Login utilizator Cont nou gratuit Comunitatea incasa.ro

propolis -preparare

Propolis - Antibioticul natural Propolis - Antibioticul natural Propolisul are calitati deosebite terpeutice si antimicrobiene.
Bull shot Bull shot Ingrediente: 3 cl vodka 7 cl sos worcestershire (tabasco) Preparare: Ingredientele se amesteca...
Ecstasy Ecstasy Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl whiskey 2 cl vermouth Preparare: Amestecati...
Like in the movies Like in the movies Ingrediente: 5 cl brandy 1 cl sirop de afine 15 cl tonic Preparare: Puneti gheata...


Bird Bird Ingrediente: 4 cl brandy 2 cl triple sec Preparare: Se toarna ingredientele intr-un...
B 52 B 52 Ingrediente: 2 cl Kahlua 2 cl Bailey's 2 cl Cointreau Preparare: Turnati...
Cape Cod Cape Cod Ingrediente: 6 cl. vodka 6 cl. suc de afine o felie de lime Preparare: se amesteca...
B & B B & B Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl benedictine Preparare: Se amesteca toate ingredientele...
Fuzzy Navel Fuzzy Navel Ingrediente: 6 cl Schnapps de piersica 9 cl suc de portocale Preparare: Ingredientele se amesteca...
Balalaika Balalaika Ingrediente: 2 cl suc de lamaie 2 cl Cointreau 3 cl vodka Preparare: Amestecati toate ...
Black Sun Black Sun Ingrediente: 2 cl rom alb 4 cl Cointreau Preparare: Turnati ingredientele intr-un pahar...
Greyhound Greyhound Ingrediente: 6 cl. vodka 6 cl. suc de grapefruit Preparare: Intr-un pahar cu gheata se amesteca...
Godmother Godmother Ingrediente: 4,5 cl vodca 2,3 cl amaretto Preparare: Toate ingredientele se toarna direct in pahar
Gimlet Gimlet Ingrediente: 4 cl gin 2-3 cl suc de lime Preparare: Mixati toate ingredientele intr-un shaker cu gheata. Turnati
Mint Julep Mint Julep Ingrediente: 6 cl bourbon 5-6 frunze de menta 1,5 cl sirop Preparare: Puneti frunzele de menta si siropul intr-un pahar Collins si amestecati-le cu o lingura. Adaugati 3 cl bourbon. Umpleti cu gheata...
Highland Fling Highland Fling Ingrediente: 3 cl espresso 3 cl scotch whisky 3 cl cream 6 cl lapte condensat Preparare: Laptele condensat de toarna intr-o cana incalzita
Gin Rickey Gin Rickey Ingrediente: 6 cl gin sucul de la 1 lime 24 cl apa minerala Preparare: Intr-un pahar cu gheata se amesteca ginul si sucul de lime. Se toarna intr-un pahar inalt si se adauga apa minerala rece.
Zacusca cu peste Zacusca cu peste Preparare: 1/2 kg ulei 1 1/2 kg ceapa 1 1/2 kg morcov
Coacazul rosu si galben - lucrari de intretinere Coacazul rosu si galben - lucrari de intretinere Coacazul este pretuit in gradinile de langa casa in primul rand pentru ca rodeste timpuriu si regulat, pentru ca nu are pretentii la spatii extinse, putand fi plantat in orice coltisor din gradina, precum si pentru diversele moduri de preparare.
Pui cu muguri de bambus Pui cu muguri de bambus Bogati in proteine si fibre, mugurii de bambus nu sunt doar foarte gustosi, ci si foarte sanatosi. Acesta este un ingredient de baza in bucataria asiatica si cu precadere in bucataria chinezeasca. Mugurii de bambus pot fi adaugati in supe sau pot fi serviti alaturi de carnuri, taitei sau alte legume, aducand o textura crocanta.
Supa frantuzeasca de ceapa Supa frantuzeasca de ceapa Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.
Desert racoros de vara - tort cu zmeura si iaurt Desert racoros de vara - tort cu zmeura si iaurt Un desert cu fructe se potriveste perfect zilelor toride de vara. Daca nu trebuie sa aprindem cuptorul, este si mai bine. Deserturile care nu necesita coacere le va reusi perfect si celor mai putin experimnetate bucatarese.
Cocktail racoros de vara – Limoncello Cocktail racoros de vara – Limoncello Limoncello este o bautura aromata si revigoranta, ideala pentru zilele toride de vara. Cocktailul de lamaie isi are originile in sudul Italiei, si a devenit cunoscut in intreaga lume inca de acum un secol, cand Vincenza Canale, care conducea un hotel pe insula Capri, le-a oferit oaspetilor sai un mic pahar cu lichior de lamaie, pe post de bautura servita dupa masa sau digestiv.
Preparat mexican - Guacamole Preparat mexican - Guacamole Cunoscut pentru proprietatile sale benefice asupra sanatatii, avocado a devenit un aliment tot mai des folosit si in bucataria romaneasca. Original din Mexic si Guatemala, acest aliment cu coaja verde inchis si cu miezul untos este printre cele mai sanatoase din lume.
Galuste cu prune Galuste cu prune Un desert care cu siguranta va va aduce aminte de copilarie sunt galustele cu prune. Putini stiu insa ca acest desert atat de gustos care ni-l preparau bunicile este de origine austriaca. Acest desert era facut in special toamna, cand apareau prunele pe piata.
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos Rulada de biscuiti cu nuca de cocos Un desert simplu de facut, dar fi foarte gustos, care poate fi consumat si in timpul postului este Rulada de biscuiti cu nuca de cocos. In perioada postului renuntam la foarte multe alimente de baza, cum ar fi carnea, ouale si lactatele, si punem accent mai mult pe fructe si legume.
Desert italienesc: Tiramisu Desert italienesc: Tiramisu Prajitura Tiramisu este un desert traditional italian foarte delicios si apreciat peste tot in lume. Aceasta prajitura a fost denumita altfel la inceput, si anume Bagatela Toscana, si a fost preparata prima data in Siena, o localitate din Italia, cu ocazia vizitei Marelui Duce Cosimo al III-lea de Medici.
Desert oriental – Cataif cu nuca si frisca Desert oriental – Cataif cu nuca si frisca Cataiful, cunoscut si sub denumirea de Konafa, Knafah, Knafe, Kenafi, este un desert specific bucatariei orientale. Turcii, egiptenii, libanezii si palestinieni il prepara de cand se stiu, prajitura fiind una dintre cele mai populare din Orientul Mijlociu.
Pere in sos de vin Pere in sos de vin Acesta este un desert special si de efect, aromat, ce poate fi consumat oricand. Desertul este foarte usor de preparat. Veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 pere, 500 ml vin rosu, 1 portocala, 130g zahar brut, 2 linguri affine, 2 nuci macinate, 2 cuisoare,1/4 lingurita scortisoara, 1/4 lingurita nucsoara.
Desert libanez – prajitura cu gris si iaurt Desert libanez – prajitura cu gris si iaurt Deserturilor libaneze sunt cunoscute si apreciate in toata lumea. Acestea sunt in mare parte preparate cu miere sau apa de trandafiri. Baclavaua, maamoul si sfouful sunt doar cateva dintre cele mai bune deserturi libaneze. Prajitura cu gris si iaurt este un alt desert delicios care merita incercat.