Cura de slabire si vitalitate

Aceasta cura dureaza o saptamana si inainte de a va spune ce trebuie a consumati in fiecare zi a saptamanii trebuie sa va amintim ca este important sa tineti cont de utmatoarele sfaturi :

 

La sculare, pentru ca sa va rehidratati organismul si sa stimulati functiile digestive, beti un cocktail: amestecati intr-un pahar de apa minerala sucul unui morcov cu sucul unei jumatati de lamai. Bea acest cocktail cu circa un sfert de ora inainte micului dejun.

 

La micul dejun este bine sa beti 1 ceasca de ceai verde (sau infuzie diuretica din cretusca, coacaze etc), 1 bol de cereale fara zahar, lapte semi-degresat, 1 kiwi si o jumatate de banana.

 

Catre orele 16-17 beti 2 cesti de ceai verde.            

 

La culcare beti o infuzie depurativa din frunze de coacaze sau o infuzie calmanta de musetel.

 

Luni

La masa de pranz serviti pulpa de pui la cuptor cu ierburi aromatice si morcovi; 30 gr de branza + 1 felie de paine neagra iar la cina taboule si 1-2 felii de paine cu gem de zmeura .

 

Marti

Serviti la pranz sparanghel cu salata proaspata si ierburi aromatice, plus un compot de fructe iar seara un ghiveci de legume cu crema caramel.

 

Miercuri

Consumati la pranz sufleu de macaroane si fructe de sezon. Seara serviti cateva felii de jambon, fara grasime, plus 1 anghinare si 1 iaurt cu fructe (0% grasime).

 

Joi

Pentru pranz sunt recomandate legumele de sezon gatite la abur, o bucata de branza proaspata si 2 kiwi iar pentru cina supa de legume, o felie de rasol de vita sau un albus de ou fiert tare si un mar.

 

Vineri

Masa de pranz este compusa din peste gatit in folie de aluminiu cu garnitura de praz si un iaurt cu fructe iar masa de seara din supa de rosii si compot de fructe.

 

Sambata

La pranz veti consuma o felie de friptura de vita cu piure de morcovi si un iaurt cu fructe iar seara veti consuma paste vegetariene (cu legume gatite la abur) ci=u sos de smantana si serbet.

 

Duminica

Mancati la pranz va fi compusa dintr-o omleta din 3 oua cu salata de fasole verde, rosii si patrunjel, 30 de grame de branza camembert si o felie de paine neagra. Seara este recomandata o felie de friptura de vitel cu garnitura de spanac si o salata de fructe de sezon.