Amenajarea perfecta - Sa ne simtim bine!

interior albIn ziua de astezi avem o sumedenie de posibilitati de a ne amenaja locuinta in cele mai diverse moduri si stiluri cu putinta. Indiferent ca locuim la tara, intr-un oras mare, intr-o locuinta inchiriata sau in propria casa important este sa ne simtim bine, sa ne simtim cu adevarat acasa.

Cei mai fericiti se pot considera aceia care au posibilitatea de a alege unde si cum doresc sa locuiasca, deoarece aceasta decizie depinde in multe cazuri de diversi factori externi. Multi sunt nevoiti sa locuiasca acolo unde trebuie si nu unde vor.

Multe persoane sunt nevoite sa locuiasca in agitatia unui oras mare, chiar daca marea lor dorinta este sa traiasca undeva la tara, in aer curat si liniste. In timp ce altele isi doresc exact contrariul: sa evadeze intr-un loc cosmopolit. De multe ori viata nu ne intreaba ce ne dorim sau la ce visam, ci ne "indeamna" sa luam anumite decizii sau sa facem anumite alegeri, care nu depind in totalitate de noi. Acela care spune ca nu face compromisuri niciodata minte sau se minte pe el. Iar intotdeauna un compromis genereaza un alt compromis. Important este sa ne pastram verticalitatea si echilibrul in tot ceea ce facem si in alegerile pe care le luam, chiar daca suntem constransi uneori de anumiti factori.

Acest lucru il remarca multi studenti, care datorita alegerii facute in materie de studiu trebuie sa se mute in alt oras sau chiar si in alta tara. Foarte multe persoane locuiesc in tara si orasul in care isi doresc, au familia alaturi, sunt inconjurati de oameni si de prieteni dragi si totusi nu sunt pe deplin fericiti din cauza faptului ca locuinta nu este amenajata intocmai pentru a avea acea stare de bine, de confort, de siguranta de acasa.

Majoritatea oamenilor isi doresc sa aiba propria locuinta, din ce in ce mai multi insa locuiesc in unele inchiriate. Partea pozitiva in acest lucru este faptul ca nu trebuie sa se ocupe de partea de renovare sau de reparatii. Unii dintre ei sunt mai norocosi si nu trebuie sa isi faca probleme din cauza partii cu amenajarea, tot ce este necesar regasindu-se acolo. Altii dimpotriva. Au nevoie de mobila, de accesorii, de tot ce tine de un trai decent, de o amenajarea confortabila.

Este evident ca nu este atat de simplu sa locuim asa cum ne dorim noi cu adevarat, sa amenajam dupa cum ne imaginam si dupa cum visam. Putini sunt aceia care au norocul sa traiasca, sa locuiasca si sa amenajeze unde vor si cum vor.

Sursa foto

InCasa.ro