Canapeaua ta

  • Ce greseli sa eviti cand cumperi o canapea

    Ce greseli sa eviti cand cumperi o canapea

    Oricat de simplu ar parea sa alegi canapeaua potrivita pentru livingul tau, din sumedenia de oferte existente pe piata, atunci cand vrei sa faci lucrurile cu profesionalism vei observa ca intampini dificultati.

  • Canapeaua tuxedo

    Canapeaua tuxedo

    Primele canapele tuxedo au aparut la inceputul secolului trecut, in oraselul omonim din statul New York. Alaturi de alte cateva piese de interior, canapeaua tuxedo se numara printre elementele care au marcat debutul epocii modene in confectia mobilierului.

  • Avantajele canapelelor dehusabile

    Avantajele canapelelor dehusabile

    Designul interior reprezinta o diversitate de idei si concepte ce reflecta de cele mai multe ori personalitatea celui ce il creeaza. De fiecare data cand apelam la designeri rezultatul este unul impresionant si functional.

  • In trend, canapelele deschise la culoare

    In trend, canapelele deschise la culoare

    Cromatica mediului ambinent trebuie sa fie o desfatare pentru ochi si sa faca sufletul sa vibreze. Numai atunci design-ul interior devine o arta si reuseste sa atinga unul dintre scopurile sale principale.

  • Ce material se potriveste canapelei tale?

    Ce material se potriveste canapelei tale?

    In amenajarea inteligenta a locuintei, alegerea canapelei reprezinta una dintre cele mai importante si dificile obiective de atins.O decizie inspirata poate fi piatra de temelie pentru frumusetea livingului tau, pe cand una mai putin inspirata, sursa unei posibile deziluzii.

  • Coltarul, un element permanent la moda

    Coltarul, un element permanent la moda

    Modul in care ne punem in valoare locuinta este intr-o perpetua schimbare si nimic nu reflecta mai bine acest lucru decat popularitatea in crestere a coltarelor.

  • Canapeaua, refugiul familiei tale

    Canapeaua, refugiul familiei tale

    Toamna, mai mult ca oricand, simtim nevoia sa compensam timpul mohorat si atmosfera apasatoare desprinsa din versurile bacoviene. Universul locuintei tale, singurul capabil sa-ti redea linistea sufleteasca in asemenea momente, se invarte

  • Pagina 1 din 1