Login utilizator Cont nou gratuit Comunitatea incasa.ro

reteta grau incoltit

Cura cu grau incoltit Pentru a observa primele efecte ale consumarii graului incoltit este necesara trecerea a 3 sau chiar 4 saptamani. Stabilizarea efectelor apare, insa, dupa 2-3 luni si 6-12 luni in cazul persoanelor care sufera de afectiuni grave.
Slabiti patru kilograme pe luna cu dieta vegetariana Scopul dietelor depurative este de a ajuta organismul sa elimine toxinele si sa se regenereze, contribuind, bineinteles, si la scaderea in greutate.
Reteta coreeana contra cancerului Reteta coreeana contra cancerului In Coreea de Nord nu se moare de cancer. Motivul este extrem de simplu, si anume o reteta contra cancerului care este folosita de toti cei care au ghinionul sa sufere de aceasta boala teribila. Reteta este urmatoarea:
Tarta cu pere si crema de iaurt Tarta cu pere si crema de iaurt Cand ai pofta de ceva bun, incearca o reteta simpla si delicioasa - tarta cu crema de iaurt si pere. Acest desert, pe langa faptul ca este foarte gustos, este si sanatos. Zemoase si aromate, perele sunt unele dintre cele mai cautate fructe ale sezonului.


Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz Cuscusul, un aliment de baza in tarile arabe, a patruns cu succes si in bucatariile europene. Produs de obicei din semolina (grau dur macinat grosier), dar si, in unele regiuni, din orz sau mei, cuscusul este considerat astazi de nutritionisti ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente provenite din cereale.
Sfaturi pentru hipertensivi Sfaturi pentru hipertensivi Pentru hipertensivi, se recomanda sa inlocuiasca in dieta grasimile animale cu grasimi vegetale, adica uleiuri vegetale, cel mai indicat fiind uleiul presat la rece. Aceste uleiuri, de masline, floarea soarelui sau soia, protejeaza vasele de sange fata de actiunea colesterolului. De asemenea, se recomanda suplimentarea potasiului din surse naturale: cereale (faina integrala de grau, taratele de grau, fulgii de ovaz), fructe (caisele, stafidele, prunele, alunele, migdalele, bananele, curmalele), legume (patrunjelul, spanacul, soia, cartofii, ciupercile champignon) si drojdia de bere.
Supa mexicana uscata Supa mexicana uscata Avem reteta perfecta de supa pentru cei care nu agreaza supele sau ciorbele lichide, supa mexicana din legume si carne fara zeama.
Jeleu de levantica Jeleu de levantica Iata o reteta ce va surprinde cu siguranta. Acesta se poate servi cu inghetata, budinca sau crema. Dar la fel de bine il puteti servi si langa carne, in special de miel.
Un alt fel de brazi de Craciun Aceasta reteta este perfecta pentru sarbatorile de iarna, pentru seara de Craciun, avand un design atragator pentru toti membrii familiei dumneavoastra.
Cartofi copti cu sunca Cartofi copti cu sunca - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 cartofi 5 g unt...
Budinca de gris Budinca de gris - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 1 1/2 pahar lapte...
Bors de dovlecei Bors de dovlecei - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 dovlecei 1 rosie...
Budinca de orez cu mere Budinca de orez cu mere - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 1 1/2 pahar lapte 1 ou...
Supa de ceapa Supa de ceapa - reteta de post - Ingrediente: 3 cepe 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 telina mica
Prajitura Ziua si Noaptea Prajitura Ziua si Noaptea - reteta de post - Ingrediente: 12 linguri de ulei 14 linguri de zahar 14 linguri de apa
Tarta cu peste Tarta cu peste Ingrediente: 250 g faina de grau 50 g malai sau pesmet 2 linguri ulei...
Supa crema de legume Supa crema de legume - reteta de post - Ingrediente 3-4 morcovi medii 2 radacini...
Ingrijirea rasadurilor Pana la rasarire, rasadnita se tine acoperita cu geam si rogojini. Imediat ce plantele incep sa apara, se inlatura rogojinile pentru a lasa lumina sa patrunda.
Reteta unui ierbicid facut in casa Nu exista gradinar pasionat care sa nu vrea sa scape de plantele nedorite din gradina - buruienile - acesti invadatori care ne consuma nervii si timpul, in incercarea noastra de a-i starpi...
Cartofi copti cu unt Cartofi copti cu unt - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 cartofi 1 lingurita unt...
Plachie de fasole Plachie de fasole - reteta de post - Ingrediente: 500 g fasole boabe 200 ml ulei 3 cepe 2 capatani ...
Cartofi cu verdeturi Cartofi cu verdeturi - reteta de post - Ingrediente: 12 cartofi mari 100 ml ulei 100 gr orez 1 ceapa...
Mazare cu marar Mazare cu marar - reteta de post - Ingredient: 1 kg. mazare boabe curatate 2 cepe
Ciuperci Agaricus bisporus Ciuperci Agaricus bisporus  Cultura si valoare nutritiva
Albastrele Albastrele Albastrele - Centaurea cyanus Familia Compositae Sinonime - Albastrita, Clopotel, Corobatica, Floare-vanata, Floare-de-grau, Floarea-paiului, Ghioc, Iarba-frigurilor, Maturice, Tataise, Vinetele, Vinetica-de-camp, Zglavoc
Stilul Gaudi Stilul Gaudi Gaudi a reusit sa creeze o reteta arhitecturala unica care combina taria goticului, cu luminozitatea catalana si influente din natura , impunand astfel linii extrem de fluide dar foarte sinuoase. Astfel, s-au nascut catenele gigantice care amintesc de cele gotice, dar care prezinta forme neregulate.
Aranjament de toamna cu grau si flori uscate Aranjament de toamna cu grau si flori uscate Toamna are un farmec deosebit. Iata cateva idei prin care puteti aduce culoarea toamnei in casa.
Chimionul, tehnologia culturii Chimionul, tehnologia culturii In stare spontana, chimionul este intalnit pretutindeni in Europa; la noi in tara il intalnim mai des in flora regiunilor de deal.
Desert traditional austriac: Sachertorte Desert traditional austriac: Sachertorte Sachertorte, traditionalul desert austriac, va fi cu siguranta pe placul iubitorilor de ciocolata. Desi nu este un desert sofisticat, totrul vienez va va surprinde cu gustul sau rafinat. Dar nu gustul este cel care a facut acesta prajitura atat de celebra, ci povestea ei, care a inceput in 1832.
Prajitura cu crema de lamaie Prajitura cu crema de lamaie Lamaia este este un aliment aromat foarte des folosit la prepararea deserturilor, si nu numai. Si nu doar sucul de lamaie este folosit, ci si coaja acesteia care este un ingredient esential in multe retete. Este perfecta mai ales atunci cand avem nevoie de aroma concentrata de lamaie fara sa adaugam lichid.
  • Pagina 1 din 4
  • 2
  • 3
  • 4