SERVICII DE ANTREPRENORIAT CONSTRUCTII

Servicii de ANTREPRENORIAT CONSTRUCTII Pret: 10.00 RON




L I L Structural Design este o firma clujeana, ce ofera -printre altele- servicii de antreprenoriat in constructii (ca birou de antrepriza in constructii); servicii pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti (arhitecti si ingineri).
Antreprenoriat constructii / Project management / Construction management (birou antreprenoriat constructii; birou de suport tehnic, administrativ, organizatoric si logistic in realizarea constructiilor): planificarea, conducerea si coordonarea intregii activitati de realizare a unei investitii sau a unui obiect de constructie; antrepriza generala; managementul proiectelor; managementul constructiilor. Tarife speciale pentru hale industriale (hale de productie, hale de depozitare, hale logistice; hale metalice, hale din beton armat, hale cu structura mixta; hale parter sau hale multietajate; hale cu sau fara spatii administrative).
 
L I L Structural Design - performanta, calitate si punctualitate in domeniul serviciilor de antreprenoriat in constructii (antrepriza in constructii).
 
L I L Structural Design - pasiune si experienta, moralitate si onestitate, disponibilitate si promptitudine, ambitie si consecventa, modestie si prestanta!
 
L I L Structural Design - Cluj-Napoca , judetul Cluj, Transilvania , Romania
Contact L I L Structural Design

Alte produse din Servicii