sos tortellini cu branza

  • Clatite cu branza dulce la cuptor

    Clatite cu branza dulce la cuptor

    Clatitele se numara printre cele mai consummate deserturi din intreaga lume. Dar, in functie de umplutura, clatitele pot fi servite si ca aperitiv, uneori chiar si ca fel principal de mancare. Clatitele umplute cu branza dulce pot fi insa servite atat ca desert cat si ca gustare.

  • Placinta greceasca cu branza

    Placinta greceasca cu branza

    Bucataria greceasca are o istorie bogata, de peste patru mii de ani. Este foarte diversificata si se bucura de o mare popularitate in tarile europene. Mancarea este foarte gustoasa si are la baza ingrediente naturale si sanatoase.

  • Salata mixta cu branza

    Salata mixta cu branza

    Ingrediente 200 g branza de vaci sau urda 50 g smantana 1 lingurita verdeturi amestecate si tocate sare, piper 4 felii toast 2 linguri unt sau margarina coaja si zeama de la 1 lamaie 6 linguri ulei de masline 2-3 andive 350 g papadie sau untisor 1 salata verde 1 salata rosie

  • Sarea si celelalte condimente

    Sarea si celelalte condimente

    Ideea conform careia o mancare fara sare nu are gust si ca sarea este elementul principal care da savoarea, este insa cat se poate de gresita. In acest articol vom demonstra acest lucru...

  • Florile comestibile

    Florile comestibile

    Unele flori sunt nu numai frumoase dar si bune de mancat. Acestea sunt consumate din timpuri mai vechi. Inca exista reticente la unele persoane care daca vad un fel de mancare ornamentat cu flori proapete pentru ca nu stiu daca sa manance sau nu si decorul.

  • Fructe exotice - Litchi

    Fructe exotice - Litchi

    Orice zona geografica cuprinde fructe specifice, fiecare avand un rol benefic pentru organism. Sunt nutritionisti care sustin ca cele mai sanatoase fructe, legume pentru organism sunt cele specifice arealului geografic in care te afli.

  • Minestra di Cavalfiore

    Minestra di Cavalfiore

    Ingrediente: o conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 gr brinza de oaie

  • Cheesecake cu biscuiti

    Cheesecake cu biscuiti

    Cheesecake cu biscuiti este un dulce usor de preparat si pe gustul celor dragi. Acest desert, care are o baza de biscuiti crocanta si o crema fina de branza, nu necesita coacere.

  • Cartofi cu ciuperci la cuptor

    Cartofi cu ciuperci la cuptor

    Cu cateva ingrediente obisnuite, cartofi, smantana, ciuperci din cutie, branza rasa sare si piper, puteti prepara o mancare rapida, pentru orice gust...

  • Prajitura cu miere si nuci

    Prajitura cu miere si nuci

    Pe masa de Paste suntem obisnuiti sa avem in fiecare an traditionalul cozonac si pasca. Cu toate acestea, simtim nevoia si de un altfel de desert, mai simplu si mai usor. Daca nu ati folosit toate nucile la cozonac, va propunem sa incercati prajitura cu miere si nuci.

  • Pui cu muguri de bambus

    Pui cu muguri de bambus

    Bogati in proteine si fibre, mugurii de bambus nu sunt doar foarte gustosi, ci si foarte sanatosi. Acesta este un ingredient de baza in bucataria asiatica si cu precadere in bucataria chinezeasca. Mugurii de bambus pot fi adaugati in supe sau pot fi serviti alaturi de carnuri, taitei sau alte legume, aducand o textura crocanta.

  • Cod cu sos de vin

    Cod cu sos de vin

    Ingrediente: 1 cod de 1/2 kg. 3 cepe 200 ml. vin alb 100 g. ciuperci 20 g. faina

  • Legume cu macaroane

    Legume cu macaroane

    Ingrediente doua cepe, 500 g macaroane scurte, patru rosii, un morcov, o conserva cu fasole verde, o conserva cu boabe de porumb si 50 g alune prajite.

  • Salata Capri

    Salata Capri

    Ingrediente pentru 6 persoane 6 rosii branza Mozzarella - 450 g 2 lingurite capere fin taiate 6 lingurite ulei de masline 1 lingurita otet busuioc (oregano) sare

  • Rosii umplute cu varza

    Rosii umplute cu varza

    Ingrediente: - 4-5 rosii mari, frumoase, tari - 1 capatana varza alba - 4 ardei grasi - Sos din 1 galbenus tare, o lingurita mustar, ulei, otet, patrunjel tocat, sare, pipe