Login utilizator Cont nou gratuit Comunitatea incasa.ro

reteta preparare vin

Pere in sos de vin Pere in sos de vin Acesta este un desert special si de efect, aromat, ce poate fi consumat oricand. Desertul este foarte usor de preparat. Veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 pere, 500 ml vin rosu, 1 portocala, 130g zahar brut, 2 linguri affine, 2 nuci macinate, 2 cuisoare,1/4 lingurita scortisoara, 1/4 lingurita nucsoara.
Cocktail "Bellini" Cocktail 1 parte suc de piersici proaspete 3 parti sampanie sau vin alb putin acidulat
Cod cu sos de vin Cod cu sos de vin Ingrediente: 1 cod de 1/2 kg. 3 cepe 200 ml. vin alb 100 g. ciuperci 20 g. faina
Desert italienesc: Tiramisu Desert italienesc: Tiramisu Prajitura Tiramisu este un desert traditional italian foarte delicios si apreciat peste tot in lume. Aceasta prajitura a fost denumita altfel la inceput, si anume Bagatela Toscana, si a fost preparata prima data in Siena, o localitate din Italia, cu ocazia vizitei Marelui Duce Cosimo al III-lea de Medici.


Alegerea perfecta a paharelor de vin Alegerea perfecta a paharelor de vin Cel ce cunoaste cultura vinului ar trebui sa stie din ce pahare sa-si serveasca oaspetii cu diferitele sortimente de vin. Pentru a savura gustul acestei bauturi nu trebuie sa fii un specialist in acest domeniu. Cu toate acestea trebuie sa aveti in vedere
Reteta coreeana contra cancerului Reteta coreeana contra cancerului In Coreea de Nord nu se moare de cancer. Motivul este extrem de simplu, si anume o reteta contra cancerului care este folosita de toti cei care au ghinionul sa sufere de aceasta boala teribila. Reteta este urmatoarea:
Sangria Sangria  Ingrediente Trei litri de vin alb(rosu), un litru suc portocale, un litru suc piersici, un pahar gin, un pahar cognac, stafide, zahar dupa gust
Vampire Vodoo Vampire Vodoo  Ingrediente 1.5 cl Gin 1.5 cl Vin rosu Suc de lamaie-dupa gust Suc de lamai verzi- dupa gust
Supa mexicana uscata Supa mexicana uscata Avem reteta perfecta de supa pentru cei care nu agreaza supele sau ciorbele lichide, supa mexicana din legume si carne fara zeama.
Jeleu de levantica Jeleu de levantica Iata o reteta ce va surprinde cu siguranta. Acesta se poate servi cu inghetata, budinca sau crema. Dar la fel de bine il puteti servi si langa carne, in special de miel.
Cartofi copti cu sunca Cartofi copti cu sunca - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 cartofi 5 g unt...
Budinca de gris Budinca de gris - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 1 1/2 pahar lapte...
Bors de dovlecei Bors de dovlecei - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 dovlecei 1 rosie...
Budinca de orez cu mere Budinca de orez cu mere - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 1 1/2 pahar lapte 1 ou...
Supa de ceapa Supa de ceapa - reteta de post - Ingrediente: 3 cepe 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 telina mica
Prajitura Ziua si Noaptea Prajitura Ziua si Noaptea - reteta de post - Ingrediente: 12 linguri de ulei 14 linguri de zahar 14 linguri de apa
Supa crema de legume Supa crema de legume - reteta de post - Ingrediente 3-4 morcovi medii 2 radacini...
Salata Caesar Salata Caesar  Ingrediente: salata proaspata 4 bucati de ansoa 3 lingurite de mustar Dijon 2 lingurite usturoi strivit 4 galbenusuri fierte 1/2 ceasca otet din vin alb sau rosu 1 lingurita sos Worcestershire 1 ceasca Parmezan ras 1/4 l ulei de masline 1/2 lingurita piper negru crutoane
Ajo blanco (Gazpacho alb) Ajo blanco (Gazpacho alb)  Ingrediente: 200 gr. samburi de migdale crude, 150-200 gr. paine (veche de o zi), doi catei de usturoi mari, un paharel ulei de masline, o lingurita otet de vin alb, 1 l apa rece, sare, patrunjel (pentru ornat), crutoane de paine prajita, struguri albi fara coaja, stafide, mere verzi taiate bucati sau pepene galben taiat cubulete
Minestra di Cavalfiore Minestra di Cavalfiore  Ingrediente: o conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 gr brinza de oaie
Niku-Jaga Niku-Jaga Ingrediente (pentru patru persoane): o ceapa, 140 gr. carne de porc (taiata in bucati subtiri), un morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. un cm grosime), doi cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), o lingurita praf ghimbir, o lingura ulei vegetal, doua linguri zahar, doua linguri sos de soia, doua linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), trei linguri mazare fiarta
Pasticcio Pasticcio  Ingrediente 2 cani de fussili, 1 lingura ulei, 4 linguri smintina, sare, rosmarin. Sos: 2 linguri ulei, 1 ceapa taiata fin, 1 ardei rosu taiat marunt, 2 catei de usturoi tocati, jumatate de kg. carne tocata de vita, 420 gr. de rosii din conserva taiate, o ceasca vin alb, 2 linguri de patrunjel tocat fin, sare si piper. Topping: o cana de iaurt gras, 3 oua, cascaval ras (o mina buna)
Reteta unui ierbicid facut in casa Nu exista gradinar pasionat care sa nu vrea sa scape de plantele nedorite din gradina - buruienile - acesti invadatori care ne consuma nervii si timpul, in incercarea noastra de a-i starpi...
Cartofi copti cu unt Cartofi copti cu unt - reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 cartofi 1 lingurita unt...
Salata de sfecla Salata de sfecla Ingrediente: 2 sfecle lungi 2-3 linguri ulei 2-3 linguri otet de vin...
Plachie de fasole Plachie de fasole - reteta de post - Ingrediente: 500 g fasole boabe 200 ml ulei 3 cepe 2 capatani ...
Cartofi cu verdeturi Cartofi cu verdeturi - reteta de post - Ingrediente: 12 cartofi mari 100 ml ulei 100 gr orez 1 ceapa...
Mazare cu marar Mazare cu marar - reteta de post - Ingredient: 1 kg. mazare boabe curatate 2 cepe
Desert oriental – Cataif cu nuca si frisca Desert oriental – Cataif cu nuca si frisca Cataiful, cunoscut si sub denumirea de Konafa, Knafah, Knafe, Kenafi, este un desert specific bucatariei orientale. Turcii, egiptenii, libanezii si palestinieni il prepara de cand se stiu, prajitura fiind una dintre cele mai populare din Orientul Mijlociu.
Decoratiuni din obiecte reciclate Decoratiuni din obiecte reciclate Sticle de vin, pahare ciobite, becuri arse, acestea sunt obiecte ce nu isi mai gasesc intrebuintarea in locuinta, luand de cele mai multe ori calea cosului de gunoi. Dar, daca am privi toate aceste elemente “cu un ochi creativ” ne-am da seama cat de valoroase pot fi din punct de vedere decorativ.