PARDOSELI EPOXIDICE DECORATIVE

Pardoseli epoxidice decorative Pret: 1 Sistemele de pardoseli din rasini sunt ideale pentru aplicatii comerciale si rezidentiale, in zonele care necesita aspect atractiv, unic, dar si durabilitate, intretinere usoara, un grad ridicat de salubritate, rezistenta mare la trafic la substante chimice, corozive, etc.

Diversitate mare de culori, practic orice cod RAL. Grosime sistem 1 mm-2 mm. Se aplica peste un strat suport rezistent, fara denivelari. De preferat peste o sapa autonivelanta. Se poate aplica si peste gresie/parchet in anumite conditii. Acest tip de pardoseala are un aspect lucios. Se intretine foarte usor. In functie de trafic, la o peroada de cca. 3/5 ani se poate slefui si aplica un strat de ceara/rasina pentru recapatarea luciului. Se poate aplica doar la interior, la temperaturi > de 15 gr.C. Nu se poate aplica pe suport cu umiditate > 4%.
Se poate aplica intr-o singura culoare, in combinatii de mai multe culori, se pot aplica pigmenti cameleonici sau diverse tipuri de pulberi. Pretul difera in functie de proiect, dimensiune, varietate culori, varietate efecte, grosimea stratului. 


Contact CONCRETE ART CONSTRUCT SRL

Alte produse din Pardoseli