Login utilizator Cont nou gratuit Comunitatea incasa.ro

propolis -preparare

Calamar umplut cu legume Calamar umplut cu legume Calamarii sunt fructe de mare tubulare, foarte gustoase, care se disting prin modul rapid de preparare. Calmarii folositi in alimentatie au dimensiuni mici si sunt gasiti sub forma de inele. Are numeroase proprietati nutritive si este foarte bogat in fosfor, proteine, vitamina B12 si riboflavin.
Propolis - Antibioticul natural Propolis - Antibioticul natural Propolisul are calitati deosebite terpeutice si antimicrobiene.
Bull shot Bull shot Ingrediente: 3 cl vodka 7 cl sos worcestershire (tabasco) Preparare: Ingredientele se amesteca...
Ecstasy Ecstasy Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl whiskey 2 cl vermouth Preparare: Amestecati...


Like in the movies Like in the movies Ingrediente: 5 cl brandy 1 cl sirop de afine 15 cl tonic Preparare: Puneti gheata...
Bird Bird Ingrediente: 4 cl brandy 2 cl triple sec Preparare: Se toarna ingredientele intr-un...
B 52 B 52 Ingrediente: 2 cl Kahlua 2 cl Bailey's 2 cl Cointreau Preparare: Turnati...
Cape Cod Cape Cod Ingrediente: 6 cl. vodka 6 cl. suc de afine o felie de lime Preparare: se amesteca...
B & B B & B Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl benedictine Preparare: Se amesteca toate ingredientele...
Fuzzy Navel Fuzzy Navel Ingrediente: 6 cl Schnapps de piersica 9 cl suc de portocale Preparare: Ingredientele se amesteca...
Balalaika Balalaika Ingrediente: 2 cl suc de lamaie 2 cl Cointreau 3 cl vodka Preparare: Amestecati toate ...
Black Sun Black Sun Ingrediente: 2 cl rom alb 4 cl Cointreau Preparare: Turnati ingredientele intr-un pahar...
Greyhound Greyhound Ingrediente: 6 cl. vodka 6 cl. suc de grapefruit Preparare: Intr-un pahar cu gheata se amesteca...
Godmother Godmother Ingrediente: 4,5 cl vodca 2,3 cl amaretto Preparare: Toate ingredientele se toarna direct in pahar
Gimlet Gimlet Ingrediente: 4 cl gin 2-3 cl suc de lime Preparare: Mixati toate ingredientele intr-un shaker cu gheata. Turnati
Mint Julep Mint Julep Ingrediente: 6 cl bourbon 5-6 frunze de menta 1,5 cl sirop Preparare: Puneti frunzele de menta si siropul intr-un pahar Collins si amestecati-le cu o lingura. Adaugati 3 cl bourbon. Umpleti cu gheata...
Highland Fling Highland Fling Ingrediente: 3 cl espresso 3 cl scotch whisky 3 cl cream 6 cl lapte condensat Preparare: Laptele condensat de toarna intr-o cana incalzita
Gin Rickey Gin Rickey Ingrediente: 6 cl gin sucul de la 1 lime 24 cl apa minerala Preparare: Intr-un pahar cu gheata se amesteca ginul si sucul de lime. Se toarna intr-un pahar inalt si se adauga apa minerala rece.
Zacusca cu peste Zacusca cu peste Preparare: 1/2 kg ulei 1 1/2 kg ceapa 1 1/2 kg morcov
Coacazul rosu si galben - lucrari de intretinere Coacazul rosu si galben - lucrari de intretinere Coacazul este pretuit in gradinile de langa casa in primul rand pentru ca rodeste timpuriu si regulat, pentru ca nu are pretentii la spatii extinse, putand fi plantat in orice coltisor din gradina, precum si pentru diversele moduri de preparare.
Cartofi frantuzesti la cuptor Cartofi frantuzesti la cuptor Sofisticate si gustoase, preparatele frantuzesti sunt cunoscute peste tot in lume. Bucataria franceza are la baza principiul simplitatii, mancarea este usoara si saraca in grasimi si saruri, iar gatitul este mai putin laborios. Se folosesc doar ingrediente naturale.
Tarta cu pere si crema de iaurt Tarta cu pere si crema de iaurt Cand ai pofta de ceva bun, incearca o reteta simpla si delicioasa - tarta cu crema de iaurt si pere. Acest desert, pe langa faptul ca este foarte gustos, este si sanatos. Zemoase si aromate, perele sunt unele dintre cele mai cautate fructe ale sezonului.
Supa crema de ardei copti Supa crema de ardei copti Un preparat perfect pentru zilele de toamna este supa crema de ardei copti. Rosii, verzi sau galbeni, dulci sau picanti, ardeii sunt unele dintre cele mai sanatoase legume de care dispunem in luna septembrie.
Pui la cuptor cu gutui Pui la cuptor cu gutui Mancarea de gutui le trezeste unora amintiri placute din copilarie iar altora curiozitatea, caci nu toata lumea a gustat din preparatele ce au drept ingrediente principale puiul si gutuia.
Tarta cu prune Tarta cu prune Atunci cand doriti sa savurati o prajitura gustoasa, cu fructe de sezon, care sa fie si foarte usor de pregatit, tarta cu prune poate fie o alegere potrivita. Pe langa faptul ca prunele sunt foarte gustoase, acestea aduc numeroase beneficii organismului.
Budinca de ciocolata cu seminte de chia Budinca de ciocolata cu seminte de chia Cu toate ca este un aliment mai putin folosit in bucataria romaneasca si europeana, semintele de chia au inceput sa fie cautate si la noi. Desi par o descoperire recenta, aceste seminte sunt originare din America de Sud si au fost cultivate inca din anii 3500 i.e.n.
Cocktail de pepene rosu Cocktail de pepene rosu Pepenele rosu este un aliment preferat de multi in perioada estivala deoarece racoreste si hidrateaza. Pe langa faptul ca are un gust foarte bun, pepenele rosu aduce numeroase beneficii pentru organism. Are putine calorii, dar multe vitamine si minerale: vitaminele C, A si B, potasiu, fier, calciu, magneziu si fosfor.
Pui cu muguri de bambus Pui cu muguri de bambus Bogati in proteine si fibre, mugurii de bambus nu sunt doar foarte gustosi, ci si foarte sanatosi. Acesta este un ingredient de baza in bucataria asiatica si cu precadere in bucataria chinezeasca. Mugurii de bambus pot fi adaugati in supe sau pot fi serviti alaturi de carnuri, taitei sau alte legume, aducand o textura crocanta.
Supa frantuzeasca de ceapa Supa frantuzeasca de ceapa Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.
Desert racoros de vara - tort cu zmeura si iaurt Desert racoros de vara - tort cu zmeura si iaurt Un desert cu fructe se potriveste perfect zilelor toride de vara. Daca nu trebuie sa aprindem cuptorul, este si mai bine. Deserturile care nu necesita coacere le va reusi perfect si celor mai putin experimnetate bucatarese.