Alimentatia in functie de semnul tau zodiacal

Alimentatia zodiacalaBERBEC. Vigurosii berbeci au nevoie de un regim alimentar echilibrat, bazat pe foarte multe legume care sa-i mentina puternici. Berbecii consuma multa energie si de aceea trebuie sa beneficieze de un regim alimentar consistent.

TAUR. Taurii au o foarte mare pofta pentru mancaruri grele si dulciuri. De aceea pentru ei sunt indicate multe plimbari si exercitii fizice de forta care sa contracareze inclinatia lor pentru comoditate. Fiind sensibili la raceli li se recomanda sa consume vitamine din complexul B, vitamina C si calciu.

GEMENII. Atentie la piele. Ca si Taurii si ei au nevoie de un supliment de vitamine. Este indicat pentru ei un regim alimentar bogat, cu multe proteine, care sa cuprinda: nuci, peste, pui, fasole, citrice si legume proaspete.

RACUL. Trebuie sa consume multe fructe si legume. E de dorit sa stea deoparte in fata alimentelor prajite si deserturilor bogate.

LEUL. Robusti cel mai adesea, Leii au tendinte catre extreme, fie radiaza de sanatate, fie au dificultati la acest capitol. Bolile care-i afecteaza sunt de multe ori provocate de un regim alimentar necorespunzator sau de lipsa exercitiilor fizice. Sunt in pericol de a vea probleme cu inima sau vasculare si asfel trebuie sa ia masuri pe linie alimentara si sa faca sport.

FECIOARA. Vitaminele si mineralele sunt foarte indicate pentru nativii din acest semn. Meniul lor trebuie sa cuprinda: telina, morcovi, mere si nu trebuie sa contina mancaruri picante. Cerealele si ceaiurile de plante sunt de asemenea recomandate pentru ei. Pentru cei din zodia Fecioarei un regim vegetarian bine proportionat este ideal.

BALANTA. Cei din acest semn zodiacal trebuie sa bea multa apa si sucuri. Li se recomanda sa uite mancarurile grele. Regimul lor alimentar trebuie sa contina putine grasimi si de asemenea zahar cat mai putin. Trebuie evitate si alimentele ce produc aciditate.

SCORPIONUL. Scorpionilor le plac mancarurile grele si complicate. Astfel ei au nevoie de multa vointa pentru a tine un regim alimentar. Sanatatea, in general, buna a scorpionilor se mentine cu un regim alimentar bogat in proteine, fructe si vitamina C. Au nevoie si de calciu pentru a se feri de boli ale pielii, deteriorarea oaselor sau infertilitate.
Se zice ca Scorpionul intelept evita orice exces.

SAGETATORUL. Sagetatorilor le place sa manance mult, dar fiind oameni ai miscarii nu au probleme cu ingrasarea. Le plac mancarurile picante, exotice, care in exces pot sa le dauneze. Semnul Sagetatorului ghideaza coapsele, soldurile, nervul sciatic si arterele, si in acest context sunt predispusi la probleme ce se pot manifesta in circulatia sanguina, la artrita sau oase rupte.

CAPRICORNUL. Depresiile le pot influenta modul de viata. Li se recomnda sa urmeze un regim alimentar echilibrat, cu legume, fructe, proteine si calciu.

VARSATOR. Celor din Varsator le place sa manance mai mereu, ciugulind ori de cate ori au ocazia. Li se recomanda si lor fructe, legume. Mancarurile grele ii ingrasa. Semnul Varsatorului ghideaza picioarele, muschii gambei, circulatia sangelui. Daca un Varsator are carcei la picioare este un semnal ca are un regim alimentar necorespunzator.

PESTII. Pestilor li se recomanda sa manance atunci cand sunt linistiti deoarece bolile lor sunt favorizate adesea de stress si nervozitate. Trebuie sa evite excesul de alcool si au nevoie de supliment de fier, proteine si vitamine.