retete ulcer duodenal

Alte cautari:

  • Ceaiuri pentru gastrita hiperacida

    Ceaiuri pentru gastrita hiperacida

    Se recomanda plante cu principii active slab alcaline, antiinflamatoare, cicatrizante si calmante. Infuziile si decocturile se beau, de obicei, neindulcite si de preferat intre mese. Pentru forme incipiente de gastrite hiperacide: Flori de salcam...

  • Remedii pentru hiperaciditatea gastrica

    Remedii pentru hiperaciditatea gastrica

    Imbolnavirile de tip gastrita hiperacida sau de ulcer stomacal si duodenal se caracterizeza prin regurgitari acide si arsuri insotite de dureri datorita hiperaciditatii sucului gastric.

  • Lichior de oua

    Lichior de oua

    Lichiorul de oua, cunoscut si sub denumirea de “eggnog”, este o bautura traditionala americana care se consuma de obicei in preajma sarbatorilor de iarna. Cu toate ca se folosesc aceleasi ingrediente de baza: lapte, zahar si oua batute, exista o sumedenie de retete pentru prepararea acestui lichior.

  • Prajitura cu crema de lamaie

    Prajitura cu crema de lamaie

    Lamaia este este un aliment aromat foarte des folosit la prepararea deserturilor, si nu numai. Si nu doar sucul de lamaie este folosit, ci si coaja acesteia care este un ingredient esential in multe retete. Este perfecta mai ales atunci cand avem nevoie de aroma concentrata de lamaie fara sa adaugam lichid.

  • Masa din bucatarie

    Masa din bucatarie

    De cand emisiunile culinare difuzate la televizor au devenit din ce in ce mai cunoscute si mai indragite, interesul fata de tot ceea ce inseamna retete, feluri de mancare, amenajare, ustensile sau accesorii de bucatarie. Astfel cresc si pretentiile

  • Remedii populare din zona Vrancei

    Remedii populare din zona Vrancei

    Exista numeroase boli care se trateaza avand la baza remedii populare. Insa acestea nu prezinta foarte mare incredere pentru publicul larg, oamenii fiind sceptici in ceea ce priveste vindecarea cu remedii naturale. Daca aveti incredere in aceste solutii iata cateva boli care pot fi tratate pe cale naturala.

  • Legumele si fructele in alimentatie

    Legumele si fructele in alimentatie

    Suntem mai interesati ca oricand de efectele pozitive ale legumelor, de retete, de gust, de agricultura ecologica si sanatate, insa numarul legumelor si fructelor consumate in mod obisnuit este in scadere.

  • Tendinte in alimentatie

    Tendinte in alimentatie

    La fel ca in moda si entertainment, si in industria alimentara, diete si retete exista tendinte. Saptamanal apar diete noi, care promit rezultate exceptionale, pentru ca apoi sa dispara in saptamana urmatoare si sa nu se mai auda niciodata de ele. Noile retete, nascocite de bucatari mai mult sau mai putin renumiti, capteaza atentia gurmanzilor, insa nu pentru mult timp. Iata care sunt pe moment tendintele in ceea ce priveste alimentatia

  • Banana

    Banana

    Beneficiile nutritive ale bananei. O banana mare (25 cm) contine 602 mg potasiu si numai 140 calorii, 2 g proteine, 4 g fibra si 36 g carbohidrati. Utilizari medicinale ale bananei: anemie, presiune arteriala, depresie, ulcer, stres, fumat...

  • Remedii naturiste pentru obezitate

    Remedii naturiste pentru obezitate

    Obezitatea reprezinta una dintre cele mai frecvente boli ale omului modern. Au aparut o multime de retete minune care iti garanteaza ca vei slabi rapid, fara nici un efect secundar asupra organismului. Insa dupa ce au fost urmate, multi s-au plans de alte afectiuni. Va vom prezenta acum cateva tratamente naturiste, care ii pot ajuta pe cei care sufera de obezitate.

  • Levantica in bucatarie

    Levantica in bucatarie

    Levantica este o planta aromatica excelenta folosita tot mai des in bucatarie. Frunzele si florile acestei plante pot fi folosite atat proaspete cat si uscate. Puteti sa asezati levantica in zahar si dupa cateva saptamani sa folositi acest tip de zahar aromat pentru diverse retete de prajituri, briose si sufleuri.

  • Calamar umplut cu legume

    Calamar umplut cu legume

    Calamarii sunt fructe de mare tubulare, foarte gustoase, care se disting prin modul rapid de preparare. Calmarii folositi in alimentatie au dimensiuni mici si sunt gasiti sub forma de inele. Are numeroase proprietati nutritive si este foarte bogat in fosfor, proteine, vitamina B12 si riboflavin.

  • Desert oriental – Cataif cu nuca si frisca

    Desert oriental – Cataif cu nuca si frisca

    Cataiful, cunoscut si sub denumirea de Konafa, Knafah, Knafe, Kenafi, este un desert specific bucatariei orientale. Turcii, egiptenii, libanezii si palestinieni il prepara de cand se stiu, prajitura fiind una dintre cele mai populare din Orientul Mijlociu.

  • WikiFood.ro - mananca sanatos

    WikiFood.ro - mananca sanatos

    WikiFood.ro, primul portal de cultura si educatie gastronomica din Romania, bazat pe informatii oferite de medici nutritionisti este lansat astazi 2 martie 2011, de Ascend Netsolutions. Websiteul vine in sprijinul consumatorului, cu informatii complete

  • Argila buna la toate

    Argila buna la toate

    Ajungeti la controale regulate la medic, dar va ganditi cu siguranta si la necesitatea de a recurge la remedii naturale pentru a va mentine sanatatea. Atunci argila nu trebuie sa va lipseasca din casa.

  • Vitamina A

    Vitamina A

    Este bine de stiut ca 100 g de pulpa de dovleac asigura aproximativ 71% din necesarul zilnic de vitamina A.

  • Maslinele in alimentatie

    Maslinele in alimentatie

    Pe plan mondial se produc anual 860.000 tone de masline si peste 1.600.000 tone de ulei de masline.

  • Fructe care ne plac: portocale si mandarine

    Fructe care ne plac: portocale si mandarine

    Portocalele si mandarinele sunt printre cele mai gustoase fructe exotice. In general ne spunem ca daca alegem un fruct cu coaja stralucitoare, lucioasa, si continutul acestuia va fi la fel de bun. Ei bine, nu este chiar asa...

  • Tincturile simple

    Tincturile simple

    Tincturile simple sunt cele realizate dintr-o singura planta.Tincturile sunt extracte naturale hidroalcoolice obtinute prin macerare naturala in alcool de 40 dintr-o singura planta sau din combinatii de plante medicinale, in functie de...

  • Prepararea alifiilor

    Prepararea alifiilor

    Va prezentam aici cateva retete de preparare ale unor alifii extrem de bune pentru tratarea unor boli.

  • Sucurile de fructe

    Sucurile de fructe

    Sucurile de fructe sunt extrem de benefice pentru organism, mai ales daca sunt consumate inainte de mese.

  • Aromaterapia

    Aromaterapia

    O buna parte din plantele medicinale isi bazeaza actiunea lor terapeutica pe un grup de substante chimice care sunt numite uleiuri volatile, uleiuri eterice, uleiuri esentiale sau uleiuri aromatice...

  • Lamaia

    Lamaia

    Desi rareori sunt mancate separat, lamaile au un rol foarte important in aroma multor preparate alimentare... cu siguranta ati mancat peste cu lamaie, v-ati baut ceaiul cu o felie de lamaie, sau ati adaugat in aluatul de prajitura coaja rasa de lamaie.

  • Salata, o arma eficienta anti-kilo

    Salata, o arma eficienta anti-kilo

    Pentru a scapa de cateva kilograme nu este obligatoriu sa renunti la mancare. Dimpotriva, este suficient sa mai adaugi o salata la meniul preferat.

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3