Dieta Monicai Anghel

Cu dieta Monicai Anghel pierdeti 20 de kg in 5 luni

Vointa, sport si un regim alimentar disociat - reteta cu ajutorul careia Monica Anghel spune ca a slabit 20 de kilograme in cinci luni. "Am mancat trei zile carne, trei zile fructe si legume si alte trei zile branza si lapte. Am combinat regimul cu ore de masaj si putin sport" declara aceasta. Vedeta ii sfatuieste pe cei care au de gand sa se apuce de acest regim sa combine zilele de carne cu mult suc de lamaie. "Chiar daca se poate folosi carne de orice fel, inclusiv mezeluri, sunt niste zile foarte plictisitoare, mai ales ca sunt primele".

Carnea, spune aceasta, trebuie consumata fiarta sau preparata la gratar; prajelile sunt interzise.
Printre legumele si fructele interzise se afla cartofii, mazarea, fasolea uscata, bananele, strugurii, perele, fructele confiate, semintele, fisticul si alunele. In zilele de branzeturi si lactate pot fi consumate produse de orice fel. Pe toata durata regimului sunt interzise dulciurile, alcoolul si bauturile carbogazoase. Pentru ceai si cafea se foloseste zaharina, iar pentru salate, uleiul de masline.
Monica ii sfatuieste pe toti cei care au de gand sa tina acest regim sa isi faca mai intai un set de analize si sa ceara sfatul nutritionistului. Cantareata ii avertizeaza pe cei ce vor sa ii urmeze exemplul sa se pregateasca psihic pentru ca, in primele zile, se vor simti slabiti, iar tentatiile vor fi mari. "La sfarsitul celor cinci luni de regim, vor constata insa ca a meritat efortul".