Cruditatile si imunitatea

cruditati si imunitateCruditatile constituie cel mai bun tratament pentru intinerire si infrumusetare. Cu ajutorul lor se accelereaza innoirea celulelor, pielea redevine elastica iar formarea ridurilor se opreste. Se reglementeaza activitatea glandulara, dispare obezitatea, vasele de singe sunt curatate, toxinele fiind eliminate. Infatisarea devine proaspata si tinereasca. Oamenii care folosesc regimul bazat pe cruditati traiesc o intinerire treptata, ce poate fi echivalata cu o micsorare a virstei biologice cu pana la 15-20 de ani de viata.

Alimentele crude hranesc si vindeca totodata deoarece contin enzime, izvoare de viata ce nu pot fi "fabricate" prin alte metode decat cele naturale. Ele sunt necesare in egala masura atit pentru cei bolnavi, cit si pentru cei sanatosi. Incapacitatea noastra de a simti cu adevarat savoarea fructelor si legumelor crude este generata de pervertirea "papilelor noastre gustative" de catre alimentele prelucrate chimic care au invadat orasele. Este nevoie de timp si de vointa, pentru a recapata placerea de a ne bucura de cruditati si de a le aprecia la adevarata lor valoare. Aceasta hrana este un medicament zilnic, care ne intareste sistemul imunitar, aparandu-ne de viroze si de alte boli. Pe langa consumarea produselor in stare naturala, alimentatia naturista exclude aportul produselor sintetice din alimentatia noastra.

Dupa doua, trei saptamani veti constata ca veti scapa de oboseala si, spre surpriza dumneavoastra, vor disparea si depozitele de grasimi in exces. Rezistenta organismului va creste considerabil, chiar daca la scoala sau la serviciu depuneti eforturi mari.

Organismul isi preia din hrana doar acele principii nutritive necesare pentru a-si indeplini functiile. Restul de substante care nu ii trebuiesc vor fi eliminate sau stocate. De cate ori suntem bolnavi, se spune ca avem boala datorita unui virus. Intr-adevar, acestia sunt cei care genereaza boala. Deosebirea este ca unii se imbolnavesc, iar altii nu, acesta rezultand din capacitatea organismului de a se apara si de a anihila acesti agenti patogeni. Imunitatea este implacabil legata de alimentatia gresita si de reziduurile nocive care se gasesc in organism. Insa aceste depozite nocive nu sunt o fatalitate.