CASA DE VACANTA BRAN/MOECIU/FUNDATA

Casa de vacanta bran/moeciu/fundata Pret: 25000 euro Istoric: Casa/cabana a fost construita in 2008 de o familie de romani traiti 30 de ani in America si intorsi dupa 89, care cu asta s-au ocupat in State: constructia de case din lemn in panta. Au construit-o pentru sufletul lor. In 2009, criza a venit si nevoia de lichiditati a facut sa trebuiasca sa o vanda. Fericitii cumparatori am fost noi. Atat de fericiti incat datorita naturii meseriei (calatorim foarte mult, permanent) am ajuns in 2 ani si jumatate de 4 ori, 2 ori in 2010 si de alte 2 ori anul trecut. De aceea am hotarat ca nu avem timp sa ne bucuram de ea si sa o intretinem si trebuie sa o vindem.

Din pacate nu cunosc coordonatele GPS, daca sunteti in zona si vreti sa o vedeti ma puteti suna si va ghidez, nu se ajunge greu. Masina nu se poate parca in perimetrul cabanei, ea fiind pozitionata undeva
sub o costisa, in varf de munte. In Sirnea se ajunge din DN care leaga Brasov de Pitesti, dupa Bran, Moeciu urmeaza Fundata, din Fundata exista un indicator de Sirnea - 3 km. Altitudine - 1.200 m, intre Piatra Craiului si Bucegi.

Exista acces auto pana in varful colinei-costisei, iar de acolo se coboara pe picioare, 30-50 de metri (circa 1-2 minute).


Distanta Bucuresti - Sirnea - pana in 200 km (varianta de la Predeal pe Paraul Rece), undeva 190km.





Utilitati: curent electric, apa, canalizare, prin fosa septica


Contact Nova Fit 2000

Alte produse din Imobiliare