LEMN TERASA

Lemn Terasa Pret: 210 lei (TVA inclus)



Atat pardoselile de exterior cat si parchetul comercializate de Decolandia sunt procurate direct de la producator, marca apartinand importatorului Smartrade International.

Decolandia ofera toate materialele necesare pentru montajul pardoselilor de exterior incepand cu substructura pentru deck WPC si terminand cu elementele de prindere a placilor de deck WPC de substructura.


Tot de pe site-ul Decolandia puteti procura parchetul Class Bambus. Class Bambus este o marca specializata in furnizarea unei game foarte variate de parchet de bambus, dar si intreaga gama de accesorii pentru parchet de bambus.


Parchetul de bambus este o alternativa ecologica la lemnul masiv. Bambusul este o resursa naturala cu o putere mare de regenerare, recoltandu-se la varsta de cinci ani spre deosebire de media de 50 de ani pentru alte esente de lemn.


Exista multe modele de parchet comercializate sub marca  Class Bambus  si acestea vin impreuna cu accesoriile pentru parchet (plinte si nas treapta). Totodata se comercializeaza si materiale pentru montaj (adeziv si amorsa).




Noutati

Pardoselile Decolandia la Ambient Expo - Romexpo




In perioada 29 martie - 1 aprilie 2012 puteti gasi pardoselile pentru terase de la Decolandia la targul international de produse pentru amenajari interiare (Ambien Expo) in cadrul Romexpo. Locatia este in pavilionul central la etajul 1, standul 203.




Decolandia pune la dispozitie sisteme pentru terase tip compozit, un material foarte rezistent la exterior si cu aspectul si proprietati foarte asemanatoare lemnului natural. Materialul contine defapt 60% lemn si 40% polimeri HDPE si alti aditivi. Materialul este ecologic, neavand compusi toxici si fata de lemn are avantajul ca nu putrezeste, nu mucegaieste, nu crapa si nu se decoloreaza sub efectul razelor ultraviolete. Mentenanta este foarte usoara, neavand nevoie de uleiere anuala ca in cazul teraselor de lemn. In plus, spre deosebire de multe specii de lemn care necesita un tratament antiputrezire care este nociv sanatatii umane, acest material nu este periculos pentru sanatatea umana.





Pe perioada targului veti putea beneficia de discounturi foarte avantajoase pentru contractele semnate in cadrul targului.


Pentru mai multe informatii puteti vizita si pagina de web a companiei www.decolandia.ro























































Contact decolandia

Alte produse din Terasa