Masuta de cafea Kos Light

Masuta de cafea, candva o piesa importanta de mobilier, a ajuns sa fie astazi un simplu “accesoriu” de care ne putem lipsi oricand. Aceasta piesa, si nu numai, si-a pierdut din populariate odata cu aparitia mobilierului multifunctional care a dus la rezolvarea uneia dintre cele mai mari probleme ale designul modern: lipsa spatiului.

Daca nu ne confruntam cu aceasta problema nu trebuie sa excludem masuta de cafea din decor. De-a lungul timpului aceasta a suferit unele transformari. Masuta de cafea clasica, confectionata din lemn, joasa si dreptunghiulara, a luat forme moderne si nonconformiste.

Putand fi adaptata oricarui stil de design interior, masuta de cafea isi poate pastra locul sau de cinste in living. Conceputa de Tonin Casa, masuta de cafea Kos Light se integreaza perfect intr-un spatiu modern, amenajat dupa ultimele standarde de design. Si asta pentru ca si design-ul acesteia este unul cu totul si cu totul special. Modelul masutei aminteste de pietrele de rau. Are o forma fluida, organica, si linii exterioare netede. Masuta este fabricata din polietilena cu ajutorul tehnicii de turnare prin rotatie, proces care a stat la baza obtinerii acestui design impresionant.

Potrivita atat pentru spatiul interior cat si pentru cel exterior, masuta de cafea Kos imbina design-ul elegant cu o functionalitate foarte bine gandita. Masuta este prevazuta cu un blat detasabil, dedesubtul caruia pot fi stocate diferite obiecte: carti, reviste, lumanari, accesorii. De asemenea, Kos este iluminata intern, iar astfel, masuta de zi devine si una de noapte. Cadrul este disponibil in trei finisaje: alb, bej si gri antracit, in timp ce blatul poate fi alb opalescent, fumuriu transparent, negru, rosu rubiniu si transparent fuchsia. Aceasta masuta este o combinatie minunata intre originalitate, simplitate, functionalitate si eleganta, si este un mare plus pentru camera de zi, piscina si gradina deopotriva.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro