Login utilizator Cont nou gratuit Comunitatea incasa.ro

reteta bulion

Reteta coreeana contra cancerului Reteta coreeana contra cancerului In Coreea de Nord nu se moare de cancer. Motivul este extrem de simplu, si anume o reteta contra cancerului care este folosita de toti cei care au ghinionul sa sufere de aceasta boala teribila. Reteta este urmatoarea:
Mazare cu marar Mazare cu marar - reteta de post - Ingredient: 1 kg. mazare boabe curatate 2 cepe
Tarta cu pere si crema de iaurt Tarta cu pere si crema de iaurt Cand ai pofta de ceva bun, incearca o reteta simpla si delicioasa - tarta cu crema de iaurt si pere. Acest desert, pe langa faptul ca este foarte gustos, este si sanatos. Zemoase si aromate, perele sunt unele dintre cele mai cautate fructe ale sezonului.
Supa mexicana uscata Supa mexicana uscata Avem reteta perfecta de supa pentru cei care nu agreaza supele sau ciorbele lichide, supa mexicana din legume si carne fara zeama.


Jeleu de levantica Jeleu de levantica Iata o reteta ce va surprinde cu siguranta. Acesta se poate servi cu inghetata, budinca sau crema. Dar la fel de bine il puteti servi si langa carne, in special de miel.
Un alt fel de brazi de Craciun Aceasta reteta este perfecta pentru sarbatorile de iarna, pentru seara de Craciun, avand un design atragator pentru toti membrii familiei dumneavoastra.
Cartofi copti cu sunca Cartofi copti cu sunca - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 cartofi 5 g unt...
Budinca de gris Budinca de gris - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 1 1/2 pahar lapte...
Bors de dovlecei Bors de dovlecei - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 dovlecei 1 rosie...
Budinca de orez cu mere Budinca de orez cu mere - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 1 1/2 pahar lapte 1 ou...
Supa de ceapa Supa de ceapa - reteta de post - Ingrediente: 3 cepe 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 telina mica
Prajitura Ziua si Noaptea Prajitura Ziua si Noaptea - reteta de post - Ingrediente: 12 linguri de ulei 14 linguri de zahar 14 linguri de apa
Supa crema de legume Supa crema de legume - reteta de post - Ingrediente 3-4 morcovi medii 2 radacini...
Supa de rosii, iarna Supa de rosii, iarna Ingrediente 2 borcane de rosii in bulion, 2 linguri ulei de masline, o ceapa mijlocie, o mana de fidea, 2-3 morcovi taiati felii, 1 radacina telina mijlocie taiata cubulete. Condimente: cimbru uscat, maghiran, busuioc, 1 legatura patrunjel verde, cateva frunze verzi de menta (se pot inlocui cu o cescuta de ceai de menta, neindulcit), sare si piper dupa gust.
Sjomansbiff Sjomansbiff  Ingrediente 1 kg carne de vita, 1 kg ceapa, 1,5 kg cartofi, 3 dl bere, sare, piper negru dupa gust, o pastila de bulion de carne de vita la 1 litru apa sau vegeta, patrunjel.
Gogosari cu fasole boabe Gogosari cu fasole boabe  Ingrediente Jumatate litru ulei, zece cepe potrivite, 20 gogosari, un kg fasole boabe, un litru bulion, sare, piper, foi de dafin, frunze de telina
Patlican Musakka Patlican Musakka Ingrediente Un kg vinete, 50 g ulei de masline, 250 gr carne tocata, doua cepe mici, doua rosii, doua lingurite bulion, doua lingurite sare, un sfert lingurita piper, jumatate cana apa, patrunjel
Confuzii frecvente: cimbru sau cimbrisor? Confuzii frecvente: cimbru sau cimbrisor? Cand vine vorba de ierburi aromate, toata lumea a auzit despre cimbru si cimbrisor. Putini insa cunosc diferentele. Toate speciile fac parte din aceeasi familie botanica, Familia Lamiaceae. Plantele intre care adesea se fac confuzii sunt cimbrul de gradina, cimbrul de camp si cimbrisorul.
Reteta unui ierbicid facut in casa Nu exista gradinar pasionat care sa nu vrea sa scape de plantele nedorite din gradina - buruienile - acesti invadatori care ne consuma nervii si timpul, in incercarea noastra de a-i starpi...
Cartofi copti cu unt Cartofi copti cu unt - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 cartofi 1 lingurita unt...
Plachie de fasole Plachie de fasole - reteta de post - Ingrediente: 500 g fasole boabe 200 ml ulei 3 cepe 2 capatani ...
Cartofi cu verdeturi Cartofi cu verdeturi - reteta de post - Ingrediente: 12 cartofi mari 100 ml ulei 100 gr orez 1 ceapa...
Rizzotto cu pui Rizzotto cu pui Ingrediente orez, morcov, patrunjel radacina, ceapa, ardei, Delikat, ulei si apa Pt. sos: o ligura si jumatate de bulion, o cana de apa, sare sau delikat dupa gust
Stilul Gaudi Stilul Gaudi Gaudi a reusit sa creeze o reteta arhitecturala unica care combina taria goticului, cu luminozitatea catalana si influente din natura , impunand astfel linii extrem de fluide dar foarte sinuoase. Astfel, s-au nascut catenele gigantice care amintesc de cele gotice, dar care prezinta forme neregulate.
Pachetele de primavara la cuptor Pachetele de primavara la cuptor Un preparat chinezesc foarte raspandit in restaurantele cu specific asiatic sunt pachetelele de primavara. Cunoscute si sub denumirea din limba engleza de Spring Rolls aceste pachetele sunt preferate in special de vegetarieni. Pachetelele de primavara pot fi servite atat ca aperitiv, cat si ca fel principal de mancare, alturi de o garnitura.
Moelleaux au Chocolat Moelleaux au Chocolat Cei care au avut ocazia sa savureze desertul frantuzesc Moelleaux au Chocolat cu siguranta au ramas cu impresia unei prajituri fine si sofisticate, greu de preparat. Este intr-adevar un desert rafinat insa nici pe departe unul complicat.
Supa de rosii coapte Supa de rosii coapte Bogate in vitamine si minerale, rosiile sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente. Consumate fie in stare naturala fie ca adaos in mancaruri, rosiile aduc numeroase beneficii organismului. Aceasta leguma este adesea recomandata de catre nutritionisti in curele de scadere a colesterolului si in curele de slabire.
Lichior de portocale Lichior de portocale Lichiorul de portocale, cunoscut si sub denumirea de Triplu Sec sau Cointreau, este un lichior fin realizat din coaja de portocale. Lichiorul este cunoscut peste tot in lume si are o istorie de peste 160 de ani. Povestea sa a inceput in 1949 cand fratii Cointreau au construit o distilarie in orasul Angers pentru a fabrica bauturi spirtoase folosind fructe locale.
Desert traditional austriac: Sachertorte Desert traditional austriac: Sachertorte Sachertorte, traditionalul desert austriac, va fi cu siguranta pe placul iubitorilor de ciocolata. Desi nu este un desert sofisticat, totrul vienez va va surprinde cu gustul sau rafinat. Dar nu gustul este cel care a facut acesta prajitura atat de celebra, ci povestea ei, care a inceput in 1832.
Prajitura cu crema de lamaie Prajitura cu crema de lamaie Lamaia este este un aliment aromat foarte des folosit la prepararea deserturilor, si nu numai. Si nu doar sucul de lamaie este folosit, ci si coaja acesteia care este un ingredient esential in multe retete. Este perfecta mai ales atunci cand avem nevoie de aroma concentrata de lamaie fara sa adaugam lichid.
  • Pagina 1 din 4
  • 2
  • 3
  • 4