supa frantuzeasca

Alte cautari:

  • Decoratiuni de masa pentru primavara

    Decoratiuni de masa pentru primavara

    Primavara incepe sa dea primele semne timide ca se va instala incet, incet, pretutindeni vedem cum sunt daruite martisoare - simbolul acestui anotimp - si cum in florarii se regasesc frumoasele zambile, coloratele frezii si gingasii ghiocei

  • Tacamurile din argint. Cum le folosim?

    Tacamurile din argint. Cum le folosim?

    Tacamurile din argint au o lunga traditie de-a lungul timpului. Acestea au fost folositela marile Case Regale ale lumii, la conacele boieresti la in casele familiilor din randul nobilimii. Acelasi lucru se intampla si astazi, deoarece aceste accesorii

  • Istoria vaselor de gatit Le Creuset

    Istoria vaselor de gatit Le Creuset

    Povestea Le Creuset a inceput in anul 1925 in orasul Fresnoy le Grand din nordul Frantei, acolo atelierele de turnatorie ale companiei se afla si in prezent. Doi industriasi belgiei, si anume: Armand Desaegher (specialist in turnatorie) si Octave Aubecq

  • Elemente decorative ale anilor `60

    Elemente decorative ale anilor `60

    Anii `60 a reprezentat o perioada a schimbarilor, atat din punct de vedere tehnologic, cat si social. Cursa spatiala se declansase deja, iar cultura americana se concentra pe proiectul Sputnik, pe Razboiul Rece si pe avioanele cu reactie, capabile sa transporte

  • Toile de Jouy - o strafulgerare a culturii franceze

    Toile de Jouy - o strafulgerare a culturii franceze

    Toile de Jouy, denumire apreviata uneori pur si simplu "toile", este un tip de imprimeu decorativ constand dintr-un fond de obicei alb sau aproape alb, pe care este desenat un model care se repeta, reprezentand o scena destul de complexa

  • Aranjarea mesei

    Aranjarea mesei

    O masa festiva are nevoie atat de accesoriile decorative, cat si de vesela si paharele potrivite. In cazul in care meniul servit contine mai multe feluri de mancare va trebui sa asezam mai multe feluri de farfurii si de tacamuri. Aranjarea si folosirea corecta reprezinta

  • Antioxidanti in fructe

    Antioxidanti in fructe

    Rodia aduce organismului un aport pretios de vitamina C si vitamine B, dar si potasiu si polifenoli ( antioxidanti deosebit de puternici).

  • Super fructe si legume

    Super fructe si legume

    Unele fructe sau legume sunt mai bune decat altele pentru valoarea nutritionala. Iata cateva dintre acestea.

  • Broccoli si sanatatea

    Broccoli si sanatatea

    Cu totii stim cat de sanatos este consumul de legume. Ne referim acum la varza si legume inrudite, broccoli, conopida.

  • Cum sa gatim inteligent

    Cum sa gatim inteligent

    Va prezentam in continuare 9 moduri de a taia, praji sau fierbe mai bine si mai inteligent carnea si legumele, astfel incat acestea sa nu isi piarda substantele nutritive si vitaminele...

  • Cura de slabire si vitalitate

    Cura de slabire si vitalitate

    Aceasta cura dureaza o saptamana si inainte de a va spune ce trebuie a consumati in fiecare zi a saptamanii trebuie sa va amintim ca este important sa tineti cont de utmatoarele sfaturi

  • Regimul supei pentru o saptamana

    Regimul supei pentru o saptamana

    Avantajul regimului supei rezida din calitatile sale nutritionale (este un fel de mancare foarte bogat in vitamine si minerale) si din durata sa scurta: niciodata mai mult de 7 zile (pentru a pierde intre 4 si 6 kilograme).

  • Sfaturi pentru regimul supei

    Sfaturi pentru regimul supei

    Inainte de a incepe sa tineti regimul supei este important sa tineti cont de urmatoarele sfaturi pentru a nu intampina neplaceri :

  • Sarea si celelalte condimente

    Sarea si celelalte condimente

    Ideea conform careia o mancare fara sare nu are gust si ca sarea este elementul principal care da savoarea, este insa cat se poate de gresita. In acest articol vom demonstra acest lucru...

  • Macrisul, deopotriva leguma si medicament

    Macrisul, deopotriva leguma si medicament

    Pe nedrept neglijat in ultima perioada de consumatori si de cultivatori, macrisul ramane una din plantele legumicole valoroase atat prin calitatile sale culinare cat si pentru cele medicinale

  • Condimentele

    Condimentele

    Condimentele sunt substante picante de origine minerala, vegetala, animala sau sinteza, care adaugate unor produse alimentare sau preparate alimentare dau un gust sau o aroma specifica. Aroma si gustul sunt date de uleiurile eterice si...

  • Supa de dovleac

    Supa de dovleac

    Ingrediente: un dovleac mediu ca marime, 2 cepe dulci, 2 catei de usturoi, 2 cesti de piept de pui mixat, 1 ceasca smantana, 1/2 pachet unt, ulei de masline, sare, piper, ceapa verde taiata.

  • Ciorba de crap

    Ciorba de crap

    Ingrediente: 2 kg crap 2 morcovi 2 radacini de patrunjel...

  • Pui bouillabaisse

    Pui bouillabaisse

    Ingrediente: 6 pulpe de pui, fara piele si injumatatite 3 linguri ulei

  • 1
  • Pagina 2 din 3
  • 3