Tonic complex

 

Acest tonic va va ajuta atunci cand va simtiti epuizati, fara energie sau fara chef de viata. Ingredientele necesare prepararii lui se gasesc la farmacii sau in magazine naturiste. Astfel, aveti nevoie de:

300 mg Yucca

300 mg spirulina

300 mg Ginkgo biloba (capsule sau fiole buvabile)

100 mg Ginseng (capsule sau fiole buvabile)

Daca aceste produse sunt consumate separat, efectul energetic este relativ normal, dar daca sunt consumate in aceasta combinatie randamentul energetic creste foarte mult. Dupa o perioada in care organsimul dumneavoastra a fost suprasolicitat fizic sau chiar psihic si suferiti o cadere energetica, veti reusi sa va revigorati consumand aceasta combinatie de 2-3 ori pe zi, timp de cateva zile.

Printre efectele benefice ale acestui tonic se numara:

-bun stimulent, creeaza buna dispozitie

-detoxifiant si purificator al organismului

-imbunatateste memoria si creste capacitatea de concentrare

-stimuleaza functionarea organelor interne, in general a rinichilor

-ajuta la recuperarea rapida in urma accidentelor sau interventiilor chirurgicale

-ajuta la cresterea imunitatii fata de viroze sau alte boli

-asigura o rezistenta mai mare la effort (fizic sau intelectual)

Amestecul se ia de maxim 3 ori pe zi, timp de cateva zile in cazuri grave sau pentru recuperarea rapida in perioadele de convalescenta dupa diverse boli, operatii, accidente etc. Este recomandabil ca seara sa eliminati ginsengul deoerece, fiind un produs foarte energizant, poate provoca insomnie.

Pentru energizare si imunitate se va consuma acest tonic de 2 ori pe zi : dimineata la trezire pe stomacul gol si inaintea mesei de pranz. Acest amestec se consuma 3 saptamani, apoi se face o pauza de 1-2 saptamani. Acest ciclu se poate repeta ori de cate ori simtiti ca este nevoie. Este bine sa consumati acest tonic in perioada toamna-iarna deoarece veti fi ferit de bolile specifice sezonului rece (viroze, gripe, etc).

Este foarte bine pentru un cuplu sa consume aceste produse 2-3 luni inainte de procreere, insa nu se recomanda femeilor gravide datorita efectului puternic energizant. Aceasta combinatie energizanta nu se recomanda nici persoanelor care au probleme cardiace sau hipertensiune