Login utilizator Cont nou gratuit Comunitatea incasa.ro

ulcer duodenal miere

Ceaiuri pentru gastrita hiperacida Ceaiuri pentru gastrita hiperacida Se recomanda plante cu principii active slab alcaline, antiinflamatoare, cicatrizante si calmante. Infuziile si decocturile se beau, de obicei, neindulcite si de preferat intre mese. Pentru forme incipiente de gastrite hiperacide: Flori de salcam...
Galbenele Galbenele Calendula officinalis
Coada-soricelului Coada-soricelului Achillea millefolium
Remedii pentru hiperaciditatea gastrica Remedii pentru hiperaciditatea gastrica Imbolnavirile de tip gastrita hiperacida sau de ulcer stomacal si duodenal se caracterizeza prin regurgitari acide si arsuri insotite de dureri datorita hiperaciditatii sucului gastric.


Remedii populare din zona Vrancei Remedii populare din zona Vrancei Exista numeroase boli care se trateaza avand la baza remedii populare. Insa acestea nu prezinta foarte mare incredere pentru publicul larg, oamenii fiind sceptici in ceea ce priveste vindecarea cu remedii naturale. Daca aveti incredere in aceste solutii iata cateva boli care pot fi tratate pe cale naturala.
Banana Banana Beneficiile nutritive ale bananei. O banana mare (25 cm) contine 602 mg potasiu si numai 140 calorii, 2 g proteine, 4 g fibra si 36 g carbohidrati. Utilizari medicinale ale bananei: anemie, presiune arteriala, depresie, ulcer, stres, fumat...
Briose cu miere si ciocolata Briose cu miere si ciocolata Un desert dulce, de weekend. Ingrediente: 2 cani faina, 1/2 cana zahar, praf de copt, putina sare, 1 ou, 1 cana lapte, 1 lingura unt, 1/4 cana miere...
Capsuni cu miere Capsuni cu miere 2 linguri miere, 3 linguri alune (sa nu fie prajite), 500 gr capsuni...
Prajitura cu miere Prajitura cu miere Ingrediente: 360 g miere 150 g unt 120 g zahar 1 ou...
Pui cu miere Pui cu miere Ingrediente: 3 linguri miere 3 linguri mustar 1 lingurita zeama de lamaie
Desert libanez – prajitura cu gris si iaurt Desert libanez – prajitura cu gris si iaurt Deserturilor libaneze sunt cunoscute si apreciate in toata lumea. Acestea sunt in mare parte preparate cu miere sau apa de trandafiri. Baclavaua, maamoul si sfouful sunt doar cateva dintre cele mai bune deserturi libaneze. Prajitura cu gris si iaurt este un alt desert delicios care merita incercat.
Sucurile de fructe Sucurile de fructe Sucurile de fructe sunt extrem de benefice pentru organism, mai ales daca sunt consumate inainte de mese.
Sucul de ceapa Sucul de ceapa Sucul de ceapa este atat de puternic, incat nu poate fi consumat decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in combinatie cu miere sau cu alte sucuri, ca de exemplu cel de morcov.
Miracolul numit miere Miracolul numit miere Mierea este cunoscuta si folosita din vremuri stravechi ca avand proprietati benefice asupra sanatatii, deoarece este un aliment ce contine elemente nutritionale de care organismul are nevoie pentru dezvoltare si refacere.
Mierea Mierea Tratamentele cu miere au trecut proba timpului , pastrandu-si faima de medicament pe langa aceea de aliment delicios
Honey Dove Honey Dove Ingrediente: 9 cl coniac 2 linguri miere
Cocktail ZOOM Cocktail ZOOM  Ingrediente 4.45 Cl Brandy 7.5 ml miere 1.5 cl frisca
Inghetata de vanilie cu branza de vaci Inghetata de vanilie cu branza de vaci 200 gr. branza de vaci 150 ml. smantana batuta (frisca) 4 linguri miere 1 pachetel zahar vanilat...
Fursecuri de post Fursecuri de post Ingrediente: 150 g margarina 2 linguri cu miere...
Turta dulce Turta dulce Ingrediente: 350 de grame de miere 350 de grame faina 3 oua
Banane cu scortisoara Banane cu scortisoara  Ingrediente 2 banane o bucata de unt cat o nuca 1 lingurita de scortisoara 1 lingura de rom 1 lingura de miere 2 linguri de miez de nuca (taiat marunt)
Savoiardi Savoiardi Ingrediente 270 gr. zahar, 120 gr. faina, 4 oua, miere
Chiselita de prune Chiselita de prune Ingrediente prune, zahar sau miere (dupa preferinta)
Varza Varza Denumire stiintifica:BRASSICA OLERACEA
Mere coapte umplute cu nuca si stafide Mere coapte umplute cu nuca si stafide Daca va doriti un desert delicios sau doar o gustare intre mese, puteti opta pentru mere coapte umplute cu nuca si stafide.
Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz Cuscusul, un aliment de baza in tarile arabe, a patruns cu succes si in bucatariile europene. Produs de obicei din semolina (grau dur macinat grosier), dar si, in unele regiuni, din orz sau mei, cuscusul este considerat astazi de nutritionisti ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente provenite din cereale.
Supa de dovleac si salvie Supa de dovleac si salvie O supa care se potriveste foarte bine cu zilele reci de toamna este cea de dovleac si salvie. Deoarece pe piata romaneasca au patruns noi soiuri de dovleci, diferiti ca forma si gust fata de cei traditionali, trebuie sa stiti cum sa-i alegeti pe cei mai buni si gustosi.
Culoarea ideala pentru locuinta noastra Culoarea ideala pentru locuinta noastra Culorile sunt fascinante si reprezinta modalitatea perfecta pentru a obtine o schimbare idiferent daca este vorba de accesorii sau pereti colorati. Exista o sumedenie de nuante incat uneori suntem in dificultate si nu stim pe care sa o alegem
Premiul Wienerberger `Brick Award 2010` Premiul Wienerberger `Brick Award 2010` Viena, 9 aprilie 2010 - Wienerberger AG, cel mai mare producator de caramizi la nivel mondial si primul ca importanta in fabricarea tiglelor de argila din Europa, acorda la data de 8 aprilie 2010 pentru a patra oara premiul "Brick Award" in valoare totala de
Targul Martisorului la Muzeul Taranului Roman Targul Martisorului la Muzeul Taranului Roman Targul Martisorului - targ mic si colorat, intrat deja n constiinta colectiva prin diversitatea si unicitatea ofertei, preia n diferite forme un ritual uzat prin folosire excesiva si propune o valorizare a martisorului prezent n categorii
  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3