Manerele pentru mobila - accesorii cu mult stil

manere dulapEste incredibil cum cu ajutorul manerelor moderne piesele de mobilier, care aparent nu au nimic special si nu reprezinta acel “highlight” al incaperii in care se afla, se transforma cu totul, au acea nota individuala, eleganta, sarm si stil.

Formele, culorile si materialele variaza incepand de la stilul clasic, elegant pana la cel rustic sau cel foarte modern. In magazinele de spacialitate putem gasi orice model, care sa fie pe placul tuturor si care sa se potriveasca foarte frumos ca si accesoriu decorativ in locuinta. Astfel avem posibilitatea de a alege dintre manere in culori delicate sau dimpotriva, nuante tari, cu puncte sau floricele, intr-o singura culoare sau in mai multe, rotunde, ovale sai dreptunghiulare, din ceramica, portelan, lemn, plastic sau sticla. designerii au avut grija sa scoata pe piata tot ce ne putem dori.

Manerele din ceramica

Manerele din ceramica sunt clasice si elegante. Acestea fac parte din tendinte, iar forma lor rotunda este cea mai apreciata. Albe, in tonuri pastelate, cu puncte sau motive florale - manerele din portelan reprezinta un real accesoriu decorativ pentru piesele de mibilier din locuinta noastra. Acestea se potrivesc in special mobilierului shabby-chic sau a celui traditional.

Manerele din sticla

Daca dorim sa-i redam mobilierului un look elegant ar trebui sa optam pentru manerele din sticla. acestea pot fi achizitionate in diverse culori si modele: forma de diamant, de floare, patrate, simple, rafinate. Manerele sub forma de diamant se regasesc in culori delicate si se potrivesc foarte bine mobilierului in stil vintage

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro