APARTAMENT DEOSEBIT ORAS RM VALCEA

Apartament deosebit oras Rm Valcea Pret: 76000 euro negociabil
Se vinde un apartament cu 3 camere împreuna cu boxă şi garaj.


Apartamentul este situat la etajul II ( din IV ); este decomandat şi are în componenţa sa un living, două dormitoare, bucătarie extinsă, baie, WC de serviciu, debara, loggie şi balcon.


Dubla orientare îi oferă şansa unei însoriri optime: dormitoarele şi unul dintre balcoane se deschid către E. Deschidere spre V au livingul, bucătăria şi loggia: priveliştea este către Calea lui Traian şi Dealul Capela.


Suprafaţa apartamentului este de 77,40 mp(suprafaţa utilă + balcoanele).


Atât boxa, cât şi garajul, sunt situate la demisolul blocului şi pot fi accesate din casa scării. Accesul exterior la garaj este facil, făcându-se la nivelul solului, din curtea interioară.


Boxa are o suprafaţa utilă de 8,30 mp.


Garajul spaţios ce are o suprafaţă utilă de 16,40 mp este dotat cu o chiuvetă şi apă curentă.


Structura de rezistenţă a blocului este mixtă - diafragme cu stalpi si grinzi din beton armat. Această alcătuire structurală este printre cele mai rezistente la seism; aceasta permite o reamenajare ulterioară (prin demolarea/mutarea pereţilor neportanţi).


Blocul a fost dat în folosinţă în anul 1982, vara, iar proiectarea şi execuţia sa au ţinut cont de normativele antiseismice implementate după cutremurul din anul 1977.


Blocul este dotat cu interfon.


Amplasamentul blocului permite ajungerea în câteva minute, pe jos, la Arhiepiscopie şi la cele două licee, Mircea cel Bătrân şi Al. Lahovari.


Această ofertă este destinată exclusiv persoanelor fizice. Nu lucrăm cu intermediari.


Condiţia necesară pentru stabilirea unei vizionări este potenţialul financiar real al doritorului. Cerem şi oferim seriozitate.





Contact -

Alte produse din Imobiliare