supa crema morcovi

Alte cautari:

  • Ciuperci cu mujdei

    Ciuperci cu mujdei

    Ingrediente 1 kg ciuperci, 8 catei de usturoi, 2 legaturi marar, 250 g morcovi, 50 ml ulei, 200 ml chefir.

  •  Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Ingrediente 1 kg de cartofi 200g ciuperci 500g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel taiat marunt 2 oua 250 ml lapte 125 ml smantana 50g branza (mai uscata)

  • Legume cu ciuperci

    Legume cu ciuperci

    Ingrediente 3-4 morcovi, 1 telina mare, 2-3 cartofi, 2 ardei grasi, 5 linguri cu mazare, putin ulei si sare, dupa gust.

  • Sufleu de cartofi si ciuperci

    Sufleu de cartofi si ciuperci

    Ingrediente ( pentru 4 portii) 1 kg cartofi 200 g ciuperci 500 g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri de unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel 2 oua 250 ml lapte 120 ml smantana sare, piper

  • Prajitura cu miere si nuci

    Prajitura cu miere si nuci

    Pe masa de Paste suntem obisnuiti sa avem in fiecare an traditionalul cozonac si pasca. Cu toate acestea, simtim nevoia si de un altfel de desert, mai simplu si mai usor. Daca nu ati folosit toate nucile la cozonac, va propunem sa incercati prajitura cu miere si nuci.

  • Pachetele de primavara la cuptor

    Pachetele de primavara la cuptor

    Un preparat chinezesc foarte raspandit in restaurantele cu specific asiatic sunt pachetelele de primavara. Cunoscute si sub denumirea din limba engleza de Spring Rolls aceste pachetele sunt preferate in special de vegetarieni. Pachetelele de primavara pot fi servite atat ca aperitiv, cat si ca fel principal de mancare, alturi de o garnitura.

  • Desert racoros de vara - tort cu zmeura si iaurt

    Desert racoros de vara - tort cu zmeura si iaurt

    Un desert cu fructe se potriveste perfect zilelor toride de vara. Daca nu trebuie sa aprindem cuptorul, este si mai bine. Deserturile care nu necesita coacere le va reusi perfect si celor mai putin experimnetate bucatarese.

  • Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

    Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

    Un desert simplu de facut, dar fi foarte gustos, care poate fi consumat si in timpul postului este Rulada de biscuiti cu nuca de cocos. In perioada postului renuntam la foarte multe alimente de baza, cum ar fi carnea, ouale si lactatele, si punem accent mai mult pe fructe si legume.

  • Desert italienesc: Tiramisu

    Desert italienesc: Tiramisu

    Prajitura Tiramisu este un desert traditional italian foarte delicios si apreciat peste tot in lume. Aceasta prajitura a fost denumita altfel la inceput, si anume Bagatela Toscana, si a fost preparata prima data in Siena, o localitate din Italia, cu ocazia vizitei Marelui Duce Cosimo al III-lea de Medici.

  • Placinta greceasca cu branza

    Placinta greceasca cu branza

    Bucataria greceasca are o istorie bogata, de peste patru mii de ani. Este foarte diversificata si se bucura de o mare popularitate in tarile europene. Mancarea este foarte gustoasa si are la baza ingrediente naturale si sanatoase.

  • Orez cu castane si dovleac

    Orez cu castane si dovleac

    Castanele, pe cat sunt de gustoase, pe atat sunt de sanatoase. Acestea sunt surse importante de vitamine (B6, B9, C, E si K) si minerale (calciu, zinc, magneziu si potasiu). De asemenea, castanele comestibile sunt renumite pentru continutul bogat in fibre alimentare si in carbohidrati complecsi.

  • (P) Cum să ai dinţi albi până la Crăciun

    (P) Cum să ai dinţi albi până la Crăciun

    Frumuseţea şi naturaleţea danturii este dată în primul rând de aspectul şi forma dinţilor, dar şi de o igienă foarte bună a acesteia. Nuanţa dinţilor reprezintă un artificiu estetic pe care multe persoane doresc să–l modifice în zilele noastre şi, de multe ori, acest lucru este posibil chiar într-un timp relativ scurt.

  • “Vis de iarna” - ceva dulce pentru masa de Craciun

    “Vis de iarna” - ceva dulce pentru masa de Craciun

    Cei care iubesc frisca si ciocolata alba pot realiza un desert delicios, care poate fi servit atat de Craciun cat si in seara de Revelion. Desertul este usor de facut si este perfect pentru anotimpul rece. Este vorba despre tortul “Vis de iarna”, care va va cuceri atat prin gust cat si prin aspect.

  • Tacamurile din argint. Cum le folosim?

    Tacamurile din argint. Cum le folosim?

    Tacamurile din argint au o lunga traditie de-a lungul timpului. Acestea au fost folositela marile Case Regale ale lumii, la conacele boieresti la in casele familiilor din randul nobilimii. Acelasi lucru se intampla si astazi, deoarece aceste accesorii

  • Istoria vaselor de gatit Le Creuset

    Istoria vaselor de gatit Le Creuset

    Povestea Le Creuset a inceput in anul 1925 in orasul Fresnoy le Grand din nordul Frantei, acolo atelierele de turnatorie ale companiei se afla si in prezent. Doi industriasi belgiei, si anume: Armand Desaegher (specialist in turnatorie) si Octave Aubecq

  • Ferestrele din lemn traiesc mai mult

    Ferestrele din lemn traiesc mai mult

    Cat de rezistente si cat de lunga este durata de viata a ferestrelor din lemn? Cat de mult isi indeplinesc sarcina si cat de lunga este perioada in care arata bine? Aceste intrebari sunt foarte frecvente printre cei care isi doresc achizitionarea ferestrelor

  • Elemente decorative ale anilor `60

    Elemente decorative ale anilor `60

    Anii `60 a reprezentat o perioada a schimbarilor, atat din punct de vedere tehnologic, cat si social. Cursa spatiala se declansase deja, iar cultura americana se concentra pe proiectul Sputnik, pe Razboiul Rece si pe avioanele cu reactie, capabile sa transporte

  • Aranjarea mesei

    Aranjarea mesei

    O masa festiva are nevoie atat de accesoriile decorative, cat si de vesela si paharele potrivite. In cazul in care meniul servit contine mai multe feluri de mancare va trebui sa asezam mai multe feluri de farfurii si de tacamuri. Aranjarea si folosirea corecta reprezinta

  • Tamplaria - modalitati de intretinere

    Tamplaria - modalitati de intretinere

    Usile si cadrele ferestrelor, realizate din materiale diferite necesita tratamente separate, in functie de materialele din care sunt confectionate, de conditiile de mediu si de cerintele specifice texturilor. Usile de interior pot fi din lemn ceruit

  • Broccoli si sanatatea

    Broccoli si sanatatea

    Cu totii stim cat de sanatos este consumul de legume. Ne referim acum la varza si legume inrudite, broccoli, conopida.

  • Cum sa gatim inteligent

    Cum sa gatim inteligent

    Va prezentam in continuare 9 moduri de a taia, praji sau fierbe mai bine si mai inteligent carnea si legumele, astfel incat acestea sa nu isi piarda substantele nutritive si vitaminele...

  • Sucul de ridichi negre si rosii

    Sucul de ridichi negre si rosii

    Sucul obtinut din ambele tipuri de ridichi are un miros destul de greu de suportat, din cauza unor substante sulfuroase care se disperseaza in timpul prepararii acestui suc.

  • Ingrijirea tenului dimineata

    Ingrijirea tenului dimineata

    Curatirea tenului dimineata incepe mai intai cu un lapte demachiant. Acesta este indicat, indiferent daca tenul este uscat, gras sau acneic. Exista cateva acte esentiale ale ingrijirii tenului, indiferent daca ne machiem sau nu.

  • Regimul supei pentru o saptamana

    Regimul supei pentru o saptamana

    Avantajul regimului supei rezida din calitatile sale nutritionale (este un fel de mancare foarte bogat in vitamine si minerale) si din durata sa scurta: niciodata mai mult de 7 zile (pentru a pierde intre 4 si 6 kilograme).

  • Sfaturi pentru regimul supei

    Sfaturi pentru regimul supei

    Inainte de a incepe sa tineti regimul supei este important sa tineti cont de urmatoarele sfaturi pentru a nu intampina neplaceri :

  • Sedentarismul iarna

    Sedentarismul iarna

    Frigul de afara, ploaia sau ninsoarea si umezeala ne determina sa stam mai mult in case decat vara si implicit mai mult in fata televizorului.