ulcer duodenal miere

Alte cautari:

  • Ceaiuri pentru gastrita hiperacida

    Ceaiuri pentru gastrita hiperacida

    Se recomanda plante cu principii active slab alcaline, antiinflamatoare, cicatrizante si calmante. Infuziile si decocturile se beau, de obicei, neindulcite si de preferat intre mese. Pentru forme incipiente de gastrite hiperacide: Flori de salcam...

  • Remedii pentru hiperaciditatea gastrica

    Remedii pentru hiperaciditatea gastrica

    Imbolnavirile de tip gastrita hiperacida sau de ulcer stomacal si duodenal se caracterizeza prin regurgitari acide si arsuri insotite de dureri datorita hiperaciditatii sucului gastric.

  • Prajitura cu miere si nuci

    Prajitura cu miere si nuci

    Pe masa de Paste suntem obisnuiti sa avem in fiecare an traditionalul cozonac si pasca. Cu toate acestea, simtim nevoia si de un altfel de desert, mai simplu si mai usor. Daca nu ati folosit toate nucile la cozonac, va propunem sa incercati prajitura cu miere si nuci.

  • Remedii populare din zona Vrancei

    Remedii populare din zona Vrancei

    Exista numeroase boli care se trateaza avand la baza remedii populare. Insa acestea nu prezinta foarte mare incredere pentru publicul larg, oamenii fiind sceptici in ceea ce priveste vindecarea cu remedii naturale. Daca aveti incredere in aceste solutii iata cateva boli care pot fi tratate pe cale naturala.

  • Banana

    Banana

    Beneficiile nutritive ale bananei. O banana mare (25 cm) contine 602 mg potasiu si numai 140 calorii, 2 g proteine, 4 g fibra si 36 g carbohidrati. Utilizari medicinale ale bananei: anemie, presiune arteriala, depresie, ulcer, stres, fumat...

  • Briose cu miere si ciocolata

    Briose cu miere si ciocolata

    Un desert dulce, de weekend. Ingrediente: 2 cani faina, 1/2 cana zahar, praf de copt, putina sare, 1 ou, 1 cana lapte, 1 lingura unt, 1/4 cana miere...

  • Capsuni cu miere

    Capsuni cu miere

    2 linguri miere, 3 linguri alune (sa nu fie prajite), 500 gr capsuni...

  • Pui cu miere

    Pui cu miere

    Ingrediente: 3 linguri miere 3 linguri mustar 1 lingurita zeama de lamaie

  • Desert libanez – prajitura cu gris si iaurt

    Desert libanez – prajitura cu gris si iaurt

    Deserturilor libaneze sunt cunoscute si apreciate in toata lumea. Acestea sunt in mare parte preparate cu miere sau apa de trandafiri. Baclavaua, maamoul si sfouful sunt doar cateva dintre cele mai bune deserturi libaneze. Prajitura cu gris si iaurt este un alt desert delicios care merita incercat.

  • Sucurile de fructe

    Sucurile de fructe

    Sucurile de fructe sunt extrem de benefice pentru organism, mai ales daca sunt consumate inainte de mese.

  • Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa este atat de puternic, incat nu poate fi consumat decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in combinatie cu miere sau cu alte sucuri, ca de exemplu cel de morcov.

  • Miracolul numit miere

    Miracolul numit miere

    Mierea este cunoscuta si folosita din vremuri stravechi ca avand proprietati benefice asupra sanatatii, deoarece este un aliment ce contine elemente nutritionale de care organismul are nevoie pentru dezvoltare si refacere.

  • Mierea

    Mierea

    Tratamentele cu miere au trecut proba timpului , pastrandu-si faima de medicament pe langa aceea de aliment delicios

  • Turta dulce

    Turta dulce

    Ingrediente: 350 de grame de miere 350 de grame faina 3 oua

  • Banane cu scortisoara

    Banane cu scortisoara

    Ingrediente 2 banane o bucata de unt cat o nuca 1 lingurita de scortisoara 1 lingura de rom 1 lingura de miere 2 linguri de miez de nuca (taiat marunt)

  • Savoiardi

    Savoiardi

    Ingrediente 270 gr. zahar, 120 gr. faina, 4 oua, miere

  • Varza

    Varza

    Denumire stiintifica:BRASSICA OLERACEA

  • Budinca de ciocolata cu seminte de chia

    Budinca de ciocolata cu seminte de chia

    Cu toate ca este un aliment mai putin folosit in bucataria romaneasca si europeana, semintele de chia au inceput sa fie cautate si la noi. Desi par o descoperire recenta, aceste seminte sunt originare din America de Sud si au fost cultivate inca din anii 3500 i.e.n.

  • Cocktail de pepene rosu

    Cocktail de pepene rosu

    Pepenele rosu este un aliment preferat de multi in perioada estivala deoarece racoreste si hidrateaza. Pe langa faptul ca are un gust foarte bun, pepenele rosu aduce numeroase beneficii pentru organism. Are putine calorii, dar multe vitamine si minerale: vitaminele C, A si B, potasiu, fier, calciu, magneziu si fosfor.

  • Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz

    Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz

    Cuscusul, un aliment de baza in tarile arabe, a patruns cu succes si in bucatariile europene. Produs de obicei din semolina (grau dur macinat grosier), dar si, in unele regiuni, din orz sau mei, cuscusul este considerat astazi de nutritionisti ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente provenite din cereale.

  • Supa de dovleac si salvie

    Supa de dovleac si salvie

    O supa care se potriveste foarte bine cu zilele reci de toamna este cea de dovleac si salvie. Deoarece pe piata romaneasca au patruns noi soiuri de dovleci, diferiti ca forma si gust fata de cei traditionali, trebuie sa stiti cum sa-i alegeti pe cei mai buni si gustosi.

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3