INCALZIREA VIITORULUI: PANOURILE RADIANTE!!!

INCALZIREA VIITORULUI: PANOURILE RADIANTE!!! Pret: 1.00 RON


Panourile INFRATHERM reprezinta o noua alternativa de incalzire a locuintelor, spatiilor comerciale sau industriale. Intrucat resursele pamantului sunt limitate, iar unica optiune a omenirii va fi aceea de producere a resurselor necesare supravietuirii, panourile radiante se impun ca solutie optima, functionand pe baza de energie electrica. Enegia electrica este si va fi in continuare produsa in centrale hidroenergetice sau cu ajutorul sistemelor eoliene.
AVANTAJE Nu necesita avize, aprobari sau revizii Nu necesita costuri de intretinere Consum cu pana la 50% mai mic decat celelalte variante de incalzire Elimina umiditatea din aer si igrasia din pereti, nu produce praf Caldura este distribuita uniform Usor de montat, nu ocupa spatiu Fara riscuri de accidente sau incendii Benefice sanatatii: efecte terapeutice in bolile de astm, reumatism Posibilitatea de a fi mutate cu foarte mare usurinta in alta locatie Posibilitatea de a gestiona consumul de energie Estetice Durata de viata nelimitata GARANTIE 5 ANI!!!!
 
Ce sunt panourile radiante? Sunt panouri cu suprafata neteda confectionata din otel si incalzita de o rezistenta nemetalica a conductorului pe baza de carbon. Principiul de functionare este acela de cedare al caldurii prin radiatie termica in infrarosu, rezistenta nemetalica producand astfel radiatie termica. Lungimea de unda se situeaza intre 2,5 ìm si 25 ìm, fiind benefica sanatatii. Emisia de radiatii se realizeaza uniform pe toata suprafata panoului, caldura fiind distribuita in mod egal, fara fluctuatii. Astfel se evita fluctuatiile de aer cald-rece ce produc praf. Avantajul este faptul ca nu exista pierderi de energie. Cum incalzesc incaperea? Undele termice transmit energia termica catre toate corpurile solide, pe care le incalzesc. Incalzirea incaperii se face prin caldura emanata de aceste corpurile solide. Este acelasi mod prin care soarele incalzeste pamantul. Spre deosebire de curentul de aer cald, incarcat cu impuritati si umezeala, caldura prin unde pastreaza peretii calzi, uscati si lipsiti de mucegai ca si obiectele din dotare (mobilier, inventar, exponate). Sistemele de incalzire sunt extrem de plate (48 mm), avand o constructie de natura sa economisesca spatiu, si functioneaza fara zgomot. Echiparea ulterioara este oricand posibila (necesita doar existenta unei prize de curent).
Contact L.D. RADIANT

Alte produse din Centrale termice