: Sachertorte Desert traditional austriac: Sachertorte Sachertorte, traditionalul desert austriac, va fi cu siguranta pe placul iubitorilor de ciocolata. Desi nu este un desert sofisticat, totrul vienez va va surprinde cu gustul sau rafinat. Dar nu gustul este cel care a facut acesta prajitura atat de celebra, ci povestea ei, care a inceput in 1832.
Desert frantuzesc: creme brulee Desert frantuzesc: creme brulee Unul dintre cele mai renumite deserturi frantuzesti este creme brulee. Foarte fin si delicios, acest desert poate fi servit in orice moment al zilei. Creme brulee seamana foarte mult cu traditionala crema de zahar ars, insa ingredientele sunt altele iar textura este ceva mai cremoasa.
Lichior de oua Lichior de oua Lichiorul de oua, cunoscut si sub denumirea de “eggnog”, este o bautura traditionala americana care se consuma de obicei in preajma sarbatorilor de iarna. Cu toate ca se folosesc aceleasi ingrediente de baza: lapte, zahar si oua batute, exista o sumedenie de retete pentru prepararea acestui lichior.
Prajitura cu crema de lamaie Prajitura cu crema de lamaie Lamaia este este un aliment aromat foarte des folosit la prepararea deserturilor, si nu numai. Si nu doar sucul de lamaie este folosit, ci si coaja acesteia care este un ingredient esential in multe retete. Este perfecta mai ales atunci cand avem nevoie de aroma concentrata de lamaie fara sa adaugam lichid.