salata sfecla ceapa verde

Alte cautari:

  • Ciorba naturista

    Ciorba naturista

    1 morcov, 1 sfecla mica, 2-3 fire ceapa verde, 1-2 fire usturoi verde...

  • Salata combinata

    Salata combinata

    Ingrediente: 250 g de cartofi, 2-3 rosii, un castravete, 200 g de friptura (sau cabanos), 2 oua fierte tari, o legatura de ridichi, o legatura de ceapa verde, marar dupa gust, 1-2 catei de usturoi, ulei, zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde tocat.

  • Supa de dovleac

    Supa de dovleac

    Ingrediente: un dovleac mediu ca marime, 2 cepe dulci, 2 catei de usturoi, 2 cesti de piept de pui mixat, 1 ceasca smantana, 1/2 pachet unt, ulei de masline, sare, piper, ceapa verde taiata.

  • Spaghetti cu orez

    Spaghetti cu orez

    Ingrediente: ulei de masline, spagheti, orez, 3 fire de ceapa verde, putina apa, patrunjel tocat, sare si piper dupa gust...

  • Spanac cu orez

    Spanac cu orez

    Ingrediente 1,5 kg spanac, 1/2 kg ceapa verde, marar, 1/2 ceasca mare orez, suc de lamaie, sare, ulei de masline.

  • Salata naturista

    Salata naturista

    O excelenta salata care nu trebuie neaparat sa fie mancata cu alt fel de mancare.

  • Salata cu sunca

    Salata cu sunca

    Ingrediente: 2 cani orez fiert si racit 3 cani frunze taiate de aragula...

  •  Fritata cu ciuperci si dovleac

    Fritata cu ciuperci si dovleac

    Ingrediente 550 gr. dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja), 15 gr. unt, patru linguri ulei, 150 gr. ciuperci, doua bucati usturoi (dupa gust) sfarimat, Opt bucati ceapa de primavara (verde) taiate, sapte oua marime medie - batute ca la omleta, mirodenii(piper,sare etc)

  • Par frumos in mod natural

    Par frumos in mod natural

    Nu aveti timp prea mult sa iesiti cat mai des din casa si sa ajungeti intr-un salon de frumusete ? Exista bineinteles si in casa cateva solutii.

  • Sarea si celelalte condimente

    Sarea si celelalte condimente

    Ideea conform careia o mancare fara sare nu are gust si ca sarea este elementul principal care da savoarea, este insa cat se poate de gresita. In acest articol vom demonstra acest lucru...

  • Maioneza verde

    Maioneza verde

    maioneza, 2 linguri branza de vaci o legatura patrunjel tocat...

  • Ceapa

    Ceapa

    Contine multe substante hranitoare: zaharuri, vitamine si substante active care omoara microbii.

  • Chimionul, tehnologia culturii

    Chimionul, tehnologia culturii

    In stare spontana, chimionul este intalnit pretutindeni in Europa; la noi in tara il intalnim mai des in flora regiunilor de deal.

  • Supa de rosii coapte

    Supa de rosii coapte

    Bogate in vitamine si minerale, rosiile sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente. Consumate fie in stare naturala fie ca adaos in mancaruri, rosiile aduc numeroase beneficii organismului. Aceasta leguma este adesea recomandata de catre nutritionisti in curele de scadere a colesterolului si in curele de slabire.

  • Supa de dovleac si salvie

    Supa de dovleac si salvie

    O supa care se potriveste foarte bine cu zilele reci de toamna este cea de dovleac si salvie. Deoarece pe piata romaneasca au patruns noi soiuri de dovleci, diferiti ca forma si gust fata de cei traditionali, trebuie sa stiti cum sa-i alegeti pe cei mai buni si gustosi.

  • Cura de slabire si vitalitate

    Cura de slabire si vitalitate

    Aceasta cura dureaza o saptamana si inainte de a va spune ce trebuie a consumati in fiecare zi a saptamanii trebuie sa va amintim ca este important sa tineti cont de utmatoarele sfaturi

  • Chutney sau salsa

    Chutney sau salsa

    Chutney - se obtine prin amestecarea unor ingrediente ( legume, fructe) ce au fost taiate marunt sau pasate si la care se adauga mirodenii dulci sau iuti. Este un echivalent indian pentru salsa specifica bucatariei din America Latina.

  • CLATITE MEXICANE

    CLATITE MEXICANE

    CLATITE MEXICANE servite alaturi de garnituri din salate sau soteuri de morcovi dulci.

  • Gulii umplute

    Gulii umplute

    Acest fel de mancare este foarte gustos si extrem de sanatos pentru cei care au probleme cu stomacul.

  • Orez florentin

    Orez florentin

    Ingrediente: 200 g spanac 1 lingura unt sau margarina 1 ardei gras

  • Usturoi

    Usturoi

    Cultura de usturoi se face īntr-un teren īnsorit care nu se īngrasa cu gunoi de grajd. Se planteaza bulbisorii (catei) de usturoi toamna (septembrie-octombrie) sau primavara (martie-aprilie), la distanta de 25-30 cm īntre rānduri si 12-15 cm pe rānd. La plantarea de toamna, cateii se introduc la cca 3 cm adāncime īn pamānt, iar la cea de primavara la 1,5 -2 cm.