propolis -preparare

Alte cautari:

  • Calamar umplut cu legume

    Calamar umplut cu legume

    Calamarii sunt fructe de mare tubulare, foarte gustoase, care se disting prin modul rapid de preparare. Calmarii folositi in alimentatie au dimensiuni mici si sunt gasiti sub forma de inele. Are numeroase proprietati nutritive si este foarte bogat in fosfor, proteine, vitamina B12 si riboflavin.

  • Bull shot

    Bull shot

    Ingrediente: 3 cl vodka 7 cl sos worcestershire (tabasco) Preparare: Ingredientele se amesteca...

  • Ecstasy

    Ecstasy

    Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl whiskey 2 cl vermouth Preparare: Amestecati...

  • Like in the movies

    Like in the movies

    Ingrediente: 5 cl brandy 1 cl sirop de afine 15 cl tonic Preparare: Puneti gheata...

  • Bird

    Bird

    Ingrediente: 4 cl brandy 2 cl triple sec Preparare: Se toarna ingredientele intr-un...

  • B 52

    B 52

    Ingrediente: 2 cl Kahlua 2 cl Bailey's 2 cl Cointreau Preparare: Turnati...

  • Cape Cod

    Cape Cod

    Ingrediente: 6 cl. vodka 6 cl. suc de afine o felie de lime Preparare: se amesteca...

  • B & B

    B & B

    Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl benedictine Preparare: Se amesteca toate ingredientele...

  • Fuzzy Navel

    Fuzzy Navel

    Ingrediente: 6 cl Schnapps de piersica 9 cl suc de portocale Preparare: Ingredientele se amesteca...

  • Balalaika

    Balalaika

    Ingrediente: 2 cl suc de lamaie 2 cl Cointreau 3 cl vodka Preparare: Amestecati toate ...

  • Black Sun

    Black Sun

    Ingrediente: 2 cl rom alb 4 cl Cointreau Preparare: Turnati ingredientele intr-un pahar...

  • Greyhound

    Greyhound

    Ingrediente: 6 cl. vodka 6 cl. suc de grapefruit Preparare: Intr-un pahar cu gheata se amesteca...

  • Godmother

    Godmother

    Ingrediente: 4,5 cl vodca 2,3 cl amaretto Preparare: Toate ingredientele se toarna direct in pahar

  • Gimlet

    Gimlet

    Ingrediente: 4 cl gin 2-3 cl suc de lime Preparare: Mixati toate ingredientele intr-un shaker cu gheata. Turnati

  • Mint Julep

    Mint Julep

    Ingrediente: 6 cl bourbon 5-6 frunze de menta 1,5 cl sirop Preparare: Puneti frunzele de menta si siropul intr-un pahar Collins si amestecati-le cu o lingura. Adaugati 3 cl bourbon. Umpleti cu gheata...

  • Highland Fling

    Highland Fling

    Ingrediente: 3 cl espresso 3 cl scotch whisky 3 cl cream 6 cl lapte condensat Preparare: Laptele condensat de toarna intr-o cana incalzita

  • Gin Rickey

    Gin Rickey

    Ingrediente: 6 cl gin sucul de la 1 lime 24 cl apa minerala Preparare: Intr-un pahar cu gheata se amesteca ginul si sucul de lime. Se toarna intr-un pahar inalt si se adauga apa minerala rece.

  • Coacazul rosu si galben - lucrari de intretinere

    Coacazul rosu si galben - lucrari de intretinere

    Coacazul este pretuit in gradinile de langa casa in primul rand pentru ca rodeste timpuriu si regulat, pentru ca nu are pretentii la spatii extinse, putand fi plantat in orice coltisor din gradina, precum si pentru diversele moduri de preparare.

  • Prajitura cu miere si nuci

    Prajitura cu miere si nuci

    Pe masa de Paste suntem obisnuiti sa avem in fiecare an traditionalul cozonac si pasca. Cu toate acestea, simtim nevoia si de un altfel de desert, mai simplu si mai usor. Daca nu ati folosit toate nucile la cozonac, va propunem sa incercati prajitura cu miere si nuci.

  • Pachetele de primavara la cuptor

    Pachetele de primavara la cuptor

    Un preparat chinezesc foarte raspandit in restaurantele cu specific asiatic sunt pachetelele de primavara. Cunoscute si sub denumirea din limba engleza de Spring Rolls aceste pachetele sunt preferate in special de vegetarieni. Pachetelele de primavara pot fi servite atat ca aperitiv, cat si ca fel principal de mancare, alturi de o garnitura.

  • Trufe de ciocolata

    Trufe de ciocolata

    Ciocolata, desertul preferat al multora, este si ingredientul ce sta la baza celor mai delicioase prajituri. Mult timp ciocolata a fost considerata de medici si nutritionisti un pericol pentru sanatate, insa, cercetarile recente demonstreaza ca amestecul de cacao, zahar si lapte nu este atat de periculos pe cat se credea.

  • Moelleaux au Chocolat

    Moelleaux au Chocolat

    Cei care au avut ocazia sa savureze desertul frantuzesc Moelleaux au Chocolat cu siguranta au ramas cu impresia unei prajituri fine si sofisticate, greu de preparat. Este intr-adevar un desert rafinat insa nici pe departe unul complicat.

  • Supa de rosii coapte

    Supa de rosii coapte

    Bogate in vitamine si minerale, rosiile sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente. Consumate fie in stare naturala fie ca adaos in mancaruri, rosiile aduc numeroase beneficii organismului. Aceasta leguma este adesea recomandata de catre nutritionisti in curele de scadere a colesterolului si in curele de slabire.

  • Lichior de portocale

    Lichior de portocale

    Lichiorul de portocale, cunoscut si sub denumirea de Triplu Sec sau Cointreau, este un lichior fin realizat din coaja de portocale. Lichiorul este cunoscut peste tot in lume si are o istorie de peste 160 de ani. Povestea sa a inceput in 1949 cand fratii Cointreau au construit o distilarie in orasul Angers pentru a fabrica bauturi spirtoase folosind fructe locale.

  • Desert traditional austriac: Sachertorte

    Desert traditional austriac: Sachertorte

    Sachertorte, traditionalul desert austriac, va fi cu siguranta pe placul iubitorilor de ciocolata. Desi nu este un desert sofisticat, totrul vienez va va surprinde cu gustul sau rafinat. Dar nu gustul este cel care a facut acesta prajitura atat de celebra, ci povestea ei, care a inceput in 1832.

  • Desert frantuzesc: creme brulee

    Desert frantuzesc: creme brulee

    Unul dintre cele mai renumite deserturi frantuzesti este creme brulee. Foarte fin si delicios, acest desert poate fi servit in orice moment al zilei. Creme brulee seamana foarte mult cu traditionala crema de zahar ars, insa ingredientele sunt altele iar textura este ceva mai cremoasa.

  • Lichior de oua

    Lichior de oua

    Lichiorul de oua, cunoscut si sub denumirea de “eggnog”, este o bautura traditionala americana care se consuma de obicei in preajma sarbatorilor de iarna. Cu toate ca se folosesc aceleasi ingrediente de baza: lapte, zahar si oua batute, exista o sumedenie de retete pentru prepararea acestui lichior.

  • Prajitura cu crema de lamaie

    Prajitura cu crema de lamaie

    Lamaia este este un aliment aromat foarte des folosit la prepararea deserturilor, si nu numai. Si nu doar sucul de lamaie este folosit, ci si coaja acesteia care este un ingredient esential in multe retete. Este perfecta mai ales atunci cand avem nevoie de aroma concentrata de lamaie fara sa adaugam lichid.