Sucul de sfecla rosie

 

Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera sucul de sfecla rosie drept unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei. Tuturor pacientilor slabiti, anemici sau care nu aveau pofta de mancare, acesta le prescria o cura cu acest suc, pe care il recomanda sa fie baut cu lingurita, pentru a avea efecte mult mai puternice.

In cazuri de anemie, slabiciune generala a organismului se bea pe parcursul unei zile un pahar de suc, in reprize, pe cat posibil inainte de masa cu minimum o jumatate de ora.

Gripa : se beau 1-2 pahare de suc de sfecla rosie pe zi. Acest remediu are efecte antifebrile, tonice si mareste consistent capacitatea de lupta a organismului impotriva infectiei.

Pentru alergie se bea pe stomacul gol cate un sfert de pahar de suc de sfecla rosie, diluat cu suc de morcov, de 2-3 ori pe zi. O cura dureaza 30 de zile si are o eficienta extraordinara mai ales in cazul alergiilor la polen si la praf.

O combinatie contra cancerului si leucemiei este urmatoarea: se amesteca 50 ml patrunjel, 100 ml sfecla, 400 ml morcov si 1 lingurita suc de lamaie. Se bea intreaga cantitate pe parcursul unei zile, in cure de minimum o luna.