OCNASEPT 500 ML ML AEROSOLOTERAPIE LA DOMICILIU

OCNASEPT 500 ml ml Aerosoloterapie la Domiciliu Pret: 38.75 RON
OCNASEPT 250 ml


Exista o posibilitate de aerosoloterapie comoda si eficace, la domiciliu, cu OCNASEPT, un deodorant aerosol salin, cu extract din plante medicinale aromatice, 100% natural, indicat în profilaxia afectiunilor respiratorii.


OCNASEPT este un deodorant-aerosol salin natural, cu extract din plante medicinale aromatice (uleiuri volatile).


OCNASEPT aduce sarea din mina (speleoterapia) si 8 plante aromatice (fito-aromaterapia), in spatiul  ambiental, cu scopul de a optimiza microclimatul din locuinte, si a fortifica persoanele cu;
-receptivitate crescuta la alergii si infectii respiratorii (viroze, rino-sinuzite, faringo-amigdalite, otite, laringite, sindrom rino-sino-bronsic, astm, BPOC, etc).
-simptome ale deviatiei de sept (inca nerezolvata chirurgical - ORL)


Tratamentul rinitei la copil va fi predominant preventiv (evitarea precoce a alergenilor) si terapeutic cat mai putin agresiv:
* seara, inainte de culcare, se pulverizeaza 20-30 de pufuri din Ocnasept spray (aerosol natural salin cu extract de uleiuri volatile din plante aromatice), deasupra patului, aerosoli care vor fi inhalati in cursul somnului


Prezentare: 100% natural
Flacon de 500 ml, cu dispozitiv de pulverizare Ambalat in cutie de carton


Administrare:


inainte de culcare, se pulverizeaza 10-20 de pufuri in camera
-optimizeaza microclimatul din locuinta
indicat in alergii si infectii respiratorii


DE RETINUT:
-CAUZE IN BOLILE ORL: 
Patologia inflamatorie si alergica, produsa si întretinuta de factorii viciati ai mediului ambiant.


Infectiile ORL ca si cele bronho-pulmonare urmeaza în principiu, acelasi mecanism fiziopatologic, în care obstructia inflamatorie determinata de aerul poluat, joaca un rol determinant.


Efectele poluarii aerului din orase, asupra sanatatii populatiei?


Datele oferite de Agentia Europeana a Mediului arata ca 20% din totalul bolilor ce afecteaza sanatatea oamenilor sunt produse de factorii de mediu.


Frecventa rinitei alergice si a astmului bronsic a crescut îngrijorator în zonele industrializate, astfel ca un copil din zece sufera de astm, ca urmare a poluarii industriale.


Totodata, stilul modern de viata genereaza tot mai multe cazuri de rinita alergica la copii, determinate de fumatul pasiv si alti poluanti "casnici":


deodorante chimice pentru "refrisarea" atmosferei apartamentului, spray-uri pentru curatirea covoarelor si a mobilei etc.


Expunerea la asemenea substante mareste riscul copiilor si adultilor de a face diverse afectiuni respiratorii, dar si unele forme de cancer.


Explicatia medicala pentru cresterea cazurilor de afectiuni ORL si expunerea la aerul poluat. Mecanismul fiziopatologic este urmatorul:


aer poluat


inflamatia mucoasei


obstructia


  hiperplazia si edemul


aparitia exudatului


grefarea infectiilor iterative


 


cronicizarea


Rezulta de aici imperativul tratarii cât mai precoce a acestor inflamatii si mai ales importanta prevenirii lor, prin masuri de asanarea mediului si de stimulare a imunitatii.


Folosita în tratamentul bolilor respiratorii, terapia pe baza de aerosoli salini este utila în afectiunile ORL:


rino-sinuzite


faringo-amigdalite


otite si laringite recidivante


In bolile bronho-pulmonare:


traheo-bronsite, astm bronsic, bronhopneumopatie obstructiva cronica (BPOC).


Efecte benefice de stimularea imunitatii, de refacere a activitatii mucociliare si de regenerare a mucoasei respiratorii.


Exista o posibilitate de aerosoloterapie comoda si eficace, la domiciliu, cu OCNASEPT, un deodorant aerosol salin, cu extract din plante medicinale aromatice, 100% natural, indicat în profilaxia afectiunilor respiratorii.

www.medfarma.ro
www.magazin-naturist.ro
http://www.magazine-online.ro/medactiv/
http://www.medactiv.bizoo.ro


 


Contact sc MEDICAL ACTIVE srl

Alte produse din Produse naturiste