PARAVAN DECORATIV DE CAMERA

Paravan decorativ de camera Pret: 559RON Paravan decorativ de camera vintage

Material: Panza pe cadru de lemn
Dimensiuni: 185X140cm
Asezat in locul potrivit, panoul despartitor poate completa in mod placut infatisarea unei camere, oferind, in acelasi timp, intimitatea de care are nevoie fiecare membru al familiei.
Un panou despartitor poate fi util in multe situatii: daca ai o garsoniera si vrei sa separi zona de zi de spatiul pentru dormit, daca ai doi copii care impart aceeasi camera, daca vrei sa separi zona de gatit de cea pentru servirea mesei, in bucatarie, sau chiar daca ai un living mare si vrei sa-l imparti in mai multe zone specifice diferitelor activitati. O camera mare si spatioasa poate fi placuta, dar uneori este mai practic sa o separi in locuri potrivite anumitor functii. Daca cei mici se joaca in living este mai bine sa le creezi un spatiu numai al lor, unde sa nu fie deranjati si care sa nu fie vizibil tuturor celor care iti intra in casa.
Pe langa faptul ca este decorativ si iti protejeaza intimitatea, panoul despartitor are multe alte avantaje. Este mobil si usor de mutat atunci cand ai nevoie de un spatiu mare sau cand redecorezi, creeaza o continuitate a spatiului si ocupa foarte putin loc.
Ideea panourilor despartitoare a fost imprumutata din stilul japonez, unde panourile shoji sunt parte din decorul fiecarei case.
Panourile shoji adevarate sau cele cu design asiatic sunt cele mai frumoase si se potrivesc de minune in interioarele moderne sau minimaliste, insa nu trebuie sa ne limitam la ele. Exista o multime de alte optiuni.
In magazinele ''juliana'' din Cocor si Bvd.Ferdinand gasiti cele mai elegante panouri sau paravane decorative aduse din Anglia.



Contact Interland Photo SRL

Alte produse din Mobilier living