Forum InCasa.ro
inCasa.ro |  Amenajari gradina  |  Imobiliare  |  Bricolaj/Unelte si scule  |  Galerie foto  |  Retete & Cocktails  |  Constructii

Mergi inapoi   Forum InCasa.ro > Diverse > Iluminatul in casa

Reply

LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11 (permalink)  
Vechi 19-04-2010, 12:26 PM
Junior Member

Data inscrierii: Aug 2009
Implicit

Asa este Vio, si eu sunt dupa cum ai vazut, pro lumina naturala. Daca vei reusi sa o compensezi suficient de bine cu sursele artificiale mai ales pentru momentele cand vei lucra noaptea, atunci va fi extraordinar. Alegerea modului de iluminare artificial trebuie ales in functie de cerintele activitatii pe care o vei desfasura, insa nu insist pe aceste lucruri pentru ca oricum am impresia ca cunosti mai multe lucruri decat mine in domeniu. Iti doresc mult succes si sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus sa faci.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Vechi 19-04-2010, 12:35 PM
Member

Data inscrierii: Apr 2010
Implicit

Quote:
Publicat prima data de mateia
Asa este Vio, si eu sunt dupa cum ai vazut, pro lumina naturala. Daca vei reusi sa o compensezi suficient de bine cu sursele artificiale mai ales pentru momentele cand vei lucra noaptea, atunci va fi extraordinar. Alegerea modului de iluminare artificial trebuie ales in functie de cerintele activitatii pe care o vei desfasura, insa nu insist pe aceste lucruri pentru ca oricum am impresia ca cunosti mai multe lucruri decat mine in domeniu. Iti doresc mult succes si sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus sa faci.
Multumesc, Mateia... Deocamdata adun idei si informatii, imagini, caut solutii, fac schite si visez cu ochii deschisi caci ... ne lipseste factorul esential ( material, financiar ...ii spun asa ca e ochiul ...Satanei).
Pe moment, am terenul si multa bunavointa...
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Vechi 18-05-2010, 11:30 AM
Junior Member

Data inscrierii: Jul 2009
Implicit

Quote:
Publicat prima data de mateia
Ce culoare a luminii vi se pare cea mai potrivita pentru crearea unei atmosfere ambientale primitoare, calde?

Trebuie sa facem o mica distinctie aici....lumina naturala care am vazut ca este favorita mai multor pesoane nu poate sa fie considerata lumina ambintala. Sintagma aceasta este putin ma pretentioasa.....eu unul, prin lumina abmientala inteleg o sursa artificiala de lumina ce poate avea diferite culori si care bate dintr-un anumit unghi pentru a scoate in evidenta un element din casa sau pentru a transmite o stare. Daca intrebarea ar fi fost formuata astfel: Ce tip de lumina vi se pare cea mai potrivita? as fi raspuns si eu "lumina naturala".
Dar sa raspund si la intrebarea ta... Aproape orice culoare poate fi folosita cu succes pentru a crea o atmosfera aparte, daca cel care gandeste detaliile stie cum sa o puna in valoare si sa ii dozeze intensitatea. Ca o ultima remarca pe ziua de azi: orice culoare stridenta nu face decat sa produca disconfort.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Vechi 10-06-2010, 01:20 PM
Member

Data inscrierii: Jun 2009
Implicit Intesitatea potrivita

Consider ca cea mai potrivita culoare a luminii ambientale depinde de fiecare in parte, de preferintele pe care le are. Dar ceea ce mi se pare mie a fi de o importanta mai mare in ceea ce priveste lumina ambientala, este raspandirea acesteia cu masura, asta conteaza – sa nu te orbeasca, dar sa nu fie nici prea slaba…
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Vechi 15-06-2010, 02:26 PM
Member

Data inscrierii: Jun 2009
Implicit Iluminat ambiental

Lumina ambientala sau generala este lumina cea pe care o utilizam in cea mai mare parte a timpului, in diversele activitati obisnuite pe care le intreprindem. Iluminatul ambiental este dat de lumina naturala, care patrunde prin ferestre.
Reply With Quote
  #
Vechi

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Cautare avansata
Display Modes

Reguli de publicare
You may nu post new threads
You may nu post replies
You may nu post attachments
You may nu edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] codul este On
Codul HTML este Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Timpul este setat GMT +1. Ora este acum 02:12 PM.

Licenta vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.