Login utilizator Cont nou gratuit Comunitatea incasa.ro

viermisorii intestinali

Colici abdominali Colici abdominali Colicii abdominali sunt o problema destul de frecventa la adulti, dar mai ales la sugarii de cateva luni.
Tincturile simple Tincturile simple Tincturile simple sunt cele realizate dintr-o singura planta.Tincturile sunt extracte naturale hidroalcoolice obtinute prin macerare naturala in alcool de 40 dintr-o singura planta sau din combinatii de plante medicinale, in functie de...
Sucurile de fructe Sucurile de fructe Sucurile de fructe sunt extrem de benefice pentru organism, mai ales daca sunt consumate inainte de mese.
Proprietatile fructelor si legumelor Proprietatile fructelor si legumelor Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.


Sucul de varza Sucul de varza Sucul de varza este obtinut prin stoarcerea prin centrifugare a frunzelor de varza proaspete si bine spalate anterior.
Sucul de ceapa Sucul de ceapa Sucul de ceapa este atat de puternic, incat nu poate fi consumat decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in combinatie cu miere sau cu alte sucuri, ca de exemplu cel de morcov.
Aromaterapia Aromaterapia O buna parte din plantele medicinale isi bazeaza actiunea lor terapeutica pe un grup de substante chimice care sunt numite uleiuri volatile, uleiuri eterice, uleiuri esentiale sau uleiuri aromatice...
Efectele benefice ale legumelor - morcovii, rosiile, ridichile Efectele benefice ale legumelor - morcovii, rosiile, ridichile Morcovul continua sa uimeasca specialistii in nutritie prin efectele sale terapeutice, in special datorate continutului mare de vitamina A.
Cataplasmele cu morcovi previn imbatranirea si formarea ridurilor Cataplasmele cu morcovi previn imbatranirea si formarea ridurilor Morcovul este o leguma-medicament remarcabila, nu numai datorita continutului bogat in caroten al radacinii, ci si continutului de substante...
Bolnavii mai au o speranta: alinarea suferintelor cu leacuri din plante Bolnavii mai au o speranta: alinarea suferintelor cu leacuri din plante Victor Popa are 60 de ani si locuieste de cand se stie in comuna prahoveana Gura Vitioarei, satul Faget.
Plante medicinale pentru cei bolnavi de denutritie Plante medicinale pentru cei bolnavi de denutritie Slabirea-insuficienta alimentara, malnutritia caloricoprotidica sau distrofia-este starea fiziologica in care se produce scaderea greutatii corpului cu peste 15% fata de greutatea normala, ca urmare a unui dezechilibru intre aport si cheltuielile calorice si proteice.
O gradina multifunctionala O gradina multifunctionala Puteti avea o gradina multifunctionala daca veti planta flori si ierburi in gradina cu legume. Astfel va veti bucura din plin de gradina dumneavoastra mica care va va oferi legume gustoase, dar si flori frumos mirositoare.
Plante aromatice Se mai pot numii mirodeniile lumii europene, sunt ieftine si la indemana oricarei gospodine.
Varza Varza Denumire stiintifica:BRASSICA OLERACEA
Maces Maces Rosa canina
Cimbrisor Cimbrisor Thymus serpillum
  • Pagina 1 din 1