Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolataIngrediente:
220 g zahar
115 g unt (rece, taiat cuburi)
1 ou mare
1 lingurita esenta de vanilie
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
175 g faina
1/4 lingurita sare
200 g chipsuri de ciocolata sau ciocolata maruntita
130 g nuci (prajite si maruntite)

Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 150C.
Se bate zaharul cu untul pana devin o crema fina. Se adauga oul, vanilia si
bicarbonatul. Separat se amesteca faina cu sarea, dupa care se toarna peste compozitie. La sfarsit se adauga chipsurile de ciocolata si nucile.
Se formeaza cu lingura bilute de 5 cm diametru din aluat si se aseaza pe tava unsa cu
unt, la 10 cm distanta intre ele.
Se lasa la cuptor 18 minute, sau pana cand devin maro-aurii, dupa care se scot si se
lasa sa se raceasca.

Se pastreaza chiar si 3 zile, la temperatura camerei, acoperite.