Forum InCasa.ro
inCasa.ro |  Amenajari gradina  |  Imobiliare  |  Bricolaj/Unelte si scule  |  Galerie foto  |  Retete & Cocktails  |  Constructii

Mergi inapoi   Forum InCasa.ro > Diverse > Design interior

Reply

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Vechi 02-03-2010, 08:21 AM
Junior Member

Data inscrierii: Feb 2010
Implicit Amenajare mansarda

Cum se poate amenaja o mansarda pentru a deveni un spatiu foarte bun pentru relaxare avand in vedere inconvenientul tavanului care iti da impresia de limitare? M-am gandit ca ar fi pacat sa nu folosesc acest spatiu, mai ales in conditiile in care casa in care locuiesc cu familia nu este foarte mare. O camera in plus ar insemna un avantaj evident.
O alta varianta ar fi sa amenajez mansarda pentru a sta copiii in ea macar pe perioada verii, dar nu stiu daca acest lucru ar avea si dezavantaje. Va rog, orice sfat este bine venit.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Vechi 08-03-2010, 09:13 AM
Junior Member

Data inscrierii: Mar 2010
Implicit

Amenajarea mansardei este o ideie grozava. Din cate am observat la noi in Romania se pune foarte putin accent pe aceasta ideie, dar asta poate si pentru faptul ca mansarda este asociata cu "podul" casei...locul in care de regula zac toate lucrurile care nu ne folosesc.
Inainte de a te lua sa amenajezi mansarda este absolut necesar sa te asiguri ca ai un acoperis care nu permite infiltrarea apei si sa rezolvi eventualele probleme. Casele taranesti de tip vechi au o mansarda foarte incomoda, careia nu prea ai cum "sa-i scoti fata" dar la casele noi lucrurile sunt mai bune.
Avand in vedere spatiul limitate de care dispune, ideal este ca mansarda sa fie mobilata cat mai simplu: un pat sau doua mai micute, o masuta un cuier, fara sifoniere sau altele de acest gen.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Vechi 17-03-2010, 08:23 AM
Member

Data inscrierii: Jun 2009
Implicit

Daca nu sunt incluse prea multe costuri pentru renovare cred ca ai putea scapa ieftin si te-ai putea alege cu o mansarda draguta. Am observat ca totul se rezuma la gustul fiecaruia nu la cati bani investesti. Desigur ca ai nevoie de un minim de bani, insa vreau sa spun ca nu sunt acestia principalul factor care dicteaza daca ceea ce va fi amenajat o sa fie sau nu de bun-gust.
Eu nu am nici un prieten care sa aiba mansarda pentru ca majoritatea stau in oras la bloc. Oricum, si pe mine ma atage ideea de a avea mansarda.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Vechi 24-03-2010, 11:33 AM
Junior Member

Data inscrierii: Mar 2010
Implicit

Quote:
Publicat prima data de petras
Cum se poate amenaja o mansarda pentru a deveni un spatiu foarte bun pentru relaxare avand in vedere inconvenientul tavanului care iti da impresia de limitare? M-am gandit ca ar fi pacat sa nu folosesc acest spatiu, mai ales in conditiile in care casa in care locuiesc cu familia nu este foarte mare. O camera in plus ar insemna un avantaj evident.
O alta varianta ar fi sa amenajez mansarda pentru a sta copiii in ea macar pe perioada verii, dar nu stiu daca acest lucru ar avea si dezavantaje. Va rog, orice sfat este bine venit.
Salut. La un moment dat ma batuse si pe mine gandul sa imi amenajez mansarda. Cred ca ar fi iesit ceva destul de dragut pentru ca nu este deloc mica. Initial am avut o ezitare dupa care m-am gandit sa aman acest moment din cauza unor probleme personale.

Cand o termini de amenajat m-as bucura sa imi spui ce dificultati ai intampinat (daca a fost cazul) si sa adaugi o poza relevanta.

Iti doresc succes si idei cat mai bune!
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Vechi 16-04-2010, 02:48 PM
Member

Data inscrierii: Apr 2010
Implicit

Quote:
Publicat prima data de petras
Petras, daca ai avea cateva imagini si cateva cote, poate se va gasi cineva sa-ti sugereze ceva interesant.
Amenajarea vechilor poduri in mansarde locuibile se deosebeste net de amenajarea unei mansarde la o casa noua ( se poate presupune ca dimensiunile sunt alese de la inceput " in avantajul" amenjarii ).
Reply With Quote
  #
Vechi

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Cautare avansata
Display Modes

Reguli de publicare
You may nu post new threads
You may nu post replies
You may nu post attachments
You may nu edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] codul este On
Codul HTML este Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Timpul este setat GMT +1. Ora este acum 02:04 PM.

Licenta vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.